DV2023 Sohbet Odası
-
Günaydın herkese büyük gün bugün 🎉 Bir cumartesi günü çocuklar uyuduğu halde 5.30 da uyanmamı sağlayan çekilişe selam olsun 😅 Umarım bugün buralar Gc Pozitif yazılarıyla dolar taşar ve hep birlikte sevincimizi paylaşırız. Kendime çıkmasa bile çıkan herkes için yürekten sevineceğim, eminim. Şimdiden herkese bol şans 💪🏻🙏🏻🤩
-
You have been randomly selected!
İnşallah herkes bu mesajı görür!
Saatler kaldı geliyor gelmekte olan :)
-
olurmi oliirr 😉
-
@dytmelek benide uyku tutmadı nedendir bilmiyorum :face_with_raised_eyebrow:
-
bugün birşey olacaktı ama neydi?
bir türlü hatırlayamadım?:face_with_tears_of_joy: -
@birisi, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dytmelek benide uyku tutmadı nedendir bilmiyorum :face_with_raised_eyebrow:
Neden acaba ya, ben de unuttum ne vardı bugün 😅😬🙈🙊 akşam 7den sonra hatırlarız belki🤔🤫😬
-
@dytmelek tabi tabi o zamana kadar bir dost hatırlatır diye umalım :smiling_face_with_halo:
-
@blacksah, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bugün hatırladım. Eşim ve bende başvurmuştuk. Ne çabuk geçmiş zaman. İyi şanslar herkese...
Arkadaşlar dün yatmadan 10 dakika önce ve kalktıktan 5 dakika sonra yani toplamda 15 dakika çekilişe katıldığımı unuttum. Ne çabuk geçmiş zaman 😂😂Otomatik olarak bende bugün hatırlamış oluyorum yani. Yeterlimi Greencardı kazanmak için 😂🤠😂🤠😂
-
@OrlandoGücü kardeş ""sen gönüllerimizin kazananısın". "gönüllerimizi kazanansın"
(umarım gerçekten kazanırsın) -
@birisi Gönüllerin kazananı olacak ne yaptım kardeş deme öyle. İnşallah sizlere çıkar
-
@abrakadabra H1B vizesi için kendinize sponsor bulduktan sonra, mülakata girmeden önce çekilişe katılmanız gerekiyor. H1B için yıllık bir sınır var, bu sınırdan çok daha fazla başvuran olduğu için rastgele seçim yapılıyor, çekilişten kastım o. Ret edilen başvurulardan ötürü yıllık kotada açık kaldığında, 2. bir çekiliş de olabiliyor. Bu sene Temmuz sonu/Ağustos başı böyle bir durum bekliyorum.
-
@dytmelek yarın analar günü onun içindir.
-
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bugün hatırladım. Eşim ve bende başvurmuştuk. Ne çabuk geçmiş zaman. İyi şanslar herkese...
Arkadaşlar dün yatmadan 10 dakika önce ve kalktıktan 5 dakika sonra yani toplamda 15 dakika çekilişe katıldığımı unuttum. Ne çabuk geçmiş zaman 😂😂Otomatik olarak bende bugün hatırlamış oluyorum yani. Yeterlimi Greencardı kazanmak için 😂🤠😂🤠😂
Bence olmuş. 7000lerde case number uygundur. 🦋
Eşimizi Orlandogücü’ne yazdırabiliyo muyuz?
-
@OrlandoGücü şu içtenlik ve samimiyet bile yeter.
Bu arada, forumun genel olarak niteliği çok yüksek. Belkide bu sebeple foruma kendini kaptırıp sadece muhabbet arayan bir girdimi bir daha ayrılamıyor.
(Pragmatist bir şekilde gelenler ise, işleri bittimi geri gelmiyor) -
@abrakadabra Ağustos ayından beridir SF'dan bir startup için remote çalışıyorum. Benim ve bir kişinin daha H1B vizesine sponsor oldular. Avukatlarıyla beraber başvuru yaptık ancak kurada seçilmediğim için mülakata geçemedim bile. Bir dolandırıcılık yok, malesef Amerika'ya geçici olarak iş için gitmek bile zor :)
-
@Don-t-Worry-Be-Happy tabiki yazdırabilirsin, @SUAT-GUNAY başkana söyleyelim hemen 😂
-
Sabah 5 de yatıp şimdi niye uyandım ki ben işte bu heyecanı seviyorum 🎉🎉
-
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Sağlamasını saat 19:00dan sonra yapmak lazım Hasan bey🙏🏻
-
Akşama kadar 1000 sayfa olurmu sizce
-
@Furkan-Korhan o kesin zaten 🎉
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum