14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
-
@Muhtaradana
çok teşekkür ederim biz vizeyi alırken geri döneceğiz diye çocuklara almadık dedik ama madem böyle şansımız var çocuklar için kullanmak istedik acaba bir dezavantaj olur mu 3-4 ay içerisinde önce ben gitmek istiyorum sonra eşim ve çocuklar gelecek diye planlıyoruz dezavantajlı bir durum oluşur mu acaba cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim -
@dytmelek, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
Biz de 18 Eylülde 2 kızımız için vize başvurumuz oldu sağolsun @denizci10 başvurumuzu yapıp ais kaydımızı oluşturdu. Ertesi gün istenen evrakları posta ile gönderdik. 22Eylülde teslim edildi ve 23Eylülde sistemde Application Received olarak göründü yani işleme alındı. Araya haftasonu girdi 27 Eylülde issued oldu ve 28 Eylülde kargoya verildi. 30 Eylülde de vizeler basılmış halde pasaportlarımız elimize ulaştı.
Sıkıntısız olacağını herkes söylüyordu ama ben kendi vize mülakatımda görevliye ‘kızlarımız büyüdü artık seyahat etmek istiyoruz’ diye belirtince eşim arkadan ‘başbaşa’ diye ekleme yapmıştı. Görevli bunu duydu mu, ciddiye aldı mı emin de olamadık. Şimdi de kendi mülakatımızdan yaklaşık 1,5 ay sonra başbaşa seyahat yapmadan kızlara da başvuruda bulununca acaba beyanımızı dikkate alıp hani yalnız gidecektiniz diye sorun çıkarırlar mı diye bir endişe vardı. Bu yüzden önce kızlar olmadan kısa bir ABD seyahati mi yapsak diye de düşündük ama bu şekilde şansımızı deneyelim dedik ve sıkıntı çıkmadı neyseki🙏🏻 -
Bu talimatların birebir aynısını yaptık. Randevuya çağırdılar.
-
Guncellenecek
-
@akadir42, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
Bu talimatların birebir aynısını yaptık. Randevuya çağırdılar.
Çok saçma çocuklar randevuda napicaklar 1-5 yaşında bebekler daha şaka gibi. İyicene zivanadan çıkmışlar.
-
Tekrar randevu tarihi aldim denizlideyim. Daha once amerikaya 2 defa giris cikmisligim artı esimle schengenimiz var kullandigimiz. Bir daha gelin diyolar yol zaten öldürüyor adami bakalim ne olacak
-
Değerli arkadaşlar ilk olarak ebeveynler kendileri adına aldığı randevuyu biliyorsunuz ki mail ve şifre ile alıyor ardından o hesapla formlarını doldurup mülakata gidiyorlar, merak edilen turist vizeleri onaylanmış ebeveynlerin çocukları için yeni bir hesap ve mail alıp formları öyle doldurması mı gerekli?
nelere dikkat etmeli forma doldururken bir örnek bulabilir miyiz yol göstermek adına şimdiden teşekkürler -
lütfen deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz , o kadar çok masraf yapıyoruz ki en azından çocukların başvuruları için danışmanlık hizmeti vermeden kendimiz kendimize yapabileceğimiz bir örnek veya anlatım olursa eminim ki bir çok arkadaşımız faydalanacaktır
-
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2001/14-yaşından-küçük-çocuklar-için-b1-b2-başvuru-süreci/19
Bu konu başlığını incelemenizi tavsiye ederim
-
Sistem bu başlıktan bahsetti
-
@dytmelek, içinde söyledi: B1/B2 Vize sahiplerinin çocukları için ds 160 formu doldurma hk.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2001/14-yaşından-küçük-çocuklar-için-b1-b2-başvuru-süreci/19
Bu konu başlığını incelemenizi tavsiye ederim
çok teşekkür ederim siz de çocuklarınız için başvuru yaptınız mı onlara yeni bir kullanıcı adı alıp mı yeniden sıfırdan mı yapmalıyız
-
K Kemal 1 bu başlıktan bahsetti
-
@Kemal-1 mail ve şifre dediğiniz nedir tam olarak anlaşılmıyor. Eğer ais kaydından bahsediyorsanız kendi hesabınızdan girip yapabilirsiniz, ds160 formunu doldurduktan sonra.
-
@AyşeB ais evet daha önce ait hesabı aldım oradan randevuları takip ediyoruz biliyorsunuz şimdi ise çocuklarımıza almak istiyoruz o hesaptan mı devam etmeliyim başvuru sahibi ekle var ordan mı yapmalıyım
-
@Kemal-1 evet
-
@AyşeB, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
@Kemal-1 evet
çok teşekkür ederim
-
Ebeveynlerin vizesi olup 14 yaş altı çocuklara vize almak icin başvurduğunda anne babanın çalışmıyor olması çocuklara alınacak olan vize uzerinde olumsuz bir durum yaratıp çocuklara vize vermeme gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
-
@vermaynen Eğer mevcut vizeniz varsa çalışmamak herhangi bir problem teşkil etmiyor. Zaten sizden işinizle ilgili bir evrak istenmiyor. Talimatlarda gerekli evraklar yazıyor.
Ben çocuğa turist vizesini annesi üzerinden almıştım.
Evrakları şu şekilde gönderdim;
- Çocuk pasaport
- Çocuk kimlik fotokopi
- Anne vize fotokopi
- Anne Baba kimlik fotokopi
-
@gamefry, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
@vermaynen Eğer mevcut vizeniz varsa çalışmamak herhangi bir problem teşkil etmiyor. Zaten sizden işinizle ilgili bir evrak istenmiyor. Talimatlarda gerekli evraklar yazıyor.
Ben çocuğa turist vizesini annesi üzerinden almıştım.
Evrakları şu şekilde gönderdim;
- Çocuk pasaport
- Çocuk kimlik fotokopi
- Anne vize fotokopi
- Anne Baba kimlik fotokopi
Evet var. Olası mülakata cagirirsalar problem teşkil eder mi? Burda okuyoruz son dönemlerde çünkü mülakata davet ettiklerini. ? Diğer türlü belirttiğiniz gibi ozaman bir sorun gözükmüyor.
-
@vermaynen Eğer mülakat durumu olursa, sonucu tamamen konsolosluk yetkilisinin insiyatifinde. Olumlu ya da olumsuz yorum yapmam doğru olmaz.
-
Neye göre bu küçük cocuklari mülakata çağırıyorlar yada evrakları direk gönderiyorlar anlamis değilim işin açıkçası.
Birde eğer konsolosluga cagrilma durumunda hem annenin hem babanın mi vize gorusmesine girmesi gerekiyor sadece anne yada baba tek girse çocukla olmuyor mu? -
arkadaşlar çocuklarım için posta yoluyla vizelerimizi aldık takılan varsa yardımcı olabilirim gayet kolay 10 günde toplam hepsi elimize ulaştı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
48
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum