FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
-
Her yıl olduğu gibi bence son ayda da AP sürecindekilere ağırlık verirler diye düşünüyorum. Mali yıl bitmek üzere 2022 süreci cok talihsiz oldu 2023 ve 2024 sürecini de bize zaman gösterecek. @rashcarter
-
Herkese Merhaba
İdari işleme kalıp, Ds-5535 formunu gönderdim alındığına dair mail gelmesi gerekiyor mu çünkü bana gelmedi? 2 hafta oldu ve herhangi bir update yok.
-
@ozgur1002 otomatik bir mail geldi ise ulaşmış demektir covid ile ilgili bir bilgilendirme ile basliyor mail.
-
@Fatih-Ekici Evet o geldi ben başka bir email geliyor diye düşünüyordum. Teşekkürler.
-
@ozgur1002 elimize ulaştı şeklinde bir mail atmadılar bana. Sadece epey süre geçtikten sonra haber çıkmayınca ben sordum. Elinize ulaşmadı mı diye.. evraklarınız ulaştı. İşleminiz devam ediyor diye cvp attılar. 3,5 ay oldu benim.
-
@yilmazz Benim de 10 ayı geçti. Burada benim rekorumu geçen var mı?
-
@SUV2019 k1 vizesinde Ap sürecim 9.ay bitti 10.aya girdim
-
@hakankar Benimde K1 Vizesi 2. ay bitti, 3. aya giriş yapıyorum 1 Eylül'de. 25 Temmuz'da aldım en son güncellememi. Hakkımızda hayırlısı olsun, umarım yakın zamanda alırız onayları. Evlilik vizeleri için bu bekleyiş en zoru bence.
-
29 ağustos eşim gürcistanda f2a mulakatda oldu her şey güzel geçdi sadece sisteme eşimin kızlık soyadını nın polis kaydını ve benim 2021 tax transcripts yüklememi istemişler . Eşim sorduğunda endişelenecek bir şey yok ne kadar hızlı yüklerseniz vizenizi o kadar hızlı basarız dediler . Aynı gün evrakları sisteme yükledik . Ama ceacdan kontrol etdiyimizde refused yazıyor .normalmi? Ne kadar sürer tahmini?
-
1-2 güne issued olur @ilkin001
-
İnşallah öyle olur başka türlüsünü kalbimiz kaldırmaz)
-
Pasaportlar konsoloslukta mı kaldı? @ilkin001
-
@waterman hayır
-
Konsolosluğa mail atın belgeleri yükledim pasaportları da gönderelim mi diye hatırlatmakta fayda var. @ilkin001
-
Bu hafta güncellenme veya sonucu gelen oldu mu?
-
DV2022 AP Süreci sonunda pasaportları talep ettiler (23 ağustos) ve statüs ready oldu. 25 ağustosta pasaportları gönderdik. 2 eylül gece de güncelleme oldu ama statüs hala ready.
-
@Serkan-Ertan-0 süper, sonunda gelmiş. Keşke benim vize de gelse. 11. aya giriyorum. Bu ay bitince, greencardları elçilik bitirirse gelir diye umut ediyorum.
-
Hafta sonu olduğu için issued olmamıştır. Şimdiden hayırlı olsun vizeniz basılıp gönderilecektir. @Serkan-Ertan-0
-
Konsolosluga email atıp da cevap alamayan var mı?, uzun zamandır hiç otomatik email dahi alamıyorum. En azından o otomatik email bile mutlu ediyordu.
-
@rashcarter farklı bir e-mail üzerinden ulaşırsanız muhtemelen otomatik mesajı tekrar alırsınız
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum