Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD-Turkiye olaylari hakkinda

Taşındı Gündem
59 17 12.7k 18

Benzer Başlıklar

  • ABD'de süpermarkette katliam

    Gündem
    9
    0 Oy
    9 İleti
    511 Bakış
    stardiumS
    @mikael, içinde söyledi: ABD'de süpermarkette katliam @celica evet alıyor az önce manifestosunun tamamını okudum (180 sayfa) Arap ve Türk ırkını siyahlardan ayırt etmiyor ve öldürülmesi gerektiğini söylüyor islamdan dolayı ( müslüman olmayanlar dahil) aslında çocuk klasik bir USA Nazisi. Europa ırkları hariç geri kalanları hayvan sayıyor Bundan seneler önce ilk abd hayalleri kurarken, ABD'de ırkçılığı araştırırken çok garip bilgilere ulaşma fırsatım oldu Dünya genelinde W.U.N.S adlı bir illegal organizasyon bulunuyor. (Açılımı World union of national socialist's.) Yapı ABD'de kurulmuş bildiğim kadarıyla ve günümüz de hala aktif mi bilmiyorum. Bu illegal ve uluslarası yapı tüm dünya ülkelerinde bulunan nasyonal sosyalist ideolojide ki insanları bir arada tutan bağlayıcı maddeler içeriyor. Bu illegal birlik, -kapitalizm- yıkılına ve "ulus devletler" yaratılana kadar, saldırıların sadece sisteme karşı yapılması gerektiğini söylüyordu. (bir nevi ırkçıları bağlayıcı maddelerle birleştirmek gibi) Türkiyede de bu yapıya üye olan bir görüş vardı (ustpar) ve 2017'de wuns üyesilerdi. Hatta wunsun sitelerinde Turkish National Socialist's Union adı altında bayrakları da yer alıyordu. (Türk bayrağı vardı) Yunanistan ırkçı partisi de bu wuns yapısına üyeydi. Hatta sonrasında (ismi Golden Dawn'dı sanırım) Türkiye'nin bu birlikten çıkarılması gerektiği konusunda wuns'a baskı yaptı. Ustpar bu yapıdan ayrıldı ve Türk ulusal sosyalizmi fikirlerinin bu yapı ile örtüşmediği konusunda bir manifesto yayınladı. O seneler de deli gibi sarmıştım ve bu olayları film izler gibi takip ediyordum. Bu haberi gördükten sonra o aklıma geldi.
  • Turkiye'deki Orman Yanginlari

    Gündem
    12
    3 Oy
    12 İleti
    366 Bakış
    R
    Bizi butun ulke yanarken bile birlesemeyecek sekilde bolmusler. Yangin sondurme ucaklari neden yok diyeni PKK sempatizani zanneden amipler uretmisler 20 yilda. Once PKK'yi lanetleyip, sonra belki sorabilirmisiz neden yanginlari sonduremiyoruz diye. Yangin sondurme ucagi olmadigi icin, binlerce insan ateslerin icerisinde kendini parcaliyor, fakat ellerinden hic bir sey gelmiyor. Butun guzelliklerimiz yandi. Boyle giderse 10 gun icinde ne Ege kalacak ne Akdeniz. Lanet olsun. Keske elimizden birsey gelse. Cildirmamak elde degil.
  • ABD ile Vize Krizi Çözüldü

    Taşındı Gündem
    4
    2 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @semavi acaba otomatik olarak mi guncellendi yoksa siz bir istekte mi bulundunuz?
  • Green Card basvuru iptali hakkinda

    Taşındı Gündem
    18
    1 Oy
    18 İleti
    8k Bakış
    crazycellsC
    3-10 Ekim tarihleri arasinda basvuru yapip, basvurularini 18 Ekim'den sonra yenilemeyen arkadaslar cekilis sonuclarini dvlottery sitesinde kontrol ettiklerinde hata ile karsilasirlar. Talihliler sadece 18 Ekim sonrasi yapilan basvurular arasinda secilmistir, bilginize.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum