Türkiye hattını e-sim olarak ABD'de kullanmak
-
@ayvalik10, içinde söyledi: E-sim konusu
@TUNCAHM yarın ben turkcell uğrayıp sorarım
Hocam çok saolasın, haberlerini bekliyor olacağım.
-
@TUNCAHM günaydın şimdi turkcellde ki arakadaş gittim. Pinpad dedikleri bir cihaz var o cihaza senin kimlik takılıyormuş. Ondan dolayı senin değil kimliğin gelmesi gerekiyormuş. Kimlikle senin e sim tanımlatıyormuş.
-
@ayvalik10 bir telefona 2 e-sim hattı tanımlanabiliyor mu ?
okudugum kadarıyla american hattı da e-sim @TUNCAHM -
@gknatak97 gidip sormak gerekiyor.
-
anladım hocam, çok çok saolasın. mecbur gideceğiz artık ..
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Türkiye hattını e-sim olarak ABD'de kullanmak
@TUNCAHM günaydın şimdi turkcellde ki arakadaş gittim. Pinpad dedikleri bir cihaz var o cihaza senin kimlik takılıyormuş. Ondan dolayı senin değil kimliğin gelmesi gerekiyormuş. Kimlikle senin e sim tanımlatıyormuş.
Aynen hocam, 2 adet e-sim tanımlatılabiliyor. fakat zaten turkiyeye donerken amerikan hattını kapayacağım
-
Bu ileti silindi! -
@TUNCAHM aslında sen vekalet verdiysen gitmeden amerikaya sadece Türk kimliğin gerekiyor. Herhangi birisi varsa Türkiye'ye gelecek ona verebilirsin. Sonuçta Türk kimliğine amerika da gerek yok.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Türkiye hattını e-sim olarak ABD'de kullanmak
@TUNCAHM aslında sen vekalet verdiysen gitmeden amerikaya sadece Türk kimliğin gerekiyor. Herhangi birisi varsa Türkiye'ye gelecek ona verebilirsin. Sonuçta Türk kimliğine amerika da gerek yok.
Malesef vekalet vermemiştik.
-
@TUNCAHM ozaman şu haberi sana veriyim. Herhangi bir konsolosluktan vekalet verebiliyorsun. Çünkü konsolosluklara noter sistemi yüklendi. Bilgin olsun.
-
çok saolasın bilgi için.
-
Arkadaşlar,
Telefon vergileri ile ilgili bir şey danışmak isterim.
2 ay önce annem Amerikaya gelmişti, geçtiğimiz hafta Türkiye'ye döndü.
Son telefon vergi zamlarından sonra yeni yılda yaklaşık 30000 tl vergi ödeyeceğimiz için zamlar gelmeden önce burdan telefon alsak ve annemin adına telefonun vergisi ödesek olur mu??
Nasıl oluyor bu işler?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum