Green Card Çekilişi Başvuru Şartları
-
@samicz lise mezunu ise zaten mesleğin bir önemi kalmıyor
-
@enemy anladım teşekkür ederim
-
Merhabalar, ben greencard başvurusu yapmak istiyorum fakat hali hazırda bir f1 vize başvurum da bulunuyor. Greencard başvurumun f1 vize başvurumu olumsuz etkilememesi adına vize randevu görüşmemden sonra greencard başvurusu yapmayı düşünüyordum. Ekim sonunda f1 vize randevusuna katıldım. Normalde randevumdan hemen sonra olumlu da olsa olumsuz da olsa greencard başvurumu yapacaktım. Fakat vize başvurum idari işleme takıldı. Şimdi vize başvurum İçin sonuç bekliyorum. Bu süreçte greencard başvurusu yapmam mantıklı olur mu sizce?
-
@mhtdmr her bir amerika vizesi farklı farklı değerlendirilir. Ondan dolayı green kart başvurusu diğer başvuruları etkilemez.
-
@mhtdmr, içinde söyledi: Green Card Çekilişi Başvuru Şartları
Merhabalar, ben greencard başvurusu yapmak istiyorum fakat hali hazırda bir f1 vize başvurum da bulunuyor. Greencard başvurumun f1 vize başvurumu olumsuz etkilememesi adına vize randevu görüşmemden sonra greencard başvurusu yapmayı düşünüyordum. Ekim sonunda f1 vize randevusuna katıldım. Normalde randevumdan hemen sonra olumlu da olsa olumsuz da olsa greencard başvurumu yapacaktım. Fakat vize başvurum idari işleme takıldı. Şimdi vize başvurum İçin sonuç bekliyorum. Bu süreçte greencard başvurusu yapmam mantıklı olur mu sizce?
sorun olmamasi lazim bu durumun. Cekilis basvurusu yapmis olmasina ragmen vize alabilen pek cok kisi oldu, o nedenle tek basina bunu bir kistas olarak kullanmazlar. Ama iciniz daha rahat olacaksa 1 hafta daha bekleyebilirsiniz ve son gunlerde basvuru yapabilirsiniz.
Idari islemlerle ilgili bilgi almak icin su basligi inceleyebilirsiniz:
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Green Card Çekilişi Başvuru Şartları
@mhtdmr her bir amerika vizesi farklı farklı değerlendirilir. Ondan dolayı green kart başvurusu diğer başvuruları etkilemez.
green card basvurusu demeyelim de, green card "cekilis" basvurusu diyelim...
Cunku gercek green card basvurusu yapan bir kisinin (aile sponsorlu, is sponsorlu vs.) butun "gocmen olmayan vize" basvurulari bu durumdan etkilenecektir.
-
Evet çekilişi kastetmiştim aslında. Tüm cevaplar için teşekkür ediyorum. Vize durumumu bekliyorum son günlerde çekilişe de katılma fırsatını kaçırmadan başvuracağım. Herkesin gönlüne göre olması dileğiyle...
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
@crazycells merhahabalar haziran ayında liseden mezun olacağım eğer ki mayıs ayında green card çıkarsa mülakat tarihinde elimde diplomam olucak bu sıkıntıya yol açarmı ? nasıl bir yol izlemeliyim ?
-
@eniskrts mülakat zamanı ekimde başlıyor bu yüzden rahat rahat kriterin tutuyor için rahat olsun sıkıntı yaratma
-
@ayvalik10 tamamdır teşekkürler
-
Merhaba ben Özbekistan vatandaşiyim ve 6 senedir burda yaşiyorum 2023 green card formu doldurdum
Ve 12 sinif açik liseden okuyorum temmuz sonresi mezun olacam inşallah
Sorum eğer green card talihlisi olursem lise bitirmeden ds 260 form doldurmam doğrumu yada diplomayi alinça doldurmam gerekiyormu
2 sorum şuan 2 inçi evliliğimi yapma gibi durumundeyim ve ds 260 formu evlendikten sonremi doldurmam gerekiyor yada onçemi
Araştirdiğim kadariyle hemen doldurmamizi doğru olduğunu söylüyor konsolosden randevu günü beli olunçe ds 260 formu gunçelemeyi öneriyorlar sizce hangisi daha doğru
Ve sicil kaydimi Özbekistan’da da getirmem gerekiyormu çünkü 6 sene içinde Özbekistan’a 3 4 kez gittim ve hepsinde 1 yada 2 ay kaldim
Eski eşimi bilgilerinizde girmek zorundamiyiz ds formuna ve kizim var ilk evliliğimden babasiyle yaşiyor goturmiçam ama bilgilerini istiçaklar diyorlar
Biraz uzun yazdim afiniza çevabiniz için şimdiden teşekkür ederim 🙏🏽 -
@Madazimova-Mohinur Siz formu hemen doldurun. Önemli olan görüşme sırasında lise mezunu olmanız. Evlilik ile ilgili eski, yeni eşlerinizi ve çocuklarınızın hepsini yazmak zorundasınız. Boşanma davası ile ilgili mahkeme kağıtlarını da götüreceksiniz.
-
@gamefry teşekkür ederim 🙏🏽
Peki evlilik için forum doldurdukden sonremi yapmam gerekiyor yada formu doldurmadan onçemi evlenmem gerekiyor
Ve Özbekistan’dan getirmem lazim olan evraklar istiçakmi ve hangilerini istiyabilirler
Onçeden önlem almak istiyorum Green carda çok az hakimim tam kendimi şimdiden ayarlamaya çalişiyorum talihli olursek panikle hata yapmak istemiyorum tekrar teşekkür ederim -
Green carda meslek lisesi mezunları başvurabiliyor mu?
-
Arkadaşlar merhaba Green karta başvuru yaptım ekım ayında ben başvuru yaparken lise sondaydım yaşım 28 meslek egıtımıyle beraber veriyorlar dıplomayıda sorum şu ben sımdı eğer kazanırsam Green kartı alabılırmıyım hazıranda dıplomam elimde olucak şayet başka bır yolu varmı lıse mezununu işaretledım çünkü teşekkürler yardımcı olursanız çok sevınırım
-
@mirza green kart mülakatları Ekim ayında başlıyor ondan dolayı diploma kesin ise high school degree işaretlersin
-
Diploma kesin ama ben zaten geçen sene başvuru yaptım dıplomayıda bunsene alıcam
-
Selamlar arkadaşlar. Ben bu yıl Mayıs ayında 18 yaşıma gireceğim. Dv lottosuna annem ve babamı da benimle beraber yazdırmak istiyorum. Fakat annem ve babam İngilizce bilmiyor. Eğer aralarından birine çıkarsa İngilizce bilmemeleri sorun çıkarabilir mi? Sadece greencard'a sahip olma sürecinden bahsediyorum, yoksa Amerika'da yaşama gibi bir istekleri yok, kendim için soruyorum.
-
@demirfurkii-0 hayır İngilizce bilmeye gerek yok
-
oğlum otizmli 11/02/2003 doğumlu bu sene greencard a vaşvurabiliyormuyuz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum