Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Austin

İlan ve Duyuru
3 2 279 2

Benzer Başlıklar

• Kiralik Oda (Austin, Texas)

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    152 Bakış
    Elia CelikE
    Merhabalar, Austin merkezde oda kiralama hizmeti veriyorum. Her yere yurume mesafesinde olan binamiz ile yuruyerek Capitol binasina 10, River Walk'a 14 dakika uzakliktadir. Ilgilenenler bana buradan veya +18478685381 numaram uzerinden ulasabilir. Whatsapp da kullanmaktayim.
  • 5 Oy
    3 İleti
    274 Bakış
    T
    Selamlar. DTF baski kullaniyorum.
  • Texas Austinde kalacak yer( oda /ev arkadaşı) arıyorum

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    230 Bakış
    ERGİN YALÇINE
    Texas-Austin’ de kalacak yer Merhaba Arkadaşlar, Texas University at Austin’de çalışmalarım için Şubat 2023 itibariyle kalacak yer arıyorum.İlgilenen veya yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum. Kalacak yer ile ilgili özel bir isteğim olmamakla beraber üniveristeye ulaşılabilir, güvenli olması önceliğimdir. Çok teşekkürler
  • Austin Ready to Go Araba Galerisi - Mekanik Servisi

İlan ve Duyuru
    1
    6 Oy
    1 İleti
    284 Bakış
    BK Berkay AkoB
    Herkese Merhaba! Greencard talihlileri yavas yavas Austin’e gelmeye basladi, aramiza katilacaklari tebrik ediyorum. Austin’e tasinanlarin oncelikli problemlerinden biri ulasim oluyor, malum bu sehirde araba olmazsa olmazlardan. Eger araba ihtiyaciniz olursa $2000’den baslayan fiyatlarla sizlere yardimci olabilirim. Ayni zamanda mekanik destegimiz de mevcut. Web sitemiz https://readygoauto.com
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k