NEST Termostat
-
Nest Termostat
Black Friday indiriminden uzun zamandır merak ettiğim bir ürün olan Nest 3. Jenerasyon termostat cihazını almıştım ve bir süredir kullanmam sonucunda harika bir cihaz olduğunu söyleyebilirim 😊. İndirimle birlikte $113’a aldım.

Bazı özellikleri;
- Wifi bağlantısı ile uzaktan yönetim
- Akıllı telefonunuza kurulan aplikasyon ile evde olmadığınız zaman tasarruf moduna geçmesi ve siz eve gelirken tekrar istediğiniz dereceye getirmesi
- Kullanımınıza göre otomatik haftalık sıcaklık programlaması yapması
- Isıtmada en fazla Enerji tasarruflu Heat Pump özelliğinin kullanımını teşvik etmesi (İnternetten hava durumuna göre önceden ısıtmaya başlayarak) - aux ısıtmasına gerek kalmadan
- Soğutma modunda, kompresörü erken kapatarak kompresördeki soğukluğu fanın daha uzun çalıştırması ile yaymaya devam etmesi (Airwave)
- Hepsi bir tarafa, çok güzel bir cihaz olması :)
Evet, ne alaka bu konu yesilkartforum ile diyorsunuz mutlaka biliyorum ama yinede yazmak istedim. Tavsiye ederim.
IoT ve smart device severlere...
-
@freeworld teşekkürler burası serbest kursu sonuçta ne alaka diye düşünmeyin. Elektroniklerle aşırı haşır neşir olan birisi olarak çok güzel bir cihazmış inceledim paylaşım için teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum