Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

abd'de adres bulmak

Benzer Başlıklar

• Mali kaynak bulmak

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    128 Bakış
    crazycellsC
    @Selami-beey sorularinizi ilgili basvurunun basliginda sormalisiniz.
  • Adres bilgileri

2
    -6 Oy
    2 İleti
    263 Bakış
    crazycellsC
    @Mesutmusa-Kutlu, içinde söyledi: Adres bilgileri Merhaba arkadaşlar adres bilgileri girerken doğum yerini AYBASTI. yazıyorum kabul olmuyor ne yapmalıyım sorularinizi forumdaki ilgili baslikta sormalisiniz. Soru sormak icin yeni baslik olusturmayin.
  • ABD dil eğitimi GC almadan ABD de nasıl dil eğitimi alabilirim

2
    0 Oy
    2 İleti
    157 Bakış
    crazycellsC
    Yanlis bolumdesiniz, su kisimlardaki konulari incelemeniz lazim: https://yesilkartforum.com/forum/category/15/eğitim https://yesilkartforum.com/forum/category/89/öğrenim-vizeleri-f-m-ve-j F1 vizesiyle dil egitimi almaniz mumkun.
  • greencard ile abd'de universite okumak

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    23
    0 Oy
    23 İleti
    5k Bakış
    Mustafa İlhanM
    @furkandao kardeşim selamün aleyküm nasılsın iyisindir inşallah umarım hayallerini gerçekleştirmişsin şu anda senin bu yazdıklarını okudum ben de 19 yaşındayım ve Amerika'da bilgisayar bilimleri okumak istiyorum aynı şekilde green card başvurusu yaptım vs vs senden tek farklı olayım ailemin bana destek olması yerine köstek olması başka bir farkımız yok neler yaptığını merak ediyorum benimle iletişime geçersen sevinirim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k