[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@Mr-alikaya, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@korkmazunal umarım en kısa zamanda yeni belirttiğiniz adrese gelir
Adresi yeni bulabildim gibi birşey oldu.
-
@Borankartl çok teşekkür ederim size de Amerika’da bol şanslar
-
Yeni belirteceğim adresi bana gönderdikleri mail ile mi bildirmen lazım yoksa konsolosluğa giderek veya online form doldurarak mı bildirmem lazım
-
@Prm-oguzhan Allah söyletti diyelim. Hadi darısı başıma bu yıl :D
-
@svsucr Çok teşekkür ediyorum abi sağ ol 🙏🏻
-
@Buse-Esen Tebrik ediyorum Amerika'daki hayatınızda başarılar diliyorum.
-
@bozyuruk zorlu bir süreç, tebrikler, hayırlı olsun, Amerika'da başarılar diliyorum.
-
@mstfak vizeniz hayırlı uğurlu olsun, Amerika'daki hayatınızda başarılar.
-
@ozgurcc Vizeniz hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın, Amerika'daki hayatınızda başarılar diliyorum.
-
@maximtk Tebrikler, Amerika'daki hayatınızda başarılar.
-
@mstfak Vizeniz hayırlı olsun, Amerika'daki hayatınızda başarılar.
-
@ozgurcc Vizeniz hayırlı olsun :clapping_hands_light_skin_tone:
-
@frkbzdg Mülakat deneyimimi okuyan ve mülakata girecek olan arkadaşlardan mülakat sorularını Mülakat soruları.pdf soranlar oldu. Daha önce forumdan bir arkadaşımız hazırlamış ve bizlerle paylaşmıştı. Bu yüzden hazırlayan arkadaşın adına yeniden paylaşıyorum. Bol şans...
-
@SeyfettinB teşekkürler hocam
-
@Yıldıray81 hocam yanlışlıklada olsa size yazmamızın vardır bi hayırı inşallah DV2025 te güzel sonuçlar görürüz sizin adınıza :)
-
@SeyfettinB çok teşekkürler hem o arkadaşın hem sizin emeğinize sağlık :))
-
@Berkay-BHR hayırlı uğurlu olsun Amerika'daki hayatınızda başarılar diliyorum.
-
@binbasitom vizeniz hayırlı uğurlu olsun, deneyiminizi soluksuz okudum. Amerika'daki hayatınızda başarılar diliyorum.
-
@Zeynep-Uslu hanım vizeniz hayırlı uğurlu olsun, Amerika'daki hayanızda başarılar diliyorum, dilerim istediğin her şey güzel ve iyi bir şekilde olur.
-
Epey zamandır yazılanları okumuyordum ama anladığım kadarıyla Ankara yine kötü bir performans sergilemiş 😢 Mülakat alamadığı için vize alamayanlar için gerçekten çok üzgünüm. Umarım bir şekilde Amerika hayallerinize kavuşursunuz. Vizesini Ankara’dan ya da da başka ülke konsolosluklarımdan ve Amerika’dan Aos yoluyla alanları da tebrik ediyorum, hepinizin yolu açık olsun 🙏🏻🙏🏻
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum