-
Vize süreci bitti fakat gündemde şu an bugüne kadar Amerika ile olmadığımız kadar ikili ilişkilerde gergin bir ortam oluşmaya başlıyor.Bir yandan Suriye de ki ypg,bir yandan Reza Zarrab olayı derken bir de Amerika nın bugün darbe süreci hakkındaki açıklaması.Ülkemiz hakkında hayırlısı.
-
Yaklaşık 2 saat sonra Trump ın beklenen Kudüs açıklaması ile ABD ile yeni döneme gireceğimiz düşüncesindeyim ve bir çok olaya gebe gibi duruyor.Yani önümüzdeki aylarda göçmenlik için yeni arayışlar içine girelecek.
-
Trump iyice cıvkını çıkardı hakikaten. İşimiz iyice zorlaşacak eğer bugün ki açıklamasında geri adım atmazsa ciddi sonuçlara yol açacak.Sonumuz hayır olsun bu itin oğlundan çekeceğimiz var.
-
@jesus-christ siz yine de oyle demeyin sayin jesus-christ, sonucta siyaset cikarlari koruma sanatidir :) hickimse "greater good" icin calismiyor, sadece oyle gibi gorunup kendi cikarlarini koruyorlar. Trump'in farki, oyle gorunmeye bile calismiyor :)
-
Bizde babama vize almaya calsiacagiz ama eylul ayina randevu verilmis...
One cekmek icin az cok bahanelerimiz var, bakalim olacak mi... Olursa detaylica yazarim...
-
@crazycells Aylardır bekledim vize başvurusu askıya alındı gidemedim dolayısıyla,burada işe başladım mezun olmuşken en azından tecrübe olur diye. Şimdi mart-nisan aylarında schengen vizesine başvurup hollandaya kız arkadaşımın yanına oradanda italyaya gidicem pasaportum biraz dolu olur hem de .Mayıs aylarının başında b2 vizesi ile gitmeyi düşünüyorum eğer green card çıkarsa dönerim işlerimi hallederim eğer çıkmazsa hiç dönmeyi düşünmüyorum.Bu olaylar beni çok sinir ediyor hocam. Bir sefer yaşadım bu olayı ikinci sefere dayanacak sabrım kalmayacak :)
-
@semavi Nasıl yani yeni başvuru yaptınız ve mülakatı gelecek 2018 eylül ayına mı verdiler ?
-
Evet... AYnen oyle oldu...
-
Büyük bir ihtimalle Trump ın Kudüs kararını açıklamasından sonra yarın tüm ABD konsoloslukları güvenlik gerekçesi ile kapanır diye düşünüyorum.
-
@semavi Ben iş güçten hiçbir şeyi takip edemiyorum ki foruma sırf şu olaylar için girdim mülakat olaylarını yeni öğreniyorum en geç 1 ay sonrasına mülakatı alırım diye düşünüyordum.Çok teşekkürler benim planlarım yine değişecek görünen o ki .... Nasıl bir zamana denk geldiysek obama döneminde gözümüz açılmadı ki . Sizin en azından mülakat tarihini erkene almak için bir sebebiniz var benim o da yok. Her neyse çok teşekkürler.
-
Ve ortadoğu da yeni bir dönem başlıyor.
-
@ikizbabasi komşum bence orta doğuda yeni dönemi çok önce başlattılar zaten, şu anda sadece taşlar yerine oturuyor. Tıpkı bir satranç gibi oynuyorlar ama tek taraflı satranç karşı tarafın hamlelerinide kendileri yaptırıyorlar sanki. Böylece tek yapmaları gereken zamanı gelince istedikleri taşı istedikleri noktaya koymak oluyor. Bakalım şah-mat ne zaman ve kimlere olacak? Umarım herşey gönlümüzce olur...
-
Artık böyle bir olay yoktur :))) Umarım bu başlık altında tekrar yorum yazmayız herkese bol şans :)))))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum