Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
-
@isatunahan en az lise mezunu yada en az 7 puanı olan işte tecrübesi varsa hiçbir sorun olmaz.
-
@isatunahan elbette hayır.
uygun şartları sağlayan herkes çekilişe başvurabilir. -
@ayvalik10 Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
-
Başvurularımız ne zaman tamamlanır acaba.
-
@babil, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
Başvurularımız ne zaman tamamlanır acaba.
Arzu Hanim, herkesin basvurusu yapildi merak etmeyin (belgesi eksik olmayanlarin diyelim :) ) fakat emailleri parca parca gonderiyorum ki gmail bizi yine spam'a atmasin :) %99 bugun, %1 yarin emaili almis olursunuz :) eger emaili gormezseniz lutfen spam kutunuzu kontrol edin.
-
Çok teşekkür ederim. Emeklerinize sağlık.
-
bizde bugün eşimi zorla fotoğrafçıya götürüp çekimi yaptırdım :D 180 lira verdim 3 kişinin dijital foto gönderimi için ayrıca oğluma da 4 tane biometriğimsi (3 yaşında bebe ne kadar rahat durursa o kadar durdu) fotoğraf çıktısı aldık
-
@tolgasatir hayırlı olsun
-
Sanki mecburmuş gibi başvurumuzun her detayıyla ilgilenen ve bilgilendiren @crazycells 'e herkesin huzunda teşekkürü borç bilirim. Kurduğunuz iletişim bir tarafa her detaya sabırla yaklaşmanız ve yapıcı olmanız bambaşka bir meziyet. Umarım şans getirirsiniz.
Kolaylıklar dilerim / Başvuran tüm dostlara da şans diliyorum.
Batuhan
-
@Batu, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
Sanki mecburmuş gibi başvurumuzun her detayıyla ilgilenen ve bilgilendiren @crazycells 'e herkesin huzunda teşekkürü borç bilirim. Kurduğunuz iletişim bir tarafa her detaya sabırla yaklaşmanız ve yapıcı olmanız bambaşka bir meziyet. Umarım şans getirirsiniz.
Kolaylıklar dilerim / Başvuran tüm dostlara da şans diliyorum.
Batuhan
Bol sanslar :) :thumbs_up:
-
Merhaba, mail attım bugün size formu da doldurdum. Geçen sene de siz yapmıştınız umarım bu sene kazanırız :)
-
Merhaba formu doldurali 5 gün oldu ama herhangi bi başvuru bilgisi gelmedi unutuldumu acaba
-
@nezahatsert, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
Merhaba formu doldurali 5 gün oldu ama herhangi bi başvuru bilgisi gelmedi unutuldumu acaba
sorun yok, gun icinde bilgileri gonderecegim.
Suleyman Bey ile mi basvuru yaptiniz? posta adresi yerine e-posta adresi yazmissiniz bilginize, Suleyman Bey'den tam adresi aldim.
-
@crazycells tsk ederiz bilgiler geldi hayirlisi olsun artık 7 başvurumuz olacak
-
@nezahatsert, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
@crazycells tsk ederiz bilgiler geldi hayirlisi olsun artık 7 başvurumuz olacak
bol sanslar :)
-
@crazycells teşekkür ederim ilginiz için elime ulasti sabah bilgilerim, emeğinize sağlık 💘
-
Merhabalar, Löseve bağış yapıp başvuru yapmak istiyorum,yapacağım adımlar neler ? Bir de fotoğraf kendimiz mi çekiyoruz fotoğrafçıya mı gitmemiz lazım ? Teşekkür
-
@Tolga-2 bu konunun ilk iletisinde tüm aşamalar yazıyor. Fotoğrafları evde çekip hiç bir düzenleme yapmadan gönderebilirsiniz.
-
Öncelikle iyi akşamlar. Benim sorum şu : dün akşam hayırlısıyla başvurumu yaptım ve mail adresimi özenlice ve dikkatlice iki defa girdim. Fakat şu saate kadar herhangi bir onay bilgisi veya kodu gelmedi. Gerçi ben başvuru onay bilgisini yazıcıdan yazdırdım ne olur ne olmaz diye. Acaba başvuruda sonra onay maili geliyormuydu? Şimdiden teşekkürler.
-
@Tolga-2, içinde söyledi: Yeşilkart Forum Başvuru Servisi
Merhabalar, Löseve bağış yapıp başvuru yapmak istiyorum,yapacağım adımlar neler ? Bir de fotoğraf kendimiz mi çekiyoruz fotoğrafçıya mı gitmemiz lazım ? Teşekkür
Bu basligin ilk iletisini veya su sayfadakileri takip edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/basvuru-yap/
Fotografi kendiniz cekip gonderebilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum