Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Yılın bir bölümü ABD'de bir bölümü Kanada'da Turist olarak Yaşamak

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    1 İleti
    66 Bakış
    S
    Selamlar, forum içerisinde araştırdım ancak soruma tatmin edici bir cevap bulamadım. J1 vizesi ile ABD'de bulunmaktayım. Çalışma programım 2 gün önce bitti ancak bir süre daha ABD'de kalmak istiyorum. J1-Waiver kuralını kaldırttım. ABD içerisinde nasıl turist vizesine başvurup statü değiştirebilirim? Cevap veren zamanını ayıran herkese teşekkür ederim.
  • Göçmen Yakınlarının Turist Vizesiyle ABD Giriş Deneyimleri

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    24
    2 Oy
    24 İleti
    1k Bakış
    SerappS
    Çok kısa aralıklarla iki girişim oldu. Son çıkışımdan 19 gün sonra tekrar ABD’ye geldim. Görevlinin soru soracağını tahmin ettiğim için, pasaportu verirken önceden hazırladığım notu da uzattım: I visited last month and stayed for a month, then returned to Turkey for my medical checkup. I'm back now because my son is running in the Philadelphia Marathon. I want to watch and support him. I have a return ticket. Kağıdı dikkatle okudu, ardından “Bagajda gıda var mı, yanınızda para var mı” diye sordu. “Çay ve Türk kahvesi var ama para yok” dedim. Pasaportu ve kağıdı geri uzatırken, “Tamam, iyi geziler” dedi. Seyahat amacımı dürüstçe açıklamak çok rahat geçmemi sağladı.
  • Bebek için turist vizesi

2
    0 Oy
    2 İleti
    967 Bakış
    ?
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2001/14-yaşından-küçük-çocuklar-için-b1-b2-başvuru-süreci?_=1670221835224 bu konu başlığını okuyun lütfen detaylı bilgileri bulabilirsiniz.
  • Turist vizesi ile ABD de Doğum, sağlık raporu?

49
    1 Oy
    49 İleti
    4k Bakış
    FigenF
    @MySea biliyorum tesekkurler , zaten bu konuyu oldugu gun haber aldim o sebeple sormak istemistim , deneyimleyen varsa diye .
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k