Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DS-260 Değişen / Eksik Bilgilerin Güncellenmesi


    1. DS-260 formunu doldurduğumda oturduğum adresten bir kaç gün önce taşındım. tekrar formu açtırıp bilgilerimi güncellememe gerek var mı? ( bu arada case numaram aralık ayı bülteninde açıklanabilir).

    2. Amerikada hiç bir tanıdığım olmadığı içn greencardımın gidebileceği bir adres ve alabilecek kişi bilgisine henüz belli değil, zip code 00000 Alabama vb. cevaplar vermiştim. Bunun için endişelenmeli miyim? yoksa konsolosluğa görüşmeye giderken veya abdye girişte polise kartımın geleceği adresi vermem/ söylemem yeterli olur mu?

    3. Formu doldurduğumda çalışıyordum ama doldurduktan bir hafta sonra işten çıktım. iş bilgilerimde detaylıca işimi ve çalıştığım şirketi yazmıştım. Şuan orada veya hiç bir işte çalışmıyor olmam bir sorun yaratır mı? Yüksek lisans bitirme projeme odaklandığım için sonrasında iş arayışım olmadı. (Çalıştığım şirketten nolur nolmaz diye tarihli çalışma belgemi almıştım)

    4. Eğitim bilgilerimi yazarken sıralamayı yeniden eskiye doğru yapmamışım. O an formu doldurduğumda bi şey olmuştu silip düzeltememiştim o şekilde submit etmiştim. (üni, lise, yüksek lisans şeklinde bi sıralama). bu durum bir sorun yaratır mı?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Lutfen DS260 formu ve mulakatla ilgili sorularinizi su konuda sorun:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/73/dv2018-mülakat-deneyimleri


Benzer Başlıklar

  • DS - 260 Belgesi doldurulduktan sonra

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -1 Oy
    2 İleti
    970 Bakış
    K
    "Hiçbir yerde detaylı bi anlatım bulamadım" lafını söylemek bu forum için ayıp olur. :anxious_face_with_sweat: Arama kısmına sadece DV2020 yazarak bile ana başlıklara ulaşabiliyorsunuz. https://yesilkartforum.com/forum/search?term=DV2020&in=titlesposts https://yesilkartforum.com/forum/topic/1455/dv2020-bekleme-odası https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri
  • ds 260 doldurduktan sonra

    Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    0 Oy
    5 İleti
    4k Bakış
    crazycellsC
    @kartanesi-sevinç ds 260 doldurduktan sonra içinde söyledi: Arkadaşlar Merhabalar; Ben DS-260 Formunu imzalayıp gönderdim 10 Dakika sonra şu e-mail geldi; "Dear Applicant, Thank you for being a valued U.S. Consular Electronic Application Center (CEAC) customer. Your online Immigrant Visa and Alien Registration Application Form(DS-260) has been submitted. Name Provided: SEVINC, NURULLAH Completed On: 09 JUNE 2019 09:12:27 EST Case Number: 2020EU32XXX YOUR CONFIRMATION PAGE IS ATTACHED TO THIS EMAIL IN A PDF FILE! You must follow the instructions on the confirmation page in order for the U.S. Department of State to continue processing your visa application. How to print your Confirmation Page: DOUBLE CLICK on the attached file. From within Adobe Reader, go to FILE and select PRINT" Şimdi ne yapmam gerektiğini çözemedim; DS-260 Formunu mu yazdıracağım yoksa gönderdikleri PDF dosyasını mı? Yoksa Farklı Bir işlem mi yapmam gerekir? (Gönderilen PDF DS-260 Formu Sonundaki Onay Sayfası------- Ve Ds-260 ve Onay Sayfası Hepsini Zaten Yazdırdım) DS-260 formuyla ilgili sorularinizi su konuda sorun: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari Hicbir islem yapmaniz gerekmiyor. Formun imzalandigi kisimda bana email olarak formu gonder diyen bir kisim var, orayi tiklayip bilgilerinizi yazmissiniz. Dolayisiyla boyle bir emaili almaniz normal. Sistem degil, kendiniz bu emaili gonderdiniz.
  • Ds-260 resubmit

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    12
    0 Oy
    12 İleti
    2k Bakış
    gucarslanG
    @Furkank hiçbir sıkıntı olmaz merak etmeyin. şuan ki pasaportunuzla doldurup sürecinizi başlatın. daha sonra yeni pasaport bilgileriniz ile devam edersiniz sürece.
  • ds-260 formunu açtırmak

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    39
    0 Oy
    39 İleti
    5k Bakış
    crazycellsC
    Sorularinizi uygun basliklarda sormalisiniz!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum