DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
-
Merhaba, ais uzerinden bir defaya mahsus bilgilerimi guncelledim. Ama gittigim ulkeleri yazmayi unuttugum icin yeniden form doldurdum. Email ciktisini alamadim ama pdf olarak bilgisayar uzerine alabildim. Birinci sorum ais uzeinden bir defalik hakkimi kullandigim icin mulakata eskisiyle mi girmem gerek? Yeni form doldurdugum icin eskisi iptal mi oluyor? Eger oluyorsa ne yapmam gerek pazartesiye randevum var 😔
-
@sima, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
Merhaba, ais uzerinden bir defaya mahsus bilgilerimi guncelledim. Ama gittigim ulkeleri yazmayi unuttugum icin yeniden form doldurdum. Email ciktisini alamadim ama pdf olarak bilgisayar uzerine alabildim. Birinci sorum ais uzeinden bir defalik hakkimi kullandigim icin mulakata eskisiyle mi girmem gerek? Yeni form doldurdugum icin eskisi iptal mi oluyor? Eger oluyorsa ne yapmam gerek pazartesiye randevum var 😔
en son doldurdugunuz DS-160 formundaki tek fark seyahat ettiginiz ulkeler mi?
-
@crazycells evet
-
Evet sadece gittigim ulkeler hayir yazdim oysaki bircok ulkeye gitmistim
-
AIS sisteminde 2 Mayis tarihinde yapilan aciklamaya gore, DS-160 formunu guncelleyen kisiler bu formun numarasini mulakat gununden hemen once bir kereye mahsus AIS kaydinda guncelleyebilirler. DS-160 formunu yeniden guncellemeniz gerekebilecegi icin bu guncellemeyi randevu tarihiniz yaklastiginda yapmanizi tavsiye ederim.
Yaklaşan vize randevunuz hakkında önemli bilgiler
2 Mayıs, 2023
Başvuru sahipleri, vize randevusu almadan önce https://ceac.state.gov/genniv/ adresindeki DS-160 online vize başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmalıdır.
2 Mayıs 2023 tarihinden itibaren, randevu sistemine eksik veya gerçek dışı bir DS-160 onay numarası giren randevulu vize başvuru sahiplerinin, randevu öncesinde DS-160 barkod numarasını güncellemesi gerekmektedir. DS-160 barkod numarası artık randevu iptaline gerek kalmadan bir defaya mahsus güncellenebilmektedir.
Randevu sistemine girdiğiniz DS-160 onay numarasından farklı bir DS-160 vize başvuru formu ile görüşmeye gelirseniz, başvurunuz kabul edilmeyebilir ve başvuru sahipleri randevu müsaitliğine göre yeni bir randevu almak zorunda kalabilirler.
DS-160 onay numarasını güncellemek için izlenecek adımlar:- https://ais.usvisa-info.com adresinde yer alan hesabınıza bağlanın
- “Başvuru Özet Sayfası”ndan, “dişli” sekmesini tıklayın ve “Düzelt”i seçin
- “DS-160 Numarası” alanını tam ve doğru onay numarası ile güncelleyin
- “Kaydet” butonuna basın
- Randevunuza planlanan tarih ve saatte katılın
-
@sima, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
Evet sadece gittigim ulkeler hayir yazdim oysaki bircok ulkeye gitmistim
evet, bu bilgi dosyanin sonucunu degistirebilir, dolayisiyla eklemeniz bence de iyi olmus.
Suradan AIS musteri hizmetlerine ulasmanizi ve kayitlardaki DS-160 formunu guncellemenizi tavsiye ederim:
https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/niv/information/contact_us
-
@Mustafa69, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
Merhabalar.Ds 160 formunu doldurup onayladım ve imzaladım.Mail adresime gelen link ile ilgili hiçbir işlem yapmadım.DS 160 müracaat formunda daha önce almış olduğum 10 yıllık ABD vizesinin veriliş tarihini yanlış girmişim:Formu tekrar geri çağırsam bu yanlışlığı düzeltebilir miyim?
Sanırım formu geri çağırılıp düzeltme (müsaade ediyorsa) yaptığımda yeni bir müracaaat numarası oluşuruyor.
