DV2021 Goh v. Blinken Davası (Mart 2021)
-
-
@gucarslan brief lerden sonra hearing oluyor diye biliyorum. bu hearingler 1 adet mi yoksa 1den fazla mı oluyor. yani brieflerden sonra temyiz mahk. karar mı verecek yoksa 2 taraf da gene sırasıyla çıkacak mı?
-
@Gezgin-Paksoy hearing olması yargıç'ın kararı diye biliyorum, yani olmak zorunda değil.
sonrasında üst mahkeme bunun kararını nasıl verecek işte orası muallak.
1 ayda mı verir yoksa 1 yılda mı onu bilemiyorum.. -
@gucarslan yani herkes asıl derdini o brief lerde anlatıyor. o 3 brief den sonrası bitiyor hakim hearing istemezse ? brief sonrası hearing olmazsa yargıç kararı beklenecek. doğru mu anlamışım?
-
@Gezgin-Paksoy evet, şimdilik görünen o.
-
-
Ben takip edemreim süreci 2021eu1131x kazananı olarak son sonuç nedir mahkeme bitti MI devam MI ediyor son durumu paylaşabilir misiniz
-
@Osman-Demir-0 merhaba, eğer GoH davacısıysanız bir önceki iletimde detaytlara ulaşabilrisiniz.
-
@gucarslan hiç bir davaya katılmadım maalesef
-
@Osman-Demir-0 üzgünüm eğer kongreden kullanılmayan Dv21 vizeleri ile ilgili bir yasa çıkmazsa Dv21 süreciniz sonlanmış bulunmakta, rezerve vizeler sadece davacılar için rezerve edildi. Umarım dv23 çekilişine başvurmuş ve yeniden talihli olursunuz.
-
@Muhtaradana çok şükür gerek kalmadı 2023 talihlisi olarak yola devam
-
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba,curtis tweet paylaştı.(36872 numaradan bahasetti)
ne demek istedi açıklayabilecek varmıdır? -
evet bu sayı tüm 2020 ve 2021 alamayanların toplamı mı. bunun içinden 9095, 6bin kusur vs yıllara göre mi verecek. yoksa tüm 36 bin e mi verecek
-
ilgili açıklama da görüleceği gibi, DV2020 ve DV2021 için toplam güncellenen kişi sayısı olarak belirtmişler, 36872 sayısını;

-
@gucarslan dv2020 9000 ve dv21 dede 6000 var var toplam max 16000 yapar nerden çıktı 36000
-
yani bu 36bin içerisinden ilgili yılların rezerve sayılarına göre seçecekler, öyle mi?
-
@nfs741 bu verilecek vize sayısı değil, vize verilmesi planlanan toplam kişi sayısı.
-
@Gezgin-Paksoy görünen o.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum