Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

• Yurtdışı geçmişim hiç olmadı ben ona yoruyorum biraz isim benzerliği muhabbetti de çok ağır basıyor dedem ve dedemin torunları içerisinde bende dahil 5 kişi var ismi soy ismi aynı olan yani kendi oğlumun ismide aynı hatta bilmiyorum herşeyi bilen Amerika’nın bence kimin kim olduğunu bilmeme gibi durumu olamaz sonuçta hepimizi kimlik numaraları var yani doğum tarihlerimiz keza ben benimle aynı günde doğan bir ALI GÖL daha olduğunu düşünmüyorum @dpdemir

• @aligg Tesekkurler bilgi icin. Neye gore, nicin? Kendimce sebep ariyorum ben de bu anlamsiz surece.

• @aligg Ali Bey dava açmayı düşünmediniz mi ? Mandamus?

• @hulyarslan düşünceden ileri gitmedi henüz ama son raddelerdeyiz. Sürece zararı olmasındansa çekiniyoruz

• @aligg bir avukattan dinlediğime göre dava açmak sonucu kesinlikle değitirmiyormuş, sadece süreci hızlandırıyormuş. Çok uzun süredir bekliyorsunuz araştırmanızı tavsiye ederim

• Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı akşamlar diliyorum.
    B1/b2 vizemin ap süreci için 9 ayın üzerinde bekliyorum ve herhangi bir güncelleme dahi almadım.
    Tekrardan vize başvurusu yapıp görüşmeye gitmem bir fayda sağlar mı?
    Daha önce bu şekilde yapmış olup vizesini onaylatanlar var mı acaba?
    Bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi?

• Yok mu arkadaşlar kimse de ses seda. Onay mail şu bu :/

• Selamlar herkese, 2,5 aylık ap sürecim 6 kasım itibariyle sonuçlandı. Vizem çok şükür bugün elime geçti. Darısı bekleyenlerin başına. Yıpratıcı bir süreç bitti artık. Mutluluğumun tarifi yok. Süreçte yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Umarım en kısa sürede herkes sevdiklerine kavuşur 🙏🙏

• Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim🙏 yolunuz açık olsun @cedric 🙏🙏

• @cedric Hersey gonlunuzce olsun. Darısı başımıza 🙏🏻

• Ap durumunda herhangi bir gelişme olan ve ya güncelleme alan var mı acaba?

• @aligg yakında iki yıl olacak.

• @thunder_74 sizin vize türünüz neydi ?

1. yıla doğru gidiyorum.

• @thunder_74 2 yıl bana artık kısa süre gibi geliyor.

• 19 ay oldu ben ap ye düşeli

• Arladaşlar imzalarınızı güncellersek birbirimize daha çok yardımcı oluruz 🙏🙏

• Benim de 6 ay oldu

• Arkadaşlar merhaba; idari işlem sürecindeyken sağlık raporu bitip yenileyen var mı? Ben 6 aydır idari işlem sürecindeyim ve sağlık raporumun süresi bitti. Konsolosluğa ne yapmam gerektiği ile ilgili sorduğum soruya versiği cevap şu şekilde;
    Dear Sir/Madam,

Idari islem sureciniz tamamlandiginda size yapmaniz gerekenleri iceren bir e-mail gonderecegiz. Saglik raporunuzu da o vakit alabileceksiniz. Su an icin lutfen sadece bekleyiniz

Sincerely,

Ne yapmalıyım bilemedim 😞

• @hulyarslan Merhabalar hangi mail adresine yazıyorsunuz ? Ben bu hafta iki mail gönderdim ama cevap vermediler benim de 6. Ay

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

60

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k