Yabancı Uyruklu Eşin T.C Vatandaşı Olması İle Beraber Amerika Vizesindeki Değişiklik Hakkında
-
Merhaba, Konuya uygun başlık bulmaya çalıştım ama elimden bu geldi :) İlk açtığım konu başlığı bu nedenle mazur görün lütfen :)
Şimdi detaylandırınca daha çok anlayabilirsiniz diye düşünüyorum. Benim eşim İran vatandaşı. Kendisine İstanbul Konsolosluğundan H-4 vizesi aldık ve inşallah bu senenin sonuna doğru Amerika ya geleceğiz. Bununla beraber, Amerika da ki T.C Konsolosluğundan Türk vatandaşlık işlemlerine başlıycaz. Yaklaşık 6 ay ile 1 yıl sürebileceğini tahmin ediyorum.
Eşimin Amerika daki T.C konsolosluktaki vatandaşlık işlemlerinden sonra hem Pasaportu yani uyruğu hemde isim ve soy isimleri değişecek.
Bununla beraber, sorularım şu şekilde hem pasaportu hemde isim ve soy isimlerindeki değişikliklerinden ötürü vize yenilemem gerekirmi?
Gerekirse eğer Amerika dan bu işlemleri yapabilirmiyim yoksa Türkiye ye dönüp konsolosluktanmı işlemlere devam etmek zorundayım?
Umarım bu başlıkla birlikte benim durumumda olanlara da faydam dokunur. Konu uzmanlarından ve buradaki tecrübelilerden yardım bekliyorum :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
68
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum