AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak
-
@orcunorcun1881 Benim medical examination 1 saat surmustu. Kan testi ve eksik olan asilar yapildi, