K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@aixl hocam k vizesi zaten Amerika’da ki sağlık muayenesinden muaf bazı iş bilmez memurlar tekrar istiyor ama normal şartlarda aldığın aşı kağıdını aos dosyana ekleyip gönderiyorsun. Unganlar ile bir ilgisi yok bu durumun.
-
@ob16222 evet asilar tamamlanirsa 1 yil boyunca gecerliymis asi belgesi ve saglik raporu.
Benim sormak istedigim Covid asisi olmadan saglik raporu ve vize onayi alinabilir mi unganlarda?
Yukaridaki arkadasin da dedigi gibi doktorun sitesinde su ifade var guncel olarak:
“Bazı vize kategorilerinin (Asylee, K, V92, V93) COVID-19 aşısı yaptırması zorunlu değildir.”
6 aralikta saglik kontrolu olan diger arkadas ise tekrar asi olmami istediler, bu asamada asi zorunlu diyor.
-
@edanurhk amerikali nisanlinin vergi dokumanı
-
Merhaba arkadaşlar konsolosluğun Chat/Konuşma belgeleri istediği varmı hiç aranızda ?
-
@zeynepaydın pasaportunuz gelince ne kadar sürede geldiğini de yazar mısınız acaba?
-
Aşı konusunda yasadigim olayi anlattim sizlere. Bu konuda aklinizda soru isareti varsa kesinlikle hastaneyi arayin ve ogrenin. Bu kadar zaman randevu kovalayip bulmussunuz. Riske girmeyin derim
-
@aixl Bu aşı olayında bir problem var bence kimsenin ''covid aşısı olmak zorundasınız'' diye bir ibareyle geldiğini sanmıyorum. Bu işi bir araştırıp detaylı öğrenmek lazım.
-
@aristocrat aynı durumu yaşadım 2021 yılında 3 doz covid aşım var, tekrar hatırlatma aşısı olup onlara mail atmam lazım, muayenemi yaptılar ama covid aşısı olup evraklarımı almaya gideceğim.
-
@zeynepaydın Zeynep hanım siz sağlık kontrolunden güncel covid aşınız olmadan geçtiniz bu durumda. Doğru mudur? Unganlar covid aşısı yapmıyor, sitelerinde ankara şehir hastanesinde olabilirsiniz yaziyor. Siz sağlık raporunuzu aldıktan sonra tekrar unganlara covid aşı belgesi mi sundunuz? Size verilen aşı belgesinin kopyasında son sayfada hangi kutucuk işaretli acaba? Tüm aşıları tamamlamıştır mı?
-
@zeynepaydın merhaba, Covid dışında hangi aşıları oldunuz? Çocukluktan bu yana tüm aşılarımı olmama rağmen E-devlet kayıtlarında covid aşılarım dışında bir aşı kaydım görünmüyor. Siz aile hekimizle görüşüp kızamık, hepatit, su çiçeği vs. aşılarınızı tekrar mı oldunuz yoksa aşı kayıtlarınıza bir şekilde ulaştınız mı?
-
Merhaba arkadaşlar iyi günler, aşılarla ilgili sorum olacaktı. Çocukken yaptırdığım aşılar aşı kartımda var ama e devlette gözükmüyor, oradaki aşılar kabul edilir mi? Ve kalan aşıları yaptırmak için sağlık ocağına gittim orada yapamayacaklarını söylediler, 182'yi aradım orada da pek yardımcı olamadılar. İzmir'de aşılarını yaptıran oldu mu, nasıl yaptırabilirim? En kötü unganlarda yapılırsa hepsinin yaklaşık maliyeti ne olur? Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
-
@Fazlı-Eren unganlar'ın sitesini incelediyseniz, muayenede önce zaten aşı yaptırmamanız gerektiği açıkça yazıyor.
ayrıca, yapılan aşılarınızın karnesi olsa dahi, yine yapıyorlar. bu yüzden yaptırmakla uğraşmayın, zaten her halükarda onlar yine yapacak.
fiyatlar da sitelerinde yazıyor, inceleyebilirsiniz. -
@gucarslan teşekkür ederim cevabınız için, evet incelemiştim canlı aşılar için muayeneden 30 gün öncesine kadar yapılmaması yazıyor ve ücret olarak da her bir aşı için 20 ila 200 dolar arası diyor, toplam 16 17 aşı var 20 ile 200 arası çok büyük fark olduğu için daha önce yaptıran varsa ne kadar istenildiğini sormak istedim. Daha önce yapılan aşılar için de onay verip verilmeyeceğinin garantisi olmadığı yazıyor belki kabul edip belki de etmeyebilirler diyor sitelerinde. O yüzden sizlerin de fikrini almak istedim.
-
@gucarslan hocam I-129F yi gönderdikten sonra k1 süreci içerisindeyken h-2b vizesiyle görüşmeye gitsek turist vizesinde ki gibi direkt ret verirler mi k1 sürecim devam ediyor diye?
-
@aixl Hayır. Bana, " Yaptiginiz son kovis asiniz ustunden 1 seneden fazla zaman gecmis. Tekrar bir doz asi yaptirmak zorundasiniz dedi. Ve ankara sehir hastanesine gitmemi ve tekrar asi olmami istedi. Ankara sehir hastanesine gittim. Asi oldum. Ve hemen tekrar hastaneye gelip kontrollerimi yaptirdim.
-
Arkadaşlar Amerika’dan Türkiye’ye para nasıl gönderilir bilen varsa acil yanıtlayabilir mi? Western union dışında. Veya banka hesabıma aktarabilir mi?
-
@Kitten bana üçlü aşı ve su çiçeği aşısı vuruldu artı olarak da covid aşılarınıza bakıyorlar
-
ÖNEMLİ BİLGİ:
Mülakata geç kalan bir arkadas olmustu. Gec kalma sebebi ise eski konsolosluga gitmisti. Unutmayin. Konsolosluk tasindi. Yanlislikla eskisine gitmeyin. Yeni konsolosluk ÇUKURAMBAR'dadır!!! -
Merhabalar, mülakatta bana idari işlemlerden dolayı sarı kağıt verdiler. Hızlı bi şekilde çözüme ulaştıracaklarını ve mail yoluyla haber vereceklerini söylediler. Mail geldikten sonra da pasaportu göndermemi istediler. Benim herhangi yapmam gereken birşey olduğunu da söylemediler. Sizin bildiniz benim yapmam gereken birşey var mıdır? Ayrıca bu gibi durumla karşılaşıp, bu zaman zarfının ne kadar sürdüğünü aşağı yukarı tahminle söylebilecek biri var mı acaba? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
-
@Fazlı-Eren e-nabızda görünen aşılarımı dikkate almışlardı. Hatta bana yeni yaptırmışsın bazı aşılarını ama iki tane eksik var onları da burda yapacağız demişlerdi. Bilginize
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum