@Witch-Lilith, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Trump Ankara'da ve şuan canlı yayını izliyorum F-35 mevzusu vs konuşuluyor ama tek kafamdaki soruyu kimse sormaz tabii. Ama Türkiye ile iletişimi çok iyi eğer böyle giderse ileride bize faydası dokunur.
Populist liderlerden fayda gelmez. Gelse de normal duzgun vatandaslar yerine, yandas yada muhalif gorunen yandaslara gelir. Burada bir cok kisi rahatsizliklarindan dolayi daha iyi bir hayati daha iyi bir yerde ariyor ve cogunlugu ortalamanin ustunde iyi insanlar. Yani kapsam disi o populist liderler ve avaneleri icin maalesef 😞
Turkiye ile karsilikli iliski seviyesinde olduklarini sanmiyorum. Ihtiyaci olani aliyor sadece. Maalesef uluslararasi camiada Turkiye'ye olan guven kayboldu. Salt muttefikliklik yada guvenden ziyade, cikar ve tehdit gostererek istedigini alma durumu var... Rusya, Avrupa, ABD hep bunu yapiyor son donemde...
Umarim greencard sisteminin onu yine acilir bir an once.

, ayriyetten gerçekten burada takdire şayan bir community kurulmuş bunu söylemeden geçemeyeceğim) bu sene ilk başvurumdu şansıma gerçekten güveniyordum ve çekilişe katılanların %99'unun karşılaştığı o iğrenç sonuç sayfasıyla bende karşılaştım, bu sene ümitliydim kesin çıkar gözüyle bakıyordum lakin çıkmadı, buraya yazmamın sebebi de beni üzen asıl noktayı anlatıp, düşüncelerimi paylaşarak az da olsa teselli olmak. Şimdi beni üzen, sinirlendiren ve korkutan asıl nokta çıkmaması değil 20 30 sene boyunca başvursanda hiç çıkmama ihtimalinin olması ve bu konuda herhangi birşey yapamayıp kabullenmek zorunda olmamız, ABD hayaliyle yanıp tutuşan ve 20 senedir başvuran kişiyle, daha şartları karşılayamayan sadece öylesine başvuran kişinin şanslarının eşit olması çok enteresan birşey, ABD'nin bu konuda birşey yapmaması da cabası, hani öylesine başvuranlar asla ve asla kazanmasın demiyorum belki gerçekten de bu fırsatı çok iyi değerlendirecekler ama en azından hakkaniyet adına hac kurasında ki gibi katsayılı kura sistemi getirilse bir kişi çekilişi kazanamasa da en azından seneye çıkma ihtimalim arttı diye kendini avutabilir ve boşuna senelerce beklemiş olmaz, keşke elden birşey gelse ve bu konuda birşey yapabilsek de en azından elle tutulur bir hayalimiz olurdu.... Herkese huzurlu, mutlu, hayalinizi yaşayabildiğiniz bir hayat diliyorum, sağlıcakla kalın.
şimdi spotfy top 50 ne varsa o çalıyo işlenirken
️

Kanada Göçmenlik Başvurusu Nasıl Yapılır?