Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak
-
@mexido
Cunku sordugun soruda parametre hatasi var.Galonda kac mile yapiyorsunuz diye sormali idin.ortalama sedan bir arac 20-23 mile yapar (1 galonda).hybird arac 45-50 mile arasi yapar -
Chicago ozelinde konusucak olursam;
Son gelen yakit zamlarindan sonra burda en ucuz benzinin galonu 6 dolari gecti.Hal Boyle olunca sacma sapan orderlar gelmeye basladi.9 milelik bir order 11-13 dolar veriyor.9 git 9 gel toplam 18 mile(birde sehir ici) Yani bir galon yakit ve 45-50 dk zamanin gitti.Eline gecen para 11-6=5 dolar.Aciksasi yakit fiyatlari bu haldeyken bu is pekte cazip degil.Ayrica pandemi neredeyse bitti artik,havalarda cok guzel,insanlarda dogal olarak evlerinde durmayip restauranta yemek yiyor. -
Teşekkürler bilgi için.
-
Doğrudur yanlış sordum bilgi için.
-
@mexido, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak
@Djordan023, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak
İlk zamannlar için benim planımda bu tabi yaygın olduğu yerleri ve bölgedeki şöfor sayısının önemli olduğu söyleniyor youtubelar tarafından başvuru 6 ay bekletiyormuş bazı yoğun belgelerde inşallah istediğimiz gibi olur hepimiz için.
Kirala geç neden 6 ay bekliyorsun.
Kiralamayı tercih etmem o sırada ınstacart yada diğer alternatiflerde bekleme yoksa ama tercih tabi oda yapılabilir.
-
@Djordan023, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak
@mexido, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak
İlk zamannlar için benim planımda bu tabi yaygın olduğu yerleri ve bölgedeki şöfor sayısının önemli olduğu söyleniyor youtubelar tarafından başvuru 6 ay bekletiyormuş bazı yoğun belgelerde inşallah istediğimiz gibi olur hepimiz için.
Kirala geç neden 6 ay bekliyorsun.
Kiralamayı tercih etmem o sırada ınstacart yada diğer alternatiflerde bekleme yoksa ama tercih tabi oda yapılabilir.
İnstacart nedir? B1 turist instacart ile yapabilir mi?
-
@mexido b1 vizesi ile yapabilecegin bir is degil.Aslinda o vize ile hicbirsey yapamazsin.
-
Amerika'da hangi eyaletlerde delivery işlerinde ve Uber de en çok para yapılıyor ? Ortalama aylık kazanç nedir ve kaç gün çalışma ve kaç saat çalışmayla oluyor?
-
UberEats hesabı açtığımızda kaç gün içinde aktif oluyor sabıka kaydı araştırması beklemede diyor genellikle 1 haftadan az sürer diyor sistemde
-
Delivery için hangi araç daha dayanaklı olur oneriniz ne olur acaba?
-
@mexido camry prius corolla
-
@Doncarleone, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak
@mexido camry prius corolla
Teşekkürler hocam bilgi için;)
-
motor omru sirasiyla : camry corolla prius
benzin tasarrufu: prius camry corolla -
@Doncarleone, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak
motor omru sirasiyla : camry corolla prius
benzin tasarrufu: prius camry corollaOzaman camry daha mantıklı sanki :) Teşekkürler yararli bilgi için.
-
@mexido Yakit tuketimi olarak Prius acik ara en iyisidir.
-
@Erdokhan, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak
Doğru bende o şekilde duymuştum.
-
@Erdokhan, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak
Yukardaki sıralamaya bakarak o şekilde söyledim aslında.Hem motor hem yakıt. Motor 3.sirad çünkü:))
-
toyota en kötüsü diğer araçlardan daha iyidir ama kendi aralarında sıralama yaptım camry hibrit 40 mil galonla giderken prius 52 mile kadar gider
-
toyota en kötüsü diğer araçlardan daha iyidir ama kendi aralarında sıralama yaptım camry hibrit 40 mil galonla giderken prius 52 mile kadar gider
Doğrudur hcam ben kullanmadım oyuzden bilgi sahibi değilim. En az yakan araç olabilir dediğiniz diğer arkadaş da en az yakan olarak sıralama yapmıştı. Az yaktığı kadar da dayanıklı olmalı ki 12 saat delivery e dayanabilmeli.
-
Hibritlerin calisma mantigi nasil Toyota icin hem elektirik hem benzin seklinde mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum