Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Trafik cezasını eyalet dışındayken ödemenin yolu

Taşındı Hukuk Sistemi
3 3 132 3

Benzer Başlıklar

• NJ'de Trafik Kazasi Yapmak ve Markayi Dava Etmek!

Hukuk Sistemi
    3
    1 Oy
    3 İleti
    116 Bakış
    M
    @MySea insurance ile konustum dealer insurance yapmisti insurance screenshot paylasti ve dealer arabam icin owned secmis finance degil. Insurance sen yanlis doldurmussun biz hicbir sey odemiyoruz dedi cekildi. Honda da bence senin hatan dedi cekildi. Avukatlar da iki arac carpismamissa kolun bacagin kopmamissa biz bakmiyoruz dedi cekildi. 35 bin borcla ise gidemez halde kaldim ortada. ne yapacagim? Bunu biri odemeli ve ben degilim
  • 13 sene önceki mahkeme ve ceza davası süreci zaman aşımına uğramış mıdır?

Hukuk Sistemi
    1
    0 Oy
    1 İleti
    132 Bakış
    U
    Öncelikle herkese merhaba, 2011 senesinde öğrenci iken Newyork CENTURY 21 mağazasında 1600USD ödeme yapıp, 72USD tutarında itemleri fatura edemememden dolayı shoplifting olayına karışmıştım. Tüm faturaları v.s göstermeme rağmen malesef hem ingilizcemin yeterli düzeyde olmaması hemde süreci bilmediğimden dolayı derdimi anlatamam sonucunda mağazada bekletildim. Polis geldi bilmediğim evrakları imzalayıp, karakolda 2 saat gözetim altında tutuldum. Akabinde parmak izlerim alınarak 2 hafta sonraya mahkeme tarihi verildi. Olaydan ertesi gün NEWYORK adliyesine gittiğimde ne yaptıysam mahkeme tarihini erkene aldıramadım, (evraklar henüz mahkemeye ulaşmamıştı) Ancak ucak donus biletimi değiştirilemez olarak 7 ay öncesinde aldığımdan 6 gün sonraki uçuşumu değiştiremedim ve Türkiyeye döndüm. Olaydan yaklaşık 13 sene geçti. Şuan tekrar turist vizesine başvurup, ABD deye farklı eyalete (Washington D.C) gitmem gerekiyor. Kurumsal firma üzerinden başvuracağımdan vize alma husunda hiç bir endişem yok. 13 sene içerisinde 70'ten farklı ülkeye giriş çıkış yaptım ve gerek Türkiye'de gerek farklı ülkelerde hiç bir sicil kaydım yok. Konu zaman aşımına uğramış mıdır? Tekrar Kurumsal şirket adına başvursam vize çıkarmı? Vize alıp ABD ye gitsem deport edilme yada hapis e atılmam söz konusu olurmu? Bu konu hususunda değerli yardım ve fikirlerinize çok ihtiyacım var. Lütfen yardım edin. Çok teşekkür ederim.
  • Federal ve Eyalet Yasalari arasindaki celiski

Taşındı Hukuk Sistemi
    2
    0 Oy
    2 İleti
    213 Bakış
    crazycellsC
    @aslierdem, içinde söyledi: Federal ve Eyalet Yasalari arasindaki celiski herkese merhaba soruma en uygun başlık bunu bulabildim, fikirlerinizi paylaşabilirseniz sevinirm. eşimle, oregon eyaletinde portland şehrinde yaşıyoruz yaklaşık bir aydır. iş arama sürecindeyiz. bu eyalette cannabis sektöründe çokça iş mevcut. yasal olduğu için tarladaki aşamasından tutun dükkan satışına kadar her alanında çeşitli iş ilanları var. bizim de ilgi alanımıza girdiği için bu konu bu sektör de çalışmayı da istiyoruz aslında. ancak şuan göçmen olarak bu sektörde yer almamız buradan gelir elde ediyor olmamız bizim göçmenlik ve vatandaşlık sürecimizi kötü etkiler mi bilmiyoruz. bu konuyla ilgili bazı haberler okuduğumuz için buraya sormak istedik. bu haberlerin linkni aşağıya bırakıyorm. incelerseniz sevinirim. sadece göstermelik bir bildiri midir yoksa yaptırımları var mıdır _?? https://www.uscis.gov/sites/default/files/policymanual/updates/20190419-ControlledSubstanceViolations.pdf https://qz.com/1600262/immigrants-are-being-denied-us-citizenship-for-smoking-legal-pot/ http://immigrationimpact.com/2019/04/23/uscis-immigrants-use-marijuana-citizenship-character/#.XaN_5UZKiM8 kontrollu madde yasalarinda "It is unlawful to knowingly open, lease, rent, maintain, or use property for the manufacturing, storing, or distribution of controlled substances." diyor... O nedenle bu tur islerde calisinca Federal bir suc islemis oluyorsunuz. Federal devletle olan islerinizde hicbir sorunla karsilasmamak icin -eyalet yasalari izin veriyor olsa da- esrar kontrollu urunler listesinden cikarilana kadar bu tur islerde calismamanizi tavsiye ederim. Ozellikle de su an Green Card sahibiyseniz, ekstra dikkatli olmalisiniz... vatandas olurken islemleriniz Federal Devlet Daireleri tarafindan gerceklestirilecek.
  • Trafik cezası duruşmasında iki türk

Hukuk Sistemi
    6
    4 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    RüzgarR
    Bu arada bugün bir film izlemiştim bir sahneda adam kız arkadaşına yemek yapıcak ama yemeği arkadaşı yapıyor kadın gelip sorduğunda ben yaptım diyor kadında nasıl yapılıyor diye sorduğunda bir Türk yemeği diyor kadın eminmisin dediğinde evet çünkü tavuk Türkiye’den geliyor orası tarım ülkesi diyor film 2012 yapımı yani sene 2019 olmuş bugün tavukta ital edelim diyen bir ülkeye samanı bile yurt dışından alan bir ülkeye nasıl ama mükemmel demi :( şimdi sen gelde anlat bugün çokmu efkar yaptım ne yaptım :)) bişeyde içmedim ama:))) Bu arada film adı :2012 Ağır Siklet (Here Comes The Boom)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

8

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k