Mülakat Olmadan Öğrenci Vizesi Almak
-
Merhaba arkadaşlar ben bu sene green card kazandım aynı zamanda F-1 öğrenci vizesi içinde okula başvurmuştum. Hem green card çıktı hem de okuldan kabul yazısı geldi. DS-260 formunu submit edip gönderdim. Ardından DS-160 formunu doldurdum ve öğrenci vizesine başvurdum. Hiç mülakata çağrılmadan direk belgelerimi istediler. Bende hazırlıyorum şuanda.
Sizce mülakata çağrılmamam iyi bir şey mi?
Yada bu adam aynı zamanda göçmenlik kazanmış başvuru yapmış iltica eder düşüncesine kapılabilirler mi?
Görüş önerileriniz bekliyorum.
Teşekkürler. -
@ahmtsefakaya Bazi vize turlerindeki basvurularda veya yenimelerde, konsolosluk gorevlilerinin mulakat yapma secenegini muaf tutma yetkileri var. Onu tercih etmis olabilirler.
-
Selamlar ABD den iki okuldan kabul aldim suan i-20 belgemi bekliyorum. Bu surecte ds160 formu doldurdum ve vize ucretini yatirdim. Suan gun secemiyorum Belge gonder diye bir secenek mevcut belgeleri gonderdigimde mulakata mi cagirilacagim yoksa direk onay ya da red mi alacagim. Daha oncesinde bir turist vizesi reddim var yurtdisindan basvurmami onerir misiniz ? Tesekkurler.
-
@ahmtsefakaya, içinde söyledi: Mülakat Olmadan Öğrenci Vizesi Almak
Merhaba arkadaşlar ben bu sene green card kazandım aynı zamanda F-1 öğrenci vizesi içinde okula başvurmuştum. Hem green card çıktı hem de okuldan kabul yazısı geldi. DS-260 formunu submit edip gönderdim. Ardından DS-160 formunu doldurdum ve öğrenci vizesine başvurdum. Hiç mülakata çağrılmadan direk belgelerimi istediler. Bende hazırlıyorum şuanda.
Sizce mülakata çağrılmamam iyi bir şey mi?
Yada bu adam aynı zamanda göçmenlik kazanmış başvuru yapmış iltica eder düşüncesine kapılabilirler mi?
Görüş önerileriniz bekliyorum.
Teşekkürler.Evet, sayin @MySea zaten kaynagi vermis. Gocmen olmayan vizelerde randevusuz vize verme inisiyatifi 31 Aralik 2023'e kadar uzatildi. O nedenle eger dosyanizi inceleyen konsolos basvurunuzda bir problem gormezse randevuya cagirmadan size vize verebilir. Eger uygun gormezse sizi randevuya katilmaya cagiracaktir.
-
@Mert-Kulkara, içinde söyledi: Mülakat Olmadan Öğrenci Vizesi Almak
Selamlar ABD den iki okuldan kabul aldim suan i-20 belgemi bekliyorum. Bu surecte ds160 formu doldurdum ve vize ucretini yatirdim. Suan gun secemiyorum Belge gonder diye bir secenek mevcut belgeleri gonderdigimde mulakata mi cagirilacagim yoksa direk onay ya da red mi alacagim. Daha oncesinde bir turist vizesi reddim var yurtdisindan basvurmami onerir misiniz ? Tesekkurler.
Direkt red almazsiniz, konsolos randevusuz vize alabilme ihtimaline karsi dosyanizi inceleyecek, eger randevusuz vize almaya uygun bulmazsa sizi randevuya cagiracak.
-
Merhaba:):)
-
@Enis-Burak-Akyürek, içinde söyledi: Mülakat Olmadan Öğrenci Vizesi Almak
Merhaba,daha once yarida kalan masterimi bitirmek icin posta yardimiyla vizemi yenilemeye yolladik. Mart ayinda b1 vizemizi esimle birlikte almistik. Yollayali felan bir hafta oluyor ama sistemden kontrol ettigimde hala no status diyor . Tahmini olarak bekleme suresi nedir? (Heycanliyiz biraz o yuzden sabirsizlaniyoruz 🐒)
Birkac hafta icinde gorunur, mulakatsiz vize yenileme islemi 1 ay kadar surebiliyor, bilginize.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum