DV2024 Sohbet Odası
-
@Simge-Kutlu deneye yanıla öğreniriz dert etme herkes en başta saçma sapan tırnaklar yapıyor yapa yapa düzgün yapmayı öğreniyor. bizde öyle öğreneceğiz. :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@berolika süper buluşup kızlar günü yaparız :beaming_face_with_smiling_eyes: forumdaki erkekler de eşlerimizle buluşur , bizde onların eşlerini bizim kızlar gününe dahil ederiz :beaming_face_with_smiling_eyes: bekarlarda üzülmesin onlarda dahil olur bizlere veya beylere :grinning_face:
-
@ErdalK benim eşim gibi sizin eşinizde sanırım. Eşim heveslenip çıkmama durumunda hayal kırıklığına uğramak istemiyor büyük ihtimalle, o yüzden bu konudan mümkün olduğunca kaçtığını düşünüyorum. benim eşimde yanaşmıyor izlemiyor mesafeli duruyor. greencard ı kazandığımız gün ikisi de bizden çok araştırmaya başlayacak bence. :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@debbieLA77 ben açıcı kullanmıyorum direk boyayıp geçiyorum sadece 1 saat bekliyorum :grinning_face_with_big_eyes: evet ya orada her şey de olduğu gibi boyalarda daha kaliteli bizdeki boyalardan
-
@Emrah-Borazan süper. Tatlı işi bizden sorulur 😅
-
@debbieLA77 bize en son elektrik faturası sadece 1000 TL geldi :crying_face: öyle fırınmış ütüymüş çok çalıştırmıyorum ütüyü en fazla 5 dk çalıştırıp hemen kapatıyorum tek parça en fazla iki parça ütülüyorum. genelde çocuğun okul kıyafeti ve eşimin iş kıyafeti ütüleniyor o kadar. fırın desen ayda 2 veya 3 kere kullanıyorduk hatta bazen hiç kullanmadığımız zaman oluyor. tv arada açıyoruz. Bu ay ise tam tersi fırın çok çalıştı yandık ne gelir bilmiyorum :crying_face:
-
@debbieLA77 ya birşeyler bulursan beraber paslaşalım olur mu? Bizim da Tarçın Hanım kız var bizde de aynı sorunlar mevcut. Sizin ufaklığın yaşı kaç bilmiyorum ama bizimki 11.5 yaşında. Hatta mümkün olsa buradan araba ile gitmek istiyorum ama maalesef o şekilde gidebileceğimiz bir yol mümkün değil sanırım. ben de bulamadım açıkçası. Arabalı feribot vs de yok arada okyanus olduğu için. En kısa yolculukla Amerika ya varmak bizler için en avantajlısı olacak. tabi her hava alanına iniş yapamıyor olmamız da en kötüsü:sad_but_relieved_face:
-
@ytrbilgisayar :hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone: :hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone: :hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone: :paw_prints:
-
@Selly umarım dediğini gibi olur çünkü Amerika da yaşamayı çok istiyorum. Ama birimiz orda birimiz burda süreç bizi çok zorlayabilir diye düşünüyorum umarım acemi şansı olarak ilk seferde çıkar da sizin eşiniz ve benim eşim de ikna olur 😅
-
@Selly, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@debbieLA77 bize en son elektrik faturası sadece 1000 TL geldi :crying_face: öyle fırınmış ütüymüş çok çalıştırmıyorum ütüyü en fazla 5 dk çalıştırıp hemen kapatıyorum tek parça en fazla iki parça ütülüyorum. genelde çocuğun okul kıyafeti ve eşimin iş kıyafeti ütüleniyor o kadar. fırın desen ayda 2 veya 3 kere kullanıyorduk hatta bazen hiç kullanmadığımız zaman oluyor. tv arada açıyoruz. Bu ay ise tam tersi fırın çok çalıştı yandık ne gelir bilmiyorum :crying_face:
1000 tl elektrik faturası demek ,elektrik nasıl çarpar sorusunun cevabı gibi olmuş🤣
-
Hadi bi soru benim Amerika'da en korktuğum şeylerin başında sağlık geliyo sonra güvenlik siz nelerden endişeleniyosunuz ? Buyrunuz efendim başlayalım ☺️
-
@ErdalK hiç kuşkum yok bu konuda içiniz rahat olsun :grinning_face: öbür türlü evlilikler için çok zor olur ama ben aksi olacağına inanmıyorum :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@aemte hahahaha sorma bu ayda 1500 gelir herhalde :grinning_face_with_smiling_eyes: :person_facepalming:
-
@Simge-Kutlu vallahi delisi tam deli olduğu için seri katiller der susarım :grinning_face_with_big_eyes: Amerika da korku filmleri yasaklanmalı bence:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
Bayağıdır girmiyorum yeni isimler görmek güzel , başvuranlar foruma üye olunca daha sıcak bir ortam oluşuyor.
-
@Simge-Kutlu benim bir rahatsızlığım var düzenli muayene olmam lazım ve düzenli ilaç kullanıyorum forumda sordum soruşturdum muayeneler icin 30-40 dolar bir ucret ilaclarda çok pahalı olmayan ilaçlarmis bakalim çıktığı taktirde ilk 2-3 ay yetecek ilaç stoğumu yapacak sekilde ayarlayıp gideceğim inşallah
-
@Selly Geçen gün Arınma Gecesi: Monarşi'yi izledim aşırı gerildim deli dedinizde aklıma geldi 😅
-
-
@hashirama çok geçmiş olsun. Ya özellikle çocuklar için ben de ilaç stoğu götürmek istiyorum ama uçağa sıvı alınmıyo diye biliyorum şurup alınıyo mu acaba siz dahil, bilen var mıdır acaba a dostlar
-
@Selly pencerelerinde demir parmaklık olan bölgeleri secmiyceksiniz o zaman tabi biz de ☺️ Amerika'da bı mahalledeki ya da bölgedeki evlerin pencerelerinde parmaklık varsa o bölge güvenilir sayılmıyomus suç oranları yüksek oluyomus mantıken de öyle zaten düşünunce
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum