Çekilişe başvuru için çıkartılacak pasaportun geçerlilik süresi
-
Çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için. Bir de son 48 ay içinde B1/B2 vizesi bitipte yenilemek isteyenler için sürecin konuşulduğu sayfa var mı? Yani mülakata gitmeden pasaport/evraklar posta ile nasıl iletilecek konsolosluğa....gibi soru işaretleri var. Bu hafta yenileme işlemlerine başlayacağım.
Saygılarımla. -
@crazycells çok sağolun hocam
-
@gokces, içinde söyledi: Çekilişe başvuru için çıkartılacak pasaportun geçerlilik süresi
Çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için. Bir de son 48 ay içinde B1/B2 vizesi bitipte yenilemek isteyenler için sürecin konuşulduğu sayfa var mı? Yani mülakata gitmeden pasaport/evraklar posta ile nasıl iletilecek konsolosluğa....gibi soru işaretleri var. Bu hafta yenileme işlemlerine başlayacağım.
Saygılarımla.Hangi konsoloslukta mulakata gireceksiniz? Su basliktan devam edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇
-
Merhabalar,
Başvurumu yaparken aktif bir pasaportum vardı ve başvurumu gönderdim. Pasaportumun geçerlilik süresi 3 gün sonra bitiyor. Green card sonuçları açıklanana kadar yeni bir pasaport çıkarmam gerekiyor mu? Eğer başvurum olumlu sonuçlanırsa sanırım bazı belgeler taratılıp gönderiliyor oraya eski pasaportumu mu yenisini mi koymalıyım ? Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi ?
Teşekkürler -
@buffet21, içinde söyledi: Çekilişe başvuru için çıkartılacak pasaportun geçerlilik süresi
Merhabalar,
Başvurumu yaparken aktif bir pasaportum vardı ve başvurumu gönderdim. Pasaportumun geçerlilik süresi 3 gün sonra bitiyor. Green card sonuçları açıklanana kadar yeni bir pasaport çıkarmam gerekiyor mu? Eğer başvurum olumlu sonuçlanırsa sanırım bazı belgeler taratılıp gönderiliyor oraya eski pasaportumu mu yenisini mi koymalıyım ? Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi ?
TeşekkürlerEger secilirseniz yeni bir pasaport cikartarak surece devam edebilirsiniz. Pasaportunuzun basvuru sirasinda gecerli olmasi yeterli.
-
Merhaba,2023 Green Card için bordo pasaportumla başvuru yaptım. Memur olduğum için yakın zamanda Türk yeşil pasaportu almaya hak kazanacağım. Başvuruyu yapmış olduğum bordo pasaportumu değiştirirsem Green Card çekilişi olumlu sonuçlanması durumunda sorun olur mu ? Çekiliş sonucunu beklemeli miyim bir pasaport değişikliği için yoksa herhangi bir soruna yol açmaz mı ? Teşekkür ederim şimdiden.
-
@rescuenglish eski pasaportun rengi ne olursa olsun veya tarihi geçen de olsa her zaman mülakata bu eski pasaport ve yeni pasaport birlikte gidilir
-
Merhaba, ben bordo pasaport ile başvuru yapmıştım, ama 3 gün sonra yeşil pasaport çıkartacağım. Eski pasaportu alıkoyacaklarmis.
Başvuruda eski pasaport bilgilerimi girdiğim için çekiliş bana çıkarsa sorun yaşar mıyım? Teşekkürler -
@Mmoli2001, içinde söyledi: Çekilişe başvuru için çıkartılacak pasaportun geçerlilik süresi
Merhaba, ben bordo pasaport ile başvuru yapmıştım, ama 3 gün sonra yeşil pasaport çıkartacağım. Eski pasaportu alıkoyacaklarmis.
Başvuruda eski pasaport bilgilerimi girdiğim için çekiliş bana çıkarsa sorun yaşar mıyım? TeşekkürlerGeri almiyorlar, sadece defteri delip (gecersiz hale getirip) size geri veriyorlar. Geri vermeyi unuturlarsa isteyebilirsiniz.
Ama iciniz rahat olsun diye, ne olur ne olmaz diyerek eski pasaportun fotokopisini cektirebilirsiniz...
-
22 yaşındayım. Öğrenci pasaportu ile green card'a başvurabilir miyim?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum