DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan dv24 için siz olsanız yerımde nasıl yol izlerdiniz bir akıl rica edebilir miyim sizden
-
excel tablosunu kim değiştiriyor ?
-
@Azad-Bilmez Mail atmanın zarar verecegini düşünmüyorum, fakat biz mülakat maili aldıgımız konsolosluga form açtırmak için mail attıgımızda formumuz acılmadı henuz ve ekimde sürecin baslanacagı seklinde mail geldi, bu yüzden ekimde mail atmaya başlamak ''bana göre'' daha mantıklı, tabiki tercih sizin, şansınızı denerseniz de şimdiden sorun olacagını da sanmıyorum.
-
Daha başlamamış olan bir süreç ve herkeste bir panik havası var. Önce bir kaç ay gidişatı takip edelim arkadaşlar. Deprem yılını atlattık ve seçim senesiydi. Terör ihbarları nedeniyle konsolosluklar kapatılmıştı. Bu gibi durumlara rağmen 15k'ya geldi. 10 k'da olan insan panik havasında.
-
@sanaldeniz ağzınızdan bal damlıyor inşallah :)
-
@gucarslan mahkemeden alacagimiz boşanma evraklari da ingilizce mi olmali?
-
@Serkan-Kaya guzel konustun 10k lık adamın panik yapması evet cok aşırı fakat ben biraz daha temkınlıyım 23 bin current hertürlü olur fakat mulakat olayı ankarada biraz şüpheli gerçi corona ve dv23 harici tüm seneler benım case noma sahip olan herkes almış mulakatını ds 260 geç dolduranlar harıc genede sımdıden bır cıkıs yolu arıyorum
-
@ismail-kansız hangi bilginin değişmesini talep ediyorsunuz?
-
@erme11 sokak hayvanlarına yardım ederdim.
-
@jtcarlos evet, öyle olmalı.
-
@gucarslan bilgi icin tesekkur ederim, sahiden bu forum olmasa ne yapardik 👍
-
@gucarslan :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@gucarslan o çoktan yapıldı merak etmeyin :D :dog:
-
@Serkan-Kaya kesinlikle katılıyorum görüsünüze bunlara ek Ankara'ya güven olmaz tabiki de ancak biraz beklemek en mantıklısı ilk bir kaç ay
-
Tam da Atlantaya gidiyoruz zamanlama müthiş:)
-
@yusufalak bu cn la çok bekleyeceğinizi sanmıyorum 😅 umarım sıkıntısız bir şekilde alırsınız
-
@Azad-Bilmez herhangi bir ülkede oturumunuz varsa o ülkeye KCC ile taşıma talebi verebilirsiniz. eğer oturumunuz yoksa Eylul ayının sonlarına doğru talep gondermeye baslayabilirsiniz dünyadaki elçiliklere
-
R rebul59 bu başlıktan bahsetti
-
@KEMALAKKAYA malesef hiç belli olmuyor konsolosluğun işi
-
Hepsini okuyamadım…
Ankaraya güvenmeyin dediler mi 🙄
-
Bekar başvurup, yabancı eşine çıkan ve o arada evlenip çıktıktan sonra cocuğu olup dosyasını taşıyıp AP’ye kalıp vizesini alan biri olarak sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olmak isterim 🙄
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum