Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
-
@berke1998 başarılar dilerim
-
yeni mesleginiz hayirli olsun, bol sanslar.
-
@berke1998 sağlık koşullarını ve nasıl geçtiğini taramaya girdikten sonra yazar mısın?
-
@berke1998 hayırlı olsun. asvab sınavına hiç çalışmadan mı girdiniz hocam ?
-
E-4 rütbesi bile olsa maaş biraz düşük sanki
-
@berke1998 Tebrikler . Eğitimin ilk 3-4 haftası sıkıntılı geçebilir. Hazırlıklı olun. Daha sonra hafiflicek. Son 1 hafta hatta baya rahatlıcaktır. Bol şanslar.
-
@ob16222 tesekkur ederim. yaklasik 2-3 hafta calistim.
-
@berke1998 çalıştığınız kaynaklar neler, sınava hazırlanacaklar için kısaca bahsedebilir misiniz?
-
@kaptanpilot kanka İnternete ASVAB test yazsan bile örnekleri çıkıyor. Yani İnternetten halledebilirsin.
-
app storeda uygulamalar var hem pratik oluyor
-
- Diger kredi kuruluslarina kiyasla daha dusuk faizli ve on odemesiz ev kredisi (VA Home Loan) , 6 yil reserve olarak hizmet veya 90 gun araliksiz active duty olarak gorev yaptiktan sonra hak kazaniliyor)
Merhabalar @berke1998 emin olmak için soruyorum da, 6 yıl reserve olarak kontratı imzalayıp Amerikan Askeri olduktan sonra VA Home Loan alabiliyor musun? Yoksa 6 yıl reserve'i tamamladıktan sonra mı şansın oluyor? Ve bir limiti var mıdır acaba?
Teşekkürler :)
-
@Joey, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
- Diger kredi kuruluslarina kiyasla daha dusuk faizli ve on odemesiz ev kredisi (VA Home Loan) , 6 yil reserve olarak hizmet veya 90 gun araliksiz active duty olarak gorev yaptiktan sonra hak kazaniliyor)
Merhabalar @berke1998 emin olmak için soruyorum da, 6 yıl reserve olarak kontratı imzalayıp Amerikan Askeri olduktan sonra VA Home Loan alabiliyor musun? Yoksa 6 yıl reserve'i tamamladıktan sonra mı şansın oluyor? Ve bir limiti var mıdır acaba?
Teşekkürler :)
National Guard members and reservists are eligible for a VA home loan if they have completed at least six years of honorable service, are mobilized for active duty service for a period of at least 90 days, or are discharged because of a service-connected disability.
Miktar olarak limiti lender’larin size ne kadar kredi vermediyle alakali yani sizin kredi skorunuz, gecmisiniz vs
-
@tfnsylmz Teşekkür ediyorum Abi cevabın için. :)
-
Merhaba, vatandaşlığa başvurmak için temel eğitimi almak yeterli mi yoksa 1 yıl orduda görev mi yapmalıyız?
-
@usdreamgirl, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
Merhaba, vatandaşlığa başvurmak için temel eğitimi almak yeterli mi yoksa 1 yıl orduda görev mi yapmalıyız?
basvurmak icin 1 yil yapmaya gerek yok ama surecin tamamlanip vatandasliginizi almaniz 1 seneyi bulabilir. daha hizli da olabilir degisiyor case by case
-
@tfnsylmz merhaba sizlerin ne kadar zaman sürdü ve 1 yıllık kontrat imzalayabiliyor muyuz, yurtdışı görevi her zaman çıkmakta mı?
-
@usdreamgirl, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
@tfnsylmz merhaba sizlerin ne kadar zaman sürdü ve 1 yıllık kontrat imzalayabiliyor muyuz, yurtdışı görevi her zaman çıkmakta mı?
Merhaba, bu sorularin ucunu de daha onceki gonderilerde yanitladik, en bastan gelerek okumanizi tavsiye ederim. Boylece hem bu sorularin hem de akliniza gelebilecek diger potansiyel sorularin cevaplarini alabilirsiniz
-
@usdreamgirl ben basic trainingin mezuniyet haftasindan bir hafta once aldim vatandasligi, basvuruya recruiterla basladik sonra bct baslamadan imzalatmam gereken evragi imzalatip uscise yukleyip eksik evragi tamamlamistim,benden 3 hafta once de alanlar vardi(6.-7. Hafta arasi). Hatta bir turk arkadasla tanistim bctye baslamadan vatandasligini almisti. Basvuru icin bct yi bitirmek sart degil.
-
@tolgicaki çok teşekkür ediyorum cevabınız için yani 2-6 hafta arası da alabiliyorsunuz vatandaşlık, çok sağolun
-

Ordudaki en kısa kontrat 2 yılmış.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum