IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@bico Merhaba, hepsine olmasa da bir kaçına cevap vermeye çalışacağım umarım yardımcı olur. Biz tüm soruları eşimle kendimiz cevaplamıştık.
3. Ben göçmen vizesini sadece Ankara'nın verdiğini sonradan öğrendiğim için ilk İstanbul yapmıştım ama sorun olmadı.
5. Tercümana çeviri yaptırdığınız zaman zaten size ilk sayfası tercüme ikinci sayfası sizin onlara ilettiğiniz ana dosya olarak oluyor yani kaynak alınan belgede altta olmak zorunda o şekilde yükleyebilirsiniz. Tercümeleri yaptırdıktan sonra pdf olarak isteyin ve sonrasın da da ıslak imzalılarını alıp konsoloslukta kullanacağınız dosyaya ekleyin.
6. Online başvuruda maalesef bunu yapamıyoruz siz konsolosluğa götüreceğiniz dosyaya o şekilde ekleyebilirsiniz.
8. Bizim TR'de ortak evimiz yok eşim geldiğinde ailemin başka bir evinde kalıyoruz ve biz kaldığımız tarihlerle birlikte adresi de eklemiştik.Umarım yardımcı olur.
-
@cokbekledik86 Hayırlı olsun, ne güzel bir haber.
-
@ekdodo Henüz yok, eşimin DQ 30 Ağustos, tahminen Ocak ayında Mail gelir umarım, haberler geldikçe çok sevindim ama umut oldu bekleyen herkese👍
-
Ankara’dan randevu alan herkese hayırlı olsun, bekleyenlere inanılmaz bir umut ışığı oldunuz🙏🍀
-
@Handan bizim de size yakin tarihte DQ olustu. Acaba boyle bir hareketi gorunce aralikta randevu mailin alma sansimiz var mi diye dusunuyorum...
-
Congratulations to everyone who got an interview date and thank you for the updates! It is encouraging news.
-
@cokbekledik86 hayırlı olsun en çok sana sevindim darısı başımıza
-
@lucky2022 Evet aynen bize de öyle geldi Aralıkta Şubat ayı için randevu alacak gibiyiz. Araya giren Christmas ve yılbaşı nasıl bir gecikme yaratır bilemiyorum ama en azından topluca randevu vermeye başladılar bu iyi haber, pozitif bakıyorum gelişmelere👍
-
@cokbekledik86 ceac case status "ready" olduğunda ais.visa.info diye bir site var oradan randevuyu kaydedeceksiniz. sağlık randevuları 1 ay önceden açılıyor en erken bilginiz olsun. yani bugün en geç 18 aralığa randevu alabiliyorsunuz.
-
@drserdar anladım teşekkür ediyorum
-
@Hakkı-Baltacı çok teşekkür ederim inşallah darısı başınıza
-
@cokbekledik86 gözünüz aydın :)hayırlı olsun.en kısa zamanda aynı sevinci yaşarız biz de umarım ki
-
@hzlinan teşekkür ediyorum az kaldı umarım sizede hepimiz bu süreci sorunsuzca hallederiz inşallah
-
Ocak sonrası için umut doldum. Bakalım bizlere ne zaman sıra gelecek. Belki ocak sonrası bekleyen herkese yollarlar.
-
Arkadaşlar ds-260 formuna nasıl ulaşabilirim ben bilen varmı ?
-
@cokbekledik86 bu sitede ki sana uyuyorsa buradan doldurabilirsin.
https://ceac.state.gov/ceac/ -
@cokbekledik86 belgeleri yüklediğiniz ceac'ten görüntüleyebilirsiniz, neye lazım tam emin olamadım.
-
Arkadaslar unganlardan randevu almaya çalışıyorum ocak 5 veya 6 sina ama su anda gorunmuyor tarihler bilgisi olan varmi acaba yoksa beklemek lazimmi daha
-
@cokbekledik86 kanka ceac den bakabilirsin
-
@sertas tesekkur ederim umarim darisi bekleyenlerin basina olsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum