Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
-
yanlış anlaşılmış dilek hanım . demek istedigi türkiyede mülakata cagrılmayan case no yok . gitmeyenler çogunlukta olabilir . ama ds 260 ı yollayıp da çağrılmayan olmamıs şimdiye kadar.
-
@yekta maalesef bu bilgi de dogru degil, DV2015'te forumdan 44.000'li numaradaki arkadaslara sira gelmedi. Listeye suradan ulasabilirsiniz:
http://bit.ly/1CgoTHT -
@crazycells hmm demekki bende yanlış duymuşum .. dünya genelinde boşluklar olmamış demek ki . bakalım ne olacak bu sene
-
Bu ileti silindi! -
@dustyblue sizin mantıgınıza göre 4390 kişinin %40 ı ds 260 yollasa gitmek için . 1760 kişi yapiyor . ortalama 2 kişi olsalar 3520 yapiyor . kota doluyor . %40 ın üstü tehlikeli durumda türkiyede ozaman suan..
-
Bu ileti silindi! -
@dustyblue KCC'nin kullandigi ve vize bultenlerinde yazan terminolojiye gore bu kisiler tekil kisilermis gibi geliyor (Ben hala yanlis ve dolayisiyla kafa karistirici bir dil kullandiklarini dusunuyorum bu bilgileri aktarirken). Ama sayilara bakinca, bu sayilarin aile sayisi olmasi daha makul geliyor. Obur turlu bazi veriler rahat aciklanamiyor cunku.
-
@dustyblue 115 in 50 bini gidecek bunda sorun yok . ama düz mantık yapiyorsunuz bence . ali can beyin bir konusu vardı afrika için asya için . aradaki bosluklar için . onlarıda işin içine katmak lazım . 115 bin kişi kazandı 50 bin kişi alacak demek ki ilk 25 bin kişi ailesiyle gidecek bize sıra gelmez gibi oluyor . karamsar olmayalım
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Sayın @DustyBlue bu sayılara aileler dahil. Geçmiş yıllardaki tüm kazanan sayılarını inceledim. Özellikle bazı ülkeler varki bunlarda 1 kişi 2 kişi kazanan olmuş. Özellikle 1 kişi kazanan ülkelerde. Vize alan sayılarına baktığımızda onunda 1 olduğunu görüyoruz. Sizin dediğiniz gibi olsaydı tarihte bir gün dahi olsa kazanan 1 vize alan 2 yada daha fazla olurdu.Ama hiç olmamış. Ülkelere göre kazanan sayısının verilen vize sayısının altında kaldığı da hiç olmamış. Rahat olun bu konuda ciddi araştırmalar yaptım. İşim ve mesleğim dolayısıyla biraz inceledim sayıları. Pdf lerin içinde tüm tablolar veri tabanına atıldıktan sonra yaptığım kontrollerin sonucu bunlar.🙂Ayrıca başla yerlerde de yazdım bunu. Sanki ABD den buraya sürüldük ve şimdi bir fırsat çıktıda dönme imkanı oldu. Vizeler iptal edilirse diye sürekli bir korku. Edilirse edilir gitmeyiz olur biter. Güzel bir şans gelmiş ayağımıza olumlu düşünün. 2018 in durdurulmasını bir yana bırakın bu forumda 2020 leri 25 leri görür o zamanın talihli arkadaşları. Bizde onlara "Ya bizim zamanımızda da vardı öyle şeyler" der geçeriz.
Saygılar... -
Selamlar ; Bende CN 33xxx biri olarak çok olumsuz bakmıyorum olaya , insan haklarına bu kadar değer veren bir ülkenin rakamları belirlerken '' ikinci bir çekilişle uğraşmayalım , fazladan seçim yapalım , hakkı kazanan kazanır , sırası gelmeyen elenir gider '' mantığı ile hareket edeceğini düşünmüyorum. Yılların getirdiği kendi istatistiklerine göre tam tamına bir hesaplama yapmaya çalışacaklarını düşünüyorum, yukarıda da sizlerinde dediği gibi kazanıp sıra gelmediği için gidememek ne olursa olsun o insanda bir yıkıma yol açar. Burada kazanan kişilerden tek ricamız , gerçekten gidip yerleşmeyi düşünmeyenlerin , ya alalım şu vizeyi de dursun kenarda sonra düşünürüz mantığından çıkıp sürece devam etmemeleri , gerçekten orada yaşamak isteyen kişilerin haklarını yememeleridir. Saygılar
-
Bu ileti silindi! -
Sn @DustyBlue doğrudur bu ülkelerde dediğiniz gibi vize alınan sayı fazla. Bunlar eş ve çocuk sayısı eklemesi de olabilir. Ama o tablolarda bunun gibi durumlar yok denecek kadar az. Ayrıca 2013 linkinizde üstlerde yazılan açıklamalara bakılırsa ailelerin dahil olabileceğine dair ciddi çıkarımlar yapabiliriz. Applicant kelimesi tekil başvuruya karşılık gelmiyor. Principal Applicant asıl kazanan demek. O yazıda da Principal Applicant diye aşağılarda ayrı bir yönerge var. Bizim durumumuz da Ben çekilişi kazandım. Eşim ve oğlum var.Ds 260 da sadece benim ismimim karşısında Principal Applicant yazıyor. Onlarda farklı. Yine aynı linkte kazanan sayısı approximately ile anlatılıyor eklenenler olabilir diye.
-
Bu ileti silindi! -
@dustyblue hepimiz için hayırlısı olsun. Benim CN nin 40 binlere geleceği inancım sürüyor. Umarım herkes sıkıntısız alır vizesini.
Herkese saygılar -
Bizde 26*** Ümit ederim temmuz ayında gelebilir gibi düşünüyorum. Gönül ister daha hızlı gelsin. Kasmaya gerek yok.
-
........
-
@gokcell Yaşadığınız veya vatandaşı olduğunuz ülkelerin değil, doğduğunuz ülkenin kotasından.
-
........
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum