abd'de adres bulmak
-
MERHABALAR BENİ EN ÇOK ENDİŞEYE DÜŞÜREN SIKINTI ABD DE GREENCARD IN ULAŞACAĞI BİR ADRES VEREMEME SIKINTISI ABD DE HİÇ TANIDIĞIK YOKSA BU SÜRÇTE NE YAPMALIYIM
-
@al_ti74 internet üzerinden kendinize bir ev veya bir oda tutun bu adresi vize işlemleriniz içi kullanın işlemleriniz bittikten sonra Türkiye'de fazla zaman kaybetmeden direk kiraladığınız yere yerleşin bu o kadar sorun yaşatmaz size.
-
ucuz ve güvenli ev yada oda tutabileceğim linkler var mı acaba yada abd de yaşayan güvenilir türk emlakçılar la nasıl iletişime geçebilirim
-
Greencard iniz var mi ya da kazandiniz mi?
-
Airbnb den 2-3 aylık ev kiralarsın havaalanında o adresi verirsin
-
@al_ti74 abd'de adres bulmak içinde söyledi:
MERHABALAR BENİ EN ÇOK ENDİŞEYE DÜŞÜREN SIKINTI ABD DE GREENCARD IN ULAŞACAĞI BİR ADRES VEREMEME SIKINTISI ABD DE HİÇ TANIDIĞIK YOKSA BU SÜRÇTE NE YAPMALIYIM
Su konudan devam edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/717/green-card-ile-abd-ye-giriş-yapmadan-ev-kiralamak-adres-belirlemek -
@crazycells teşekkürler hemen bakıyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum