Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

11 Aralık'ta görüşmesi olan

Benzer Başlıklar

• Green Card Talihlileri Hangi Zaman Aralığında Başvuru Yaptı?

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    -1 Oy
    4 İleti
    246 Bakış
    crazycellsC
    @serhanbey, içinde söyledi: Green Card Talihlileri Hangi Zaman Aralığında Başvuru Yaptı? Ben ilk defa başvuru yaptım. Başvuruların kapanmasina yaklaşık son 1 hafta kala başvuru yapmıştım. Başvuru yapılan günün önemi var tarzında şeyler okudum. Ilk haftasi yap vesaire gibi. Talihliler hangi zaman araliginda başvuru yaptı? Basvuru yapilan gunun veya saatin hicbir onemi yok, cekilis tamamen rastgele sekilde yapilmaktadir. Talihlilerin rastgele secilmediginin tespit edildigi 2012 yilinda cekilis sonuclari ayni gun iptal edilip, daha sonra yeni bir talihli listesi belirlenmistir ve vizeler yeni talihli listesine gore verilmistir. Bu baslik gercek disi bilgilerin dogru olabilecegi izlenimini yaratacagindan basligi kilitliyorum.
  • -1 Oy
    3 İleti
    381 Bakış
    crazycellsC
    @gezgin34 YARDIM.Başvuru sırasında hamile olan ve görüşmeden önce doğum yapacak birine çıktığında. DS 260 formunu ne zaman doldurmak gerekir. içinde söyledi: Arkadaşlar merhaba, başvurusu sırasında hamile olan bir anneye green card çıktı, anne temmuz ayında doğum yapacak sıra 20 binlerde. DS 260 formunu doğumdan sonra mı yoksa doğumdan önce doldurup, düzeltmeme mi istemek gerekir. Formu zaman kaybetmeden doldurmak gerekiyor diye biliyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerkalın yazı Burasi bir soru-cevap platformu degil, o nedenle forumu bu sekilde kullanamazsiniz... buyuk harfler, yardim kelimesi, uzun ve gereksiz bir baslik, baska hickimseye fayda saglamayacak 2-3 satirlik bir konu denemesi... Forumdan yararlanmak istiyorsaniz bunu forum duzenine saygi gostererek yapmalisiniz. Forum duzenine saygisizliktan hesabinizi 72 saatligine yasakliyorum. Sonrasinda foruma giris yapip, uygun konulari kullanarak sorularinizi sorabilirsiniz. Eger yeni konu olusturmak istiyorsaniz, en azindan baska basliklari inceleyip nasil yazildiklarina bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari
  • 0 Oy
    18 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @cihad-ecevit Amerika vatandandaşlık için yardım edecek bilgisi olan kişiler cevap verebilir mi lütfen içinde söyledi: @crazycells ödedim hepsini parmak izi felanda verdim mülakat tarihi verilecek işte büyük ihtimalle de red olucak 1 buçuk seneyi felan bulur benim vatandaşlığı almam öyle gözüküyor O durumda devam etmemek icin bir neden yok. 2014 yilinin Eylul ayi demissiniz... ilk 6 ayi katarsak Mart 2014'ten hesaba baslayabilirsiniz... Mart 2019'da son 5 yilin en az 30 ayi ABD icinde oluyorsunuz ve 6 aydan fazla da ABD disinda bulunmamis oluyorsunuz. 90 gun once basvuru yapabilirsiniz, o nedenle Aralik 2018'de basvuruya baslamaniz (ilk formu gondermeniz) daha iyi olurdu (ya da Ocak 2019 diyelim, cunku tarihler ayin 1'i ya da 30'u da olabilir, garanti hesap yapmis olalim) Suradan 90 gun hesabi da yapabilirsiniz: https://www.uscis.gov/forms/uscis-early-filing-calculator
  • Adli sicil kaydındaki suçlar ve göçmen vize görüşmesi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    826
    1 Oy
    826 İleti
    86k Bakış
    Talha FurkanT
    @isenturk hocam benim sürece bakabilirsiniz aynı davalardan yargılandım ve hüküm giydim. Arşiv kayıtlı adlı sicil belgenizde herhangi bir mahkeme kaydı çıkmıyorsa hiç kurcalamayın. Eşim beraat etmişti. Arşivli kayıtta herhangi birşey çıkmadığı için onunla ilgili süreçten bahsetmedim ve problem olmadı. Ama benim kayıtlar olduğu için bahsettim ve mahkeme evraklarımı sundum sonuç ekstra incelemeye kaldım. Herhangi bir sorunuz olursa yardımcı olurum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

7

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k