IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@yasmin982 ds 260 formunun doldurulmus halını mı yoksa onay sayfasını mı goturuyoruz yasmın hanım ve I-864 formunu da mı goturecegım cvplarınız ıcın cok tesekkur ederım
-
Benim bosanma belgemin orjinalini kaybettim mahkemeye gittim yeni belge aldim asli gibidir yaziyo hakimde imza atti onceden boyle birsey yasayip mulakata giden varmi aranizda
-
@Damla-D onları sistemlerinden bakıyorlar bence ama siz yinede fotokopisini çıkarıp götürün istenirse verirsiniz,mulakat maili ds-260 formu pasaport arşivli adli sicil kaydı diğerlerini biliyordursunuz işin ilginci henüz tecrübe etmedim inşaallah en kısa aşamaları geçip mail aşamasına gelirim de bunlar mailde istemiyorlar mı sizden nasıl bir mail artıklarını deneyimlenmediğimden sordum 😊
-
@yasmin982 inşallah biran önce beklediğiniz maili alırsınız🥹🙏 şimdi mülakat maili geliyor hem mülakat tarihi detayları hemde bu aşamadan sonra neler yapılması gerektiği ile ilgili adımlar var. Evrak hazırlama aşaması yani bu sorduklarımda orda yazıyor diğerleri zaten bildiğimiz evraklar evlilik cüZdanı adli acil vs. Ds260 ve I864 beni benden aldı yani :))
-
Merhabalar uzaktan takip ediyorum bu başlığı. Henüz bu soruyu soran görmedim önceden sorulduysa affola. 29 eylülde dosya NVC ye gitti timeframes da 27 ekimde incelendi gözüktü. Ama hala hoşgeldin mektubu gelmedi. Ne zaman geliyor bu mektup? Hiç bir yerde tam olarak bir cevap bulamadım.
-
@Merve-Güngör Merhaba benimde boşanma kağıdım kayıptı , 21 yıl önce olduğu için mahkeme arşivinde de bulunamadı, nüfus dairesinden bir kopyasını bulduk , mahkemeye götürüp Aslı gibidir yaptırdık onunla mülakata girdim bir sorun çıkmadı
-
@cglfth incelendi gözüktü ve dq emaili almadıysanız yani 2 tane üst üste email gelmediyse eksik evrağınız var demektir hoş geldin mektubu 2-3 gün içerisinde geliyodu https://ceac.state.gov/IV/ buradan giriş yapıp posta kutunuza bakabilirsiniz
-
Bu ileti silindi! -
@Davut-Korkmaz siz nezaman başvuru yapmıştınız muhtemelen bugün yarın onay emaili gelir yada bir eksiğiniz çıkarsa onu talep ederler
-
@cokbekledik86 Teşekkürler @cokbekledik86 8/11/2022 tarihinde yükledik bu ayın sekizinde, forumdaki yorumları "okuyunca sanırsam bu süreç uzun sürecek" diye düşünüyordum umarım sizin dediğiniz gibi bugün yarın bir cevap gelir tekrar teşekkürler @cokbekledik86
-
@Damla-D AMİNNNNN 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
-
@Davut-Korkmaz ozaman özür dilerim muhtemelen o evraklarınızı aldıklarına dahil gelen ilk bildirim daha sonra yeniden buna benzer bi msj alıcaksınız ama bu ilk onay uzun sürüyo malesef minimum 6 ay diye düşünüyorum dosyanızın transfer olduğu merkeze bağlı
-
@Davut-Korkmaz ilk onay bu bekleme sürecinz başladı ama nebraska olduğu için çabuk gelir onay californiadakiler kimisi 2 kimisi 3 kimisi 1 sene 6 ay sürüyor yani bizede dua edince bizim süreçler kısalsın😁😁😁
-
@cokbekledik86
Bilgilerin için çok teşekkür ederim @cokbekledik86 Teslim bildirimini daha önce almıştık bu ikinci düzenleme o sebepten bilen arkadaşlardan öğrenmek istedim @cokbekledik86 -
@yasmin982 Bilgi aktarımınız için Çok teşekkür ederim
-
@Davut-Korkmaz ne demek her zaman doğru bilgiyi bildiğim sürece 😊
-
Mülakata girecek arkadaşlardan ricam DV Mülakat Deneyimleri’ni bizlerle paylaşırsa çok mutlu olurum.Bizim için tecrübe olacaktır ve eksilerimiz varsa düzenleyip gitmek nasip olur inşaallah ah gelsede en kısa zamanda gelse inşaallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
-
@mertdzkr Merhaba. Mülakat günü NVC aşamasında ödediğimiz için bir ücret ödemiyoruz diye biliyorum? Ayrıca sanırım civil documentsların yani nüfus kayıt, evlilik cüzdanı vs. ingilizce tercümesine gerek yok, yanlış mı biliyorum?
-
@Damla-D Konsolosluk web sitesinde göçmen vize bölümünde bize ulaşın kısmı var oradan DS 260 bilgilerimi güncellemek istiyorum seçeneğini seçip durumu açıklayan eposta yazın. DS260 formunu yeniden açacaklardır, yeniden doldurup submit edin. Mülakat tarihinizin değişmesine neden olmaz.
-
@MYusuf travel.state.gov da mülakat öncesi hazırlık kısmında eğer nvc aşamasında submit edilmediyse I864 formunu getirin yazıyor. benim JS un ıslak imzalı I864 formu bende yok, kendisi Amerikada, ve ıslak imzalı halini NVC ye submit ettik. Muhtemelen orijinal halini istemeyeceklerdir ama bir kopyasını çıkardım ne olur ne olmaz diye. O yüzden dosyayı bulamazsanız da bir sorun olacağını sanmıyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum