(F/M) Öğrenci Vizeleri
-
@waterman bankada dolar olarak görünmesi gerektiği yönünde kesin bir karar yok. Hesapta para göstermek istiyorsan bankadan imza sirküleri olan altı aylık hesap dökümünü istemek yetiyor.
-
@waterman bu belge doğrumu. Böyle mi oluyor
-
@baba-yaga evet
-
@waterman eskiden görüşmeye I-20 orjinali götürmemiz gerekiyormuş ama bu değişmiş artık çıktı oluyormuş. internette hiç birşey yazmıyor. orjinalimi gerekiyor?
-
@crazycells Dil okulu I-20 göndermek için 100 dolar istiyor. Galiba eskiden çıktı yeterli oluyormuş. Şu anda hala geçerlimi yoksa orjinal belgemi lazım bana?
-
Bu ileti silindi! -
Hemen acil cevaba ihtiyacım var. Boş yer bulunca randevumu hemen 29 mart'a aldım. ve hemen I-901 fee ödedim. mail 27/03/23 dan 2 iş günü sonra elçilik ödeme yaptığınızı görünteleyebilir yazıyordu. Ben şimdi ne yapıcam? fatura ile gitsem yeterli olurmu. ya sistemden görünteleyemezler ise.
-
@baba-yaga yeterli olur
-
@waterman neden sistemden görmeleri gerekiyor diye bir şart var? Cidden böyle saçma bir sebepten dolayı sıkıntı çıksın istemiyorum. ilk tarihi 6 eylüle verdi. önce ağustos sonra temmuz yaptım. bir kere hazira gördüm ama hata verdi. mart görünce hemen seçtim.
-
@baba-yaga bir sorun çıkmaz dekontunuz elinizde oldugu sürece ödeme yapmadınız diyemezler. Bol şans
-
@waterman Teşekkürler.
-
@waterman 160 dolar vize başvuru ücretini ödediğimize dair belge götürmemiz gerekiyor mu?
-
@baba-yaga yanınızda götürün
-
Bu ileti silindi! -
Yarın Ankara'da görüşmem var. Confirmation page'de farklı bir adres yazıyor, eski adres. Elçilik websitesinde ise adresimiz değişti diyor. Randevu sitesinde ise yeni adres yazıyor. Eskiden kavaklıderedeydi şimdi ise çukurambarda
-
Ankara Konsolosluğu Yeni Binasında Hizmet Vermeye Başlıyor (1 Eylül 2022) https://yesilkartforum.com/forum/post/297383
-
@Muhtaradana evet değişmişde. benim onay kağıdımda eski adresi yazıyor. endişelendim
-
@baba-yaga vize sonucunuz ne oldu ve oradaki deneyiminizi anlatabilir misiniz ? Benimde 13 temmuzda F1 vizesi için randevum var. Merak ediyorum açıkçası beni neler bekliyor diye.
-
@ArifCanBarut Onaylanmadı. Ben üniversitede dil ile alakalı bölüm okuyorum. Yazın da dil okuluna gitmek istedim. Yaşım 26 tabi ki bankada para birikimim yok. Vize almam zor. Orada herkes yardımcı oluyor. Karmaşık birşey değil. Fotoğrafım son 6 ayda çekilmediği için çıkıp fotoğraf çekinmem gerekti. Fotoğrafçıda benim gibi insanların oluşturduğu sıra vardı. Görüşmeye pijama ile gelenler var onun için çok kasma. Erken gitme ama geç gidersen sorun olmaz. Saatin yaklaşınca girişin olduğu yerde sıra var oraya girersin. İçeriye ne sokmak yasak websitesinde yazıyor. Araba anahtarı filan sokabilirsin sorun olmaz. Aslında kısa süreli okumak istediğim için turist vizesine başvurmayı düşünüyorum çünkü akademik olmayan yerde okuyabilirim.
Belirli bir sorun var ise cevaplıyabilirim. Siz ne tür bir okul aracılığı ile gidiceksiniz.
-
@Yeşilkart-Forum
Merhabalar… :) 2024 yılının sonuna kadar F1 öğrenci vizem var. Amerika’da 3 yıl önce gitmiş olduğum okula gidebilir miyim tekrar konsoloslukla görüşmem ve yeniletmem gerekir mi? Yoksa direkt I-20 belgemi okulumdan isteyip vizeye takılmadan gidebiliyor muyum?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum