Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'ye girişte pasaporta vurulan "no EOS no COS no AOS" damgası

Benzer Başlıklar

• Almanya'dan Amerika'ya Vize Almak

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    3
    0 Oy
    3 İleti
    487 Bakış
    Y
    @Mert-Yıldız-0 hocam süreci anlatabilir misiniz? Temmuz-Eylül arası 3 ay çalışma iznimle berlinde olacağım. Bende berlinden turist vizesine başvurmayı düşünüyorum.
  • Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

1k
    3 Oy
    1k İleti
    70k Bakış
    ATS16A
    @Akin-Z https://www.ustraveldocs.com/tr/tr/step-2#how-to-apply-for-non-immigrant-visa
  • DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

Taşındı Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    617
    0 Oy
    617 İleti
    75k Bakış
    SerappS
    @Ferda-Gümüş Form güncellemeye gerek kalmadan her iki pasaportu da yanınızda bulundurun, binaya girişte kontrolde bunu belirtmeniz yeterli.
  • Davet Mektubu Örnekleri

53
    3 Oy
    53 İleti
    25k Bakış
    SerappS
    @Erkan-Erden, içinde söyledi: Davet Mektubu Örnekleri ABD B1/B2 turist vizesi için mülakatım var. 19-26 Şubat 2027 arasında 7 günlük California gezisi planlıyorum; ilk 3 gece Redding’de Green Card sahibi arkadaşımda, son 4 gece Los Angeles’ta otelde kalacağım. Masraflarımı kendim karşılayacağım, arkadaşım sadece konaklama sağlayacak. DS-160’ta arkadaşımın adresi ve bilgileri yazılı. Sizce arkadaşımın kısa bir invitation/accommodation letter yazması iyi olur mu, yoksa Green Card sahibi arkadaşta kalacağımı ayrıca belgelemek gereksiz dikkat çeker mi? Bu mesajı ve verilen cevapları okumanız faydalı olabilir: https://yesilkartforum.com/forum/post/536964
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k