Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @gucarslan selamlar ,daha dune kadar dosya numarami sorguladigimda at NVC olarak gozukuyordu ancak bugun sorguladigimda ise dosya numarasinin gecersiz oldugunu soyluyor tekrar tekrar deniyorum sistem bag a girmis olabilirmi yoksa baska bir hareketlilik olma ihtimali olabilir mi bu konu hakkinda bir bilginiz varmidir ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@seda5 var. ceac sitesi bugün çalışmııyor, aldığınız hata bu yüzden.
    önümüzdeki günlerde düzelecektir.

• @gucarslan tamamdir cok tesekkur ederim .

• @tgctgctgc tavsiyem süre daralıyor hızlı şekilde tüm konsolosluklara mail atıp, onayı alıp hızlıca gitme yoluna girmelisiniz.

• @oğuzhan-kanbay DV24 talihlisi. Sanırım DV23 sandınız.

• Ben de henüz mülakata çağırılmayanlardanım. DV numaram 328xx. Her ay yayınlanan bültenlerde hangi numaraya kadar işlem yapıldığı belirtilmekte olup son bültende avrupa için bu sayı 32000 idi. Buradan 32000 üzeride hiçbir numara için işlem yapılmayacağı anlaşılıyor. Bu konuda herhangi bir yorumu olan var mı?

• @dug dv2023 EU da 32k üzeri mülakat alamayacak artık anlamına geliyor malesef.

• @afrkns Bizim de dosya numaramız şubat nisan gibi son mülakata çok yakındı ve her ay bu ay gelir diyerek dosya taşımayı erteledik en başından taşımış olsaydık çoktan Amerika'da düzenimizi kurmuştuk, DV2024 talihlileri arkadaşlar umarım bu hatalara düşmez ve ikilemde kalmadan dosyalarını taşır

• Selam Herkese. Arkadaşlar Eylülün ilk haftası Amerika'ya giriş yapmayı planlıyorum. Mülakatta adres olarak Texas ta bir yer göstermiş olsam da, başka bir eyalete giriş yapıp orada ki bir adresi gösterebilirim diye biliyorum değil mi? Ayrıca en geç Kasımın ilk haftasında Avustralya'ya geri dönmem gerekecek. Şayet 2 ay içinde green card elime ulaşmazsa, pasaportumdaki vize Ocak ayında bitiyor gözükse de 1 yıl içinde tekrar Amerika'ya giriş yapabilirim diye biliyorum. Bu yüzden muhtemelen Mart-Nisan aylarında okulumu bitirdikten sonra geri Amerika'ya dönmem gerekecek. Bir sorun olmaz diye biliyorum ama yine de sizlere sormak istedim belki değişen bir şeyler vardır diye. Eksik yada yanlış biliyor isem yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

• @dug 2023 DV Bülteni 32000 ile malesef son buldu, başka bir bülten yayınlanmayacak.

• @Osman-2 Başka bir eyaletten giriş yapabilir ve orada yaşayabilirsiniz. Biz de öyle yaptık.

Girişte polis, basılan vizenin 1 yıl green card yerine geçtiğine dair bilgilendirme yaptı.

• Gönderim Mülakat deneyimi içerdiği için Mülakat deneyimleri başlığına taşıdım. Spam olmaması adına, aşamalarıda okumak isteyenler için link: https://yesilkartforum.com/forum/topic/5336/dv2023-mülakat-deneyimleri/5418

• @heycan Tebrikler Amerikadaki hayatınızda başarılar. Darısı basımıza

• @SeyfettinB
    Teşekkür ederim Seyfettin Bey, sizinde kolaylıkla ve hızlıca vizelerinizi almanızı diliyorum.

• @heycan Tebrikler Amerika'daki hayatınızda başarılar

• @ahmet_ teşekkür ederim. Green card elinize ne kadar sürede ulaştı öğrenebilir miyim?

• Selamlar

Dosya transferi ile ilgişi gelen cevap maili aşağıdaki gibidir.
    Bildirilen link çalışmıyor.Nvc nin bu süreçte bir rolü var mı?

Dear Visa Applicant,

We are not authorized to change your interview to a different location.

If you want to transfer your Immigrant Visa case from one Embassy or Consulate to another,

you must contact the U.S. Embassy directly where you wish to have your interview transferred

with your request. If your petition is being processed at the National Visa Center (NVC), you

must contact NVC to request the transfer.

Please visit the following link for more information on the steps you need to follow to make a

case transfer request https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/national-visa-

center/immigrant-visas-processing-general-faqs.html#ivp13

Please note we do not have NVCs nor any of the Embassys contact information to initiate this

Process.

• ⭐⭐⭐

@excalibur Siz dogrudan konsolosluklara, ya da konsolosluklarin support sistemine mail atmalisiniz, NVC ve ya KCC ile isiniz yok cunku dosyaniz DQ.

• Bu ileti silindi!

• Dear applicant,

KCC can no longer transfer cases as further scheduling for DV 2023 has ceased

Transfer talebi gönderdiğim konsolosluk tan gelen cevap transfer taleplerinin kabul edilmeyeceği yönünde.

Benzer Başlıklar

• Green Card Konsolosluk Görüşmesine Başka Ülkede Girmek

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card 2023
    31
    0 Oy
    31 İleti
    5k Bakış
    ebuskayaaE
    Merhabalar, ben DV2024 talihlisiyim case num: 16XXX cogu ulkeye mail atmama ragmen olumlu bir geri donus almadim su ana kadar. Sizlerin onerebilecegi, vize gorusmesine cagirma ihtimali yuksek ulkeler var mi acaba ? Yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler.
  • 17 Oy
    8k İleti
    916k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • OHAL ve Pasaport Alamama Sorunu

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card pasaport ohal randevu erteleme
    21
    0 Oy
    21 İleti
    8k Bakış
    W
    @crazycells Çok teşekkür ederim yardımınız için.
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

53

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k