Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'dan Alınan Sim Kilitli Telefon Türkiye'de En Azından Gecici Olarak Bir Süre Çalışır Mı ?

İletişim ve Teknoloji
5 3 433 3

• Arakdaşlar Amerika'dan telefon alacağım, ama unlocked telefonlar sim kilitli telefonlara göre daha pahalı. Sim kilitli telefon alsam Türkiye'de yurtdışından aldığınız telefon imei kaydı yapmasanız bile 4 ay kullanılabiliyor ya öyle bir durum sim kilitli telefonlar için de söz konusu mu ? Sim kilitli telefonu Türkiye'de 2-3 ay kullanabilir miyim ? Çünkü sonrasında geri Amerika ya da Kanada'ya döneceğim.

Teşekkürler şimdiden

• Yok mu bilen ?

• Amerikadaki hattınızla kullanabilirsiniz. Turk hattı takarsanız çalışmaz. Kanadaya hattı ilede çalışmayacak

• @joker00 Amerikadaki hattınızla kullanabilirsiniz. Turk hattı takarsanız çalışmaz. Kanada hattı ilede çalışmayacak

• Ben Mint mobile kullniyorum.TR ye giderken 50 $ International yukleme yaptim.Bir ay seyahatim suresince (cok yogun gorusme yapmadan) kullandim.

Benzer Başlıklar

• Telefon numaranızı değiştirmeden operatör değiştirme

İletişim ve Teknoloji
    2
    1 Oy
    2 İleti
    573 Bakış
    Temel İspanyolcaT
    ÖNEMLİ NOT: MUTLAKA AMA MUTLAKA HATTA MUTLAKA, YENİ GEÇTİĞİNİZ HATTIN APP'ini indirin ve AUTO RENEW varsa kapatın. Kredi kartınız kayıtlı ise silin.
  • Türkiye hattını e-sim olarak ABD'de kullanmak

İletişim ve Teknoloji
    14
    0 Oy
    14 İleti
    2k Bakış
    T
    Arkadaşlar, Telefon vergileri ile ilgili bir şey danışmak isterim. 2 ay önce annem Amerikaya gelmişti, geçtiğimiz hafta Türkiye'ye döndü. Son telefon vergi zamlarından sonra yeni yılda yaklaşık 30000 tl vergi ödeyeceğimiz için zamlar gelmeden önce burdan telefon alsak ve annemin adına telefonun vergisi ödesek olur mu?? Nasıl oluyor bu işler?
  • Türkiye'den alınan telefon ABD'de kullanılabilir mi?

İletişim ve Teknoloji amerika telefon
    6
    0 Oy
    6 İleti
    4k Bakış
    gurkankucukvarG
    Türkiye'de almış olduğum Apple telefonu ABD'de olan Apple'a verip üst modele geçebilir miyim ?
  • Amerika’ya Yeni Gelenler İçin Faydalı Mobil Uygulamalar

Taşındı İletişim ve Teknoloji
    116
    1
    21 Oy
    116 İleti
    27k Bakış
    deebeeD
    Başlığı görünce ilk etapta aklıma gelen, güvenlikle ilgili kullandığım iki uygulamayı paylaşmak istedim. “Citizen” isimli uygulama, iki yönlü çalışıyor. Hem güncel olayları, trafik kazaları, yangınlar, hırsızlıklar gibi size yakın gerçekleşen polislik olayları gösteriyor. Hem de etrafınızda kayıtlı olan seks suçlularının yerlerini gösteriyor. Ayrıca ülke çapında büyük olayları, geri çağırılan ürünleri vs. bildiriyor. https://citizen.com/ “Code Red Alert” ise konumunuza yakın yerlerde meteorolojik olarak meydana gelebilecek acil olayları, hem uygulamadan takip ettiriyor hem de sms veya arama ile size bildiriyor. Özellikle tahrip edici sel, rüzgar, tornado vb. doğa olayları için kullanışlı bir uygulama. https://www.onsolve.com/landing/sign-up-for-codered-emergency-alerts/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k