IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@ipek1907 Adres değişikliğine gerek olduğunu düşünmüyorum.
-
@kmlcbi61 çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Benim nebraska ama sonradan değiliyor filan diyorlar.değişip değişmediğini nereden öğrenebiliriz acaba?
-
@ipek1907 “case was received and a receipt notice was sent” normal. Service center'iniza göre I-130 onay süreci birkaç ay ya da bir yıla kadar uzayabiliyor.
-
@ipek1907 adres değişikliğini belirtmeniz gerekiyor case statüste baktığınız zaman size zaten eğer adres değiştirirseniz lütfen bize şu adresten bildirin diye bir email var diye biliyorum yanlış hatırlamıyosam
-
@cokbekledik86 USCIS hesabı oluşturduktan sonra bütün bildirimleri zaten online alıyorsunuz. Sadece Amerika’da green card’ınızın geleceği ve Vize başvuru formumuzdaki adresinizin güncel olması yeterli diye düşünüyorum. Türkiye adresinize bunlar dışında gönderilen evraklar (I-130 başvurunuz alındı ve sonrasındaki kabul edildi evrağı) e-mail olarak da geliyor.
-
-
@sertas Vallahi ne olup bittiğini kestirmek ne yazık ki mümkün değil. Bu hafta gelir mail diye bekledik ama hafta bitti ses yok. Umarım önümüzdeki hafta bir haber alırız.
-
-
@GMT Evet maalesef bayram sebebiyle Perşembeye kadar kapalı :/
-
Arkadaşlar nvc Bugün kaçına kadar onay verdi hangi tarihle kapatır acaba haftayı
-
Randevü bekleyen arkadaşlarada sabır diliyorum randevü emailidi belki nvc den geliyodur bayram tatili etkilemez ozaman umarım hafta başı bi haber gelir
-
@cokbekledik86 15-16 şubat paylaşanlar gördüm
-
@sertas süper inşallah doğrudur öyleyse haftaya bana sıra gelir teşekkür ederim
-
@cokbekledik86 Ankara ile beraber karar veriyorlar yani mailde öyle yazmışlardı
-
Green card sonuçları açıklanmasıyla belki mayısta hızlıca bizim görüşmeleri bitirmeye çalışırlar bence emaille randevü arasında kısa bi zaman tutarlar
-
@cokbekledik86 inşallah bir an önce sonuçlandırırlar Ankara konsolosluk ağustosta taşınıyormuş bugün öğrendim
-
@cokbekledik86 NVC will work with the U.S. Embassy/Consulate General in ANKARA, TRKY to schedule an interview appointment for you. Once we have confirmed an interview date, we will send a notice to you, your petitioner and attorney (if applicable).
böyle bir mail gelmişti -
@sertas taşınma görüşmeleri etkilermiki işlerini aksatmaz diye düşünüyorum ben
-
@sertas sertas bey benim eşim green cardli bu kategori de acaba aynı mi ilerliyor ?kimse yok forumda yabancı gruplarda da hep başka ülke vatandaşları var acaba bana ne zaman mülakat verirler çok backlog var mı Ankara da
-
@bologna geçmiş süreçteki arkadaşlara bakınca fark yok gibi pandemi uzatmış sadece randevüleri bence ayrım yapmazlar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
50
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum