Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @zeynomistan bir taraflarına yerleştirsinler greenkardlarını boşuna bir buçuk senemi çaldılar Ekim de Polonya ya yerleşiyoruz lanet gitsin greencartlarına bir daha mı tövbe!

• @kafkaf wow gerçekten mi? Çok kıskandım, tebrikler. Avrupaya gitme şansım olsaydı keşke, her zaman tek istediğim buydu.

• @keremas7 bence o ülkeyi biliyorsanız açıklayın. müsbet yada menfi insanlar kendileri karar versinler tıpkı sizin gibi. başka ülkelerden de başvurular oluyordur. bizim ülkemizden daha fazla insanın o karta sahip olmasını eminim sizde istersiniz. arkadaşınız şuan işlemlere başlamıştır bile. bu durum onu olumsuz etkilemediği gibi belki burada birilerinin hayatına dokunmuş olursunuz. bırakın insanlar karar versinler sonuçta o riski onlar alacak. olumsuz bir şey olursa sizi kimse suçlayamaz...

• @beyzakr merhaba adres değişikliği ile ilgili konu başlığına buradan ulaşabilirsiniz . https://yesilkartforum.com/forum/topic/113/uscis-immigrant-fee-ödeme-ekran-görüntüleriyle/748

• @viskican teşekkürler 👍

• @kafkaf fkfmfmmg valla istemsiz güldüm 😀 Neyse yönünüzü çizmişsiniz. Polonya size çok uğurlu gelsin inşallah. Hakkınızda en hayırlısı olsun ❤️

• Merhaba,

Arşiv kayıtlı adli sicil kaydının orijinali hariç ingilizce versiyonunu da almak gerekli midir? Elçiliğin sitesinde sadece bu döküman için (Original and English) yazıyor da gereken belgeler kısmında, o yüzden emin olamadım. Bu sorudan bağımsız olarak, bütün belgeleri hazırladım fakat hiçbirini tercüme ettirmedim, şu an bütün belgelerin orijinal Türkçe hâlleri var elimde, bu sıkıntı yaratır mı? Tecrübesi olan varsa beni bilgilendirebilirse çok sevinirim.

Teşekkür ederim, iyi günler

• @repent mulakat yeriniz Ankara mi? Arsiv kayitli adli sicil belgesinin ingilizceye cevirmeye gerek kalmadan adliyen ingilizce olarak da alabiliyorsunuz. Fakat Ankara icin Turkce belgeler de kabul ediliyor diye biliyorum.

• @SeyfettinB, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

@repent mulakat yeriniz Ankara mi? Arsiv kayitli adli sicil belgesinin ingilizceye cevirmeye gerek kalmadan adliyen ingilizce olarak da alabiliyorsunuz. Fakat Ankara icin Turkce belgeler de kabul ediliyor diye biliyorum.

mülakat yerim Ankara, adliyeden çoktan apostilli Türkçe aldığım için soruyorum. İngilizce gerekliyse mutlaka onun için yeniden gitmem gerekecek

• @SeyfettinB merhaba. Ankara için ben arşiv kayıtlı adli sicil belgesi i e-devletten İngilizce aldım, kabul oldu. Yalnız 18 yaşından büyük herkes için alın. Vukuatlı ve Aile için Nüfus Kayıt Örnegi'ni de e-devletten Türkçe aldım, o da kabul oldu ama 18 yaşından büyük herkes için onu da ayrı ayrı almalı. Yani birini sizin e-devletinizden, diğerini de eşinizin e-devletinden, 18 yaşından büyük çocuğunuz varsa diğerini de onun e-devletinden alın yani 18 yaşından büyük herkes ayrı ayrı esas birey olarak gözükmeli. Ve bu evraklar görüşme gününde en fazla 2 haftalık veya daha yeni alınmış olmalı.

• @repent mülakat Ankara’da ise e devletten alacağınız bütün belgeler geçerli olacaktır

• Merhaba, son bir soru sormak istiyorum. Öğrenciyim, şu an banka hesabımda 13.000 dolara tekabül edecek miktarda para var. Bu 15.000 sınırı ne kadar önerilir? Ona göre biraz daha ekleyebilirim üstüne. Sizce bu risk teşkil eder mi?

Teşekkür ederim, iyi akşamlar :)

• @repent gideceğiniz eyalete göre de değişmekle birlikte 15 bini kesin rakam olarak algılamayın. Öğrenci oldugunuz icin bu para da muhtemelen sizin kazandıgınız para degil sorarlarsa ailem destek cıktı biraz da ben biriktirdim dersiniz

• @lumos slm biz 9.cu ayın vize bultene bulamadık rica etsek tekrar atar mısınız birde vaka numaramiz current olmuş dosyayı tasimamiza gerek varmı şimdi den teşekkürler

• Merhaba iyi gunler dv 2023 kazandik ama suan hala bir gelisme yok ne yapabiliriz ilginize simdiden cok tesekkur ediyorum

• @Ibrahim-Akbaba merhaba, profilinizde imzanıza yer vermeniz sorularınıza daha hızlı cevap almanızı sağlayacaktır. Profilinize girerek adımları takip edebilirsiniz.
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1620487789023

• @ocak merhaba, profilinizde imzanıza yer vermeniz sorularınıza daha hızlı cevap almanızı sağlayacaktır. Profilinize girerek adımları takip edebilirsiniz.
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1620487789023
    Dosya taşımak için konsolosluklara mail atabilirsiniz. Forumdaki deneyimleri okuyarak sürecinizi yönetebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

@Ibrahim-Akbaba Merhaba, sorulariniza dogru cevap verilebilmesi icin oncelikle vize surecinizi imzaniza tasimalisiniz.

• @repent merhaba, mülakat yeriniz Ankara ise belgelerin Türkçe veya İngilizce olması yeterli, biz tüm belgeleri e-devletten Türkçe aldık ve kabul edildi 😌 belgelerinizin herhangi biri İngilizce veya Türkçe ise bunları tercüme ettirmek gerekiyor.

• @repent e devletten ingilizce ve arşiv kayıtlı olarak almanız yeterli oluyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k