Ya da en garantisi sil baştan yeni bir müraccaat yapmak mı? teşekkürlerBu bilgi cok ciddi bir bilgi degil, zaten dogru vize tarihini kendileri gorecektir. Dolayisiyla bu konuda bir guncelleme yapmaniz gerek yoktur.
-
@snnavci, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
Merhabalar
Annem, babam ve kardeşim 5 nisan istanbul için vize randevusu aldık ve DS-160 formlarımızı buna göre doldurduk.
Fakat daha sonra erken tarih olması için 9 şubat Ankara olarak güncelledik randevumuzu.- Sorum bu süreçte DS-160 formalrımızda vizeye giriş yapacağımız yer olan istanbul olduğu için formu yenilememiz gerekiyormu ?
- Sorum babamın pasaportunda boş sayfa kalmadığı için pasaportunu yenilemek durumunda kaldı ve eski paraportunun numarası ile DS-160 Formunu doldurmuştuk. Bu durumda yeni bir form doldurmamız gerekiyormu.
Şimdiden desteğiniz için sonsuz teşekkürler.
Formlari guncellemenize gerek yok. Konsolosluk Istanbul'dan dosyanizi isteyebilir, ayrica iki pasaportu da yaninizda bulundurun.
-
@addr, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
Arkadaşlar merhaba,
WAT 'a geçen sene başvurmuştum, o zaman bir hesap ve DS-160 formu doldurmuştum. Acenta bana DS-160'ın bir sene süresi olduğunu söylediği için formu hiç kontrol etmemiştim. Bu sene J1 vizesi için zar zor randevu alabildim fakat DS-160 formunun süresinin dolduğunu tahmin ediyorum. Süresi dolmuşsa tekrar nasıl değiştirebilirim?
Yeni bir DS-160 formu doldurun, artik AIS hesabindaki randevu kaydinda 1 kereye mahsus form numarasi degistirilebiliyor.
-
@Sserturk, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
Arkadaşlar Merhaba,
DS 160 formumuzda planlanan seyahat tarihini 5 Ocak 2024 olarak belirttik ama şuan bugün en erken randevuyu 16 Ocak 2024'e alabiliyoruz. Sorun olur mu sizce mülakatta? Çünkü anladığım kadarıyla DS 160 formunda bir değişiklik yapamıyoruz..Artik randevu kaydindaki DS-160 form numarasini bir kez yenileyebiliyorsunuz, o nedenle eger randevu tarihinizi daha erkene alamazsaniz yeni bir DS-160 formu doldurup bu formun numarasini AIS kaydiniz icin kullanmalisiniz.
-
@kbbent, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
yaklaşık 1 yıl önce ds formu doldurup vize için randevu aldık, ertelememiz sebebiyle şimdi 1 yıl sonra görüşmeye gideceğiz, ds formlarında yaptığım rezervasyonlar haliyle geride kaldı, tekrardan form doldurmam gerekli mi?
evet, yeniden doldurmanizi tavsiye ederim.
-
@nzmmm, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
Merhaba. Ben de anne ve babam için formu doldurdum randevu aldım. Fakat bir bölüm için çelişki yaşıyorum. İş bilgilerinde sadece emekli olduklarını yazdım. Acaba yeterli midir yoksa yapmış oldukları meslek hakkında açıklama yapmalı mıydım emin olamadım. Tavsiye ve tecrübelerinizle yardımlarınızı rica ediyorum.
son 5 yildaki islerini soruyor, eger son 5 yildir emeklilerse bilgi vermenize gerek yok; mulakatta sorulursa bilgi verirsiniz.
-
@Selim-0, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
Öncelikle merhaba;
Bu pazartesi vize randevum varDs160 forum doldururken istanbul'a vize randevusu almıştım. Daha sonra erken bir tarihe ankarada randevu bulunca günümü değiştirdim. Vize randevumdan ds160 forum çıktısı almak için girdiğimde istanbul yazıyor. Ve ek olarka bu hafta tecil tarihim güncellendi. Yeni bir ds160 forumu doldurup onunla mı gitmem gerekiyor. Eskisine göre uyuşmayan belgeler mevcut ve tecilim 2023 nisan.
