Amerika'da Teknik Ressam Olarak Çalışabileceğim Eyaletler
-
Selam arkadaşlar.
Makine alanında 15 yıllık tasarım tecrübem var. Çok iyi seviyede çizim programları kullanabiliyorum. (Solidworks&Autocad) Bu alanda çalışabileceğim eyaletler hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler :) -
@ali_kocak linkedinden yapabileceginiz is ilanlarini aratarak hangi eyaletlerde ve o eyaletin sehirlerinde is imkanlari olduguna bakabilirsiniz.
-
@keysnambır hocam selamlar. linkedin ilanlarında yurtdışından personel alımı yapan olur mu? Aktif olarak linkedin kullanmadım, açıkçası platform hakkında çok bilgim yok.
-
Oluyor tabii ama US icinden eleman ihtiyacini karsilayabiliyorlarsa vize sponsoru olmayacaklardir.
-
@keysnambır bir de şunu merak ediyorum. ingilizcesi başlangıç seviyesinde olan bir kişiyi çalıştırmak isterler mi?
-
çabuk elinizi tutun uygun bir iş ilanı var. Baş tasarımcı olduğu için işe alım çok daha kolay olur. @keysnambır çevrende iş arayan varsa iyi bir fırsata benziyor
-
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10 teşekkürler, hemen başvuruyorum :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum