Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Farkli Bir Amerikan Eyaletinde Is Ariyorum

İlan ve Duyuru
2 2 345 2

• Merhaba su anda Atlanta'da yasiyorum elektrik pano teknisyeniyim Amerika'da daha iyi sartlari olan daha guvenli bir eyalette is ve kalacak yer ariyorum yasim 21. 1 yildir Atlanta'da yasiyorum toplu tasimasi olsun alt yapisi olsun, insani vs. varos ve cekilmez bir yer tesekkurler.

• @kksl, içinde söyledi: Farkli Bir Amerikan Eyaletinde Is Ariyorum

Merhaba su anda Atlanta'da yasiyorum elektrik pano teknisyeniyim Amerika'da daha iyi sartlari olan daha guvenli bir eyalette is ve kalacak yer ariyorum yasim 21. 1 yildir Atlanta'da yasiyorum toplu tasimasi olsun alt yapisi olsun, insani vs. varos ve cekilmez bir yer tesekkurler.

Merhaba. Kuzenim greenkard sahibi. Ek iş arıyor. Atlanta yakınlarında yapabileceği bir ek iş. Eğer uygun iş ilanı olursa dönüş yapılırsa sevinirim.

Benzer Başlıklar

• Acil kiralik oda ariyorum

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    97 Bakış
    G
    Selamlar, Safe ve temiz eyalet ve sehir farketmeksizin Green cardim gelene kadar (max 2 ay) icin bir oda ariyorum. Butcem max $1k/m. Kisaca ben; 35 yas, erkek, sigara icmeyen, sessiz sakin efendi bir tipim. Lutfen bilenler veya tanidigi olanlar dm veya whatsapp (+61 426 507 297) uzerinden yazabilirsiniz.
  • Long Island - New York - Ev Islerine yardimci - Is Ilani

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    186 Bakış
    Ron NycR
    Merhabalar, Ev islerine yardimci olacak, yemek yapmayi bilen, titiz tertipli duzenli, araba kullanabilen, "East Setauket/Port Jefferson" civarinda oturan 25-35 yaslarinda bir birini ariyoruz. Ilgilenenler kendinleri hakkinda kisa bir bilgi ile bu eposta'dan ulasabilirler -> [email protected] Tesekkurler Rony
  • Chicago’da oda ariyorum

İlan ve Duyuru
    3
    0 Oy
    3 İleti
    428 Bakış
    C
    @ayvalik10 teşekkürler hepsine bakınıyorum şu an :)
  • STEM OPT ile calicabilecegim muhendislik pozisyonu ariyorum

Taşındı İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    93 Bakış
    G
    Merhabalar, F-1 vizesinin uzantisi olan STEM OPT ile 2022 ye kadar calisma iznim var. Endustri Muhendisligi uzerine yaptigim lisans ve yuksek lisans sonrasi, yaklasik 1 sene uzun donem staj yapmis bulunmaktayim. Suan alanimla ilgili is ariyorum ve yardimci olabilecek birileri bana ulasabilirse cok sevinirim. Detroit bolgesinde yasiyor olmama ragmen, Amerika'nin herhangi bir yerine tasinmak benim icin sikinti olusturmayacaktir. Tesekkurler, Guney UZUN
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

51

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k