[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@sanaldeniz hesapta yanlislik var gibi geldi bana. Yaniliyor olabilirim.
1263 case sayisi iken, 863 ise vize sayisi. elma-armut = 427 mulakat gibi bi durum olusmus sanirim. -
@Kompüter, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@sanaldeniz hesapta yanlislik var gibi geldi bana. Yaniliyor olabilirim.
1263 case sayisi iken, 863 ise vize sayisi. elma-armut = 427 mulakat gibi bi durum olusmus sanirim.Dostum 2526 kişi aile üyeleri dahil kazanan değil mi, avrupada ise bu rakam aile üyeleri dahil 40001 kişi. 40001 = %100 ise 2526 = ? tabloda bunun hesapladım. Bu orantılamayla tabloda bunu %6,32 olarak hesapladım. Bölgesel avrupa kotası da 20000. Bu kotanın %6,32'si 1263 ediyor. Aile üyeleri dahil 1263 kişiye eu için mülakat verilirse Türkiyede, Ankara Avrupa içindeki Bölge Kotasından kendi payına düşen miktarı doldurmuş oluyor. Yani elma-elma...Yani Türkiye 20000 kişi olan avrupa kotasının %6,32 si kadar aile üyeleri dahil mülakat vermeli, buda 1263 ediyor.
-
@sanaldeniz anladim

-
@computerengineer size 2019 da çıktı bu yıl da babanıza mi çıktı ne kadar şanslısınız.bize de bu sene çıktı seneye de annemler kardesjm için başvurma baslicaz inşallah sizin gibi şanslı oluruz :))
-
@cerkezkizi09 Evet aynen öyle. Ama mülakat alamayacaklar gibi duruyor. Umarım yanılırım.
-
Bosna için gelen mülakat haberlerinden sonra Bosna Hersek konsolosluğu ve Gürcistan, Bulgaristan, Makedonya konsolosluklarının göçmen vize sayfalarında şu ibareye denk geldim: "Immigrant visas to the United States are processed for citizens and residents of". Yani oturum sahipleri ve vatandaşlar için işlem yaptıklarını belirtiyorlar. Bu durumda Bosna Hersek konsolosluğu yanlışlıkla mülakat vermiş olabilir mi? Eğer yanlışlıkla mülakat verdiyse mülakatı iptal ya da Red verme durumları olabilir mi?
-
Bu ileti silindi! -
@Not_Born_Yesterday hayır olmaz.
çünkü talep edenler zaten "yasal oturum sahibi olmadıklarını" bildirdiler.
bosna da bunu bilerek verdi zaten mülakatları.unutmayın ki; konsolosluk istediği takdirde forma kendi adı yerine "rıza silahlıpoda" yazan kişiye bile mülakat verebilir. doğum yeri, ırkı, dini, yaşadığı ülke ne olursa olsun mülakat / vize verme yetkisi konsolosluğa aittir.
kısaca nal sesi duyunca zebraları düşünmeyin, onlar muhtemelen attır..

-
@gucarslan; teşekkürler. Sadece korkumu dile getirip paylaşmak istedim. Kendi adıma zaten mülakata giremeyip hakkımı kaybetmektense nerede olursa olsun mülakata girip bir cevap almayı yeğlerim. Cevap ister olumlu ister olumsuz olsun.
-
@Not_Born_Yesterday bu süreçte şunu gördük ki; bütün ihtimali deneyenler, savaşanlar kazanıyor. imkanı olanlar bunu yapmalı, bu çok net..
-
@computerengineer bosnaya dosya taşıma yapamazlar mi yapıp alan var mülakat tarihi
-
Bosna için kabul gören arkadaşlar, “[email protected]” adresine mi mail attılar? Sitelerinde IV için spesifik bir email adresi bulamadım o nedenle soruyorum.
Çok TeşekkürlerDosya Numarası: 2022EU00022XXX
DSB-260 Gönderim tarihi: 21.05.2021 -
Merhabalar
Mülakatta evin değerini endeksadan bir belge ile gösterenler herhangi bir sorun yaşadı mı ?
-
@Megatron bu tür şeylerle sorun yaşamazsınız, bunlara takılmayın.
onların baktığı evinizin değeri değil, sizin amerika'ya katacağınız değer. -
@gucarslan Teşekkürler

-
@Megatron, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar
Mülakatta evin değerini endeksadan bir belge ile gösterenler herhangi bir sorun yaşadı mı ?
Ben Remax'da çalışan bir arkadaşımdan rica etmiştim, kendisi imzalı bir belge verdi bana detaylı olarak değeri gösteren. Mülakatta bu belgeye bakıyorlar ancak geri veriyorlar, yani istememe ya da kabul etmeme durumu yok ama ana belgelerden biri olmadığı için kontrol ederek geri vermişlerdi ve bir sorun yaşamamıştık.
-
Selam Herkese
Bosna konsolosluğuna mail atıp otomatik cevap dışında cevap alan var mı arkadaşlar ? 3 gün önce attım geri dönüş olmadı . Telefonla vize servisine bağlanıyorum sekreter ilgili birime aktarıyor çalıyor ama cevap yok -
@xbens henüz cevap alan olmadı benim de bildiğim kadarıyla.
-
@xbens çok transfer maili aldılarsa eğer bu bilgi yayınlandıktan sonra belki o yüzden yavaş ilerliyordur
-
@USkamyon Belirttiğiniz email adresinden iletişime geçebilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.