[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
@lerador DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells Evet onaylandı dediler, hayırlı olsun dediler ama sistemde administrative processing göründüğü için (bazılarında hemen issued görünüyor ya) panik oluyorum. Kusura bakmayın gereksiz bir soru belki de.
Eger onaylandigi soylendiyse bir sey yapmaniza gerek yok. Verdiginiz belgeleri yeterli bulmuslar.
Internet sitesinden degil, konsoloslugun bildirimlerinden sureci takip etmeniz gerekiyor, o nedenle bu konudaki sorulari ben yanitlamiyorum. Su an tek yapmaniz gereken konsolosluktan haber beklemek.
-
Merhaba Arkadaslar 20bin $ çift çin makul bir finansal yeterlilik mi ? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler.
-
@yekta Tebrik ederim umarım dilediğiniz gibi olur 👏👏
-
@baris1405 teşekkürler darısı sizlerin başına artık :)
-
@kuzeyyuzu DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhaba Arkadaslar 20bin $ çift çin makul bir finansal yeterlilik mi ? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler.
evet, mulakat icin yeterli olur.
-
@yekta yaşadığınız her sıkıntıyı yaşamak için herşeyi yaparım :) inşallah bızlerede kısmet olur
-
@yekta hayırlı uğurlu olsun :)
-
ya bu kargodaki belgeleri alınca ayrıyetten bişey gönderiyorlarmış heralde hangisi açıp hangisini açmayacaz anlam veremedim
-
@06mert Paketten birer sarı zarf ve pasaportlarınız çıkacak. Sarı zarfların üzerinde gerekli uyarılar var zaten (açmayınız gibi). Geçenlerde birisi artık sarı zarfların çıkmadığını söyledi ama teyit edemedik sanırım.
-
Merhabalar, 6 Eylül'de mülakata girdim. Cuma günü Issued oldu ve akşam üstü postaya verildi. Bugün gelen kargoyu teslim aldım. İçerisinde sarı zarf (kapak üzerinde uyarı sayfası ile birlikte) ve vize basılmış pasaportum vardı. Sarı zarf hala gönderiliyor.
Burada verdiğiniz bilgiler ve yardımlarınız için çok teşekkürler. Sizlerin yorumları ve paylaştığınız bilgileri referans alarak süreci sıkıntısız tamamladım. Umarım diğer tüm başvuranlar vize işlemlerini sorunsuz ve hızlı bir şekilde tamamlarlar. -
@GizemGeo @06mert Pasaportta yer alan göçmen vizesi ve sarı zarfın üzerindeki kağıtta yazan bilgilerinizin doğruluğunu olduğunu kontrol ediniz. (Ad Soyad, Case No, tarih vb)
-
Arkadaşlar selam, bizim vizelerimizden birisi AP diğeri Issued yazıyor. Böyle bir şey daha önce gördünüz mü. 2 sinde de de last update 10 Sep 2018 yazıyor?
-
@nuri DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Arkadaşlar selam, bizim vizelerimizden birisi AP diğeri Issued yazıyor. Böyle bir şey daha önce gördünüz mü. 2 sinde de de last update 10 Sep 2018 yazıyor?
şurada https://yesilkartforum.com/forum/topic/239/dv2018-ap-durumu buna benzer bir konu vardı diye hatırlıyorum; yanlış hatırlamıyorsam talihli olan bir bayan arkadaşımızdı, mülakattan sonra kendisinin ve çocukların vizesi basılıyor eşi ap'ye kalıyor, epey bir zaman bekledikten sonra eşinede vize vermişlerdi, ap'ye kalmasını ise eşinin ABD'de ticari bir bağlantısı vardı sanırım
-
Bu ileti silindi! -
@aytac59 DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
şurada https://yesilkartforum.com/forum/topic/239/dv2018-ap-durumu buna benzer bir konu vardı diye hatırlıyorum; yanlış hatırlamıyorsam talihli olan bir bayan arkadaşımızdı, mülakattan sonra kendisinin ve çocukların vizesi basılıyor eşi ap'ye kalıyor, epey bir zaman bekledikten sonra eşinede vize vermişlerdi, ap'ye kalmasını ise eşinin ABD'de ticari bir bağlantısı vardı sanırım
Bizim o şekilde bir durum olduğunu sanmıyorum konsolosluğu arasam nedenni ni öğrenebilirmiyim yoksa birkaç gün daha mı bekleyelim?
-
@nuri ap ye kalan her kimse isim benzerliğinden de kalmış olabilir . Genelde telefondan bilgi vermezler . Mail geldi mi ?
-
@yekta DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@nuri ap ye kalan her kimse isim benzerliğinden de kalmış olabilir . Genelde telefondan bilgi vermezler . Mail geldi mi ?
Yok mail gelmedi ceac sayfasından gördüm. Bizim eksik belgemiz vardı onu göndermiştim - dün ulaşmış beni issued yapmışlar eşim hala AP de görünüyor
-
@nuri benim tavsiyem 2 gün bekleyin sonrasında mail atın elçiliğe . Sen issued aldıysan korkulacak bişey Yok demektir daha öncede benzerleri oldu
-
@nuri benim tavsiyem 2 gün bekleyin sonrasında mail atın elçiliğe . Sen issued aldıysan korkulacak bişey Yok demektir daha öncede benzerleri oldu
Evet biraz bekleyicez artık
-
Evet biraz bekleyicez artık
Mülakata gitmeden 1 ay kadar önce eşimin pasaportunu yenilemiştik - elçiliğe mesaj attığımda yeni pasaport numarasını kaydettiklerini söylemişlerdi. Bu durumdan dolayı Ap olmuş olabilir mi aklıma bir tek o geliyor çünkü
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum