Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

WAT sırasında yeni bir sponsor bulmak

Work and Travel (WAT) Programı
3 3 538 2

• Merhaba bir şey sormak istiyorum,

WAT yaptığımız sırada sponsor bulunabilir mi sonrasında kalmak için, bulunuyorsa nasıl yapabilirim ve wat sonrası sponsorluk bulmak çok mu zor şirketler yanaşmaz mı, bildiğim kadarıyla Burger King tarzı fast food zincirleri eleman bulmaya calışıyor bunlar sponsor olamaz mı ve hangi eyaletlerde kolay bulunur bulan kişiler var ise.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐

Amacınız WAT bittikten sonra orada kalmak ve "Green Card almak için sponsor" bulmak mı ? Doğru mu anladım ?

• Merhaba bir şey sormak istiyorum,

WAT yaptığımız sırada sponsor bulunabilir mi sonrasında yasal bir biçimde kalmak için, bulunuyorsa nasıl yapabilirim ve wat sonrası sponsorluk bulmak çok mu zor şirketler yanaşmaz mı, bildiğim kadarıyla Burger King tarzı fast food zincirleri eleman bulmaya calışıyor bunlar sponsor olamaz mı ve hangi eyaletlerde kolay bulunur bulan kişiler var ise.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

• eski DV talihlisinin WAT yapması

Work and Travel (WAT) Programı work and travel ds260 gocmenlik gocmen vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    247 Bakış
    W
    @dontoliver önemli olan Türkiye ile bağlarınızın güçlü olması , mülakatta sorulursa mali yıl bitti bu yüzden vizemi alamadım diyebilirsiniz
  • 2023 WAT için iş seçimi ve pozisyon hakkında yönlendirmeler

1
    0 Oy
    1 İleti
    339 Bakış
    L
    Herkese selamlar, bu yaz (2023) work and travel ile usa ya gitme planım yürürlükte devam ediyor fakat malum şartlar nedeniyle travel kısmını min e çekeceğim bir iş- pozisyon- yer tahmini oluşturmak istiyorum. İş seçim zamanı daha gelmedi, geldiği zaman da biraz hızlı olmak gerektiği için sizlere, bir bilen varsa ona danışmayı uygun gördüm. Bu baktıklarıma ek olarak sizin tavsiyeniz varsa yazarsanız çok iyi olur, herkes nasiplenir. Busser ya da serverlık üzerine daha önce verilen listede birçok iş bulunuyor. Bu pozisyonlar genellikle dave and busters da.. Busser (komi) ve server (garson) ücretleri, asgari hali olarak en az 2 kat fark var (busser daha yüksek)... Burada ilk merakım tip oranları nedeniyle mi bu fark var ve siz hangisini tavsiye edersiniz? (yapanlar varsa belirtirse sevinirim) olarak "dave n busters" da da önce çalışan var mı? nasıl geçti? sizin tavsiyeleriniz/önerileriniz nelerdir ve hangi eyalette yaptınız? Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • WAT programi ile Wisconsin Dells tecrubeleri

3
    1 Oy
    3 İleti
    624 Bakış
    ardausawA
    @Kaan-0 tecrübelerin nasıldı dostum
  • WAT ogrencileri ve Federal Yardim (CARES Act) problemi

27
    4 Oy
    27 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @Muratba_, içinde söyledi: WAT ogrencileri ve Federal Yardim (CARES Act) problemi @crazycells merhaba, peki ben de 2017 ve 2019 wat yaptığım için 180 günü geçecek şekilde kalmıştım. Dolayısıyla Covid 19 yardımını için resident sayılabilir miyim ? Düşünceni nedir ? Çünkü parayı Türkiye dönünce kullandım. Tam bilemiyorum maalesef ama tahmin edebileceginiz gibi ABD kongresinin bu yasayi gecirmesinin amaci ABD'de yasayan insanlarin hayatini kolaylastirmak idi :) ABD'de gecmiste yasamis ama sonra yurtdisinda yasamina devam eden kisilerin degil... Fakat IRS'in bu problemi -cozecekse bile- yakin zamanda cozebilecegini sanmiyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k