Teşekkürler :)
bol sanslar. bir degisiklik yapmaniza gerek yok.
-
@oguzbalim, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
Merhabalar. 19 Ocak'ta DS-160 formunu doldurdum. Randevumu da aldım. Fakat bugün confirmation page'e bakarken doğum tarihimi 17 Eylül 1991 yerine 17 Ağustos 1991 olarak girdiğimi fark ettim.
Bu durumda formu tekrar doldurmam gerekir mi? Randevuya gittiğimde bunu belirtmem yeterli mi? Belirtmezsem yanlış bilgi verdiğim izlenimi oluşur ve red yer miyim? Teşekkürler.
tekrar doldurun ve ais kaydindaki ds-160 form bilgisini guncelleyin.
-
@Bahar-Özcan, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
Merhaba, annem ve babam için doldurduğumuz ds160 formları çok eski bilgilerle kaldığı için yenilerini doldurduk ve aisin mail hesabına kodlarını gönderip sistemden güncellemelerini istedik (telefonda görüştüğümüz hanımefendi bu şekilde yönlendirdi). ancak daha sonra yeni doldurduğumuz ds formunda da bir şey kafama takıldı. annem kardeşini ziyaret etmeye gidiyor ve contact info kısmına dayımın bilgileri yazılı, ayrıca kalacakları yer kısmında da adresi yazılı. relative olarak da işaretlemiştik. ancak amerikada immediate relative var mı sorusuna dayımı eklemeyi unutmuşuz. bu bir sorun teşkil eder mi formu tekrar doldurmamızı mı önerirsiniz yoksa gerek yok mu
bence gerek yok, zaten kendisinin bilgileri formda yazili, eger sorulursa aciklarsiniz.
-
@mumtazgecer, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
Ya şöyle bir durum var DS160 formunu doldururken hangi konsoloslukta daha yakın tarih veya müsaitlik olduğunu bilmediğimiz için, bir de istanbulda oturuyoruz o yüzden istanbul seçtik ama ankarada yakın tarih vardı randevuyu ordan aldık. O yüzden emin değilim ama mülakattan sonra yazarım tekrar buraya.
sorun olmaz.
-
@leony3553, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
İyi günler,
Ailecek ds160 formu doldurup B1 / B2 turist vizesine başvurucam. Fakat çocuklarımın pasaport vize tarihi bitmiş durumda , zaman kazanmak açısından , bir an önce randevu alabilmek için, ds160 formuna bitmiş pasaport bilgilerini girip, yeni pasaportları geldiğinde , yeni pasaport bilgilerini ds160 formuna güncelleyerek girsem bir sıkıntı olur mu?pasaportlar geldiginde yeni form doldurun ve ais kaydindaki ds-160 form bilgisini guncelleyin.
-
@hasancelik, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
Merhaba. DS-160 formunu doldurdum randevu alacaktım ama sonradan değişiklik yapmam gerekti farklı ülkeden randevu alıcam bunun için yeniden DS-160 formu doldursam sıkıntı olurmu.
sikinti olmaz.
-
@Aycadan bu ekran goruntusunu email ile tekrar gonderin isterseniz.
Ama yeni bir DS-160 formu doldurup yine Ankara olarak isaretlemeniz iyi olur, belki teknik bir hata olmustur oncekinde...
-
@ilgin76, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
Merhaba vize yenilemek için Ds160 formu doldurup başvuru yaptım. Görüşme tarihini çok uzun zamana veriyorlar diye belirli bir seyahat planım yok ama tahmini seyahat tarihim Eylül 2024 yazdım. Ancak başvuruyu tamamladıktan sonra farkettim ki pasaportumun süresi Ocak 2025 te bitiyor. Bu arada vize yenileme olduğu için mülakat istemeden direk pasaportu kurye ile gönderin dediler. Seyahat tarihimi öne çekmek istiyorum. Yeni bir DS 160 formu doldurmam mı gerekiyor.
doldurup gonderebilirsiniz. fakat cok ciddi bir degisiklik yapmiyorsaniz var olan formla gondermek iyi olabilir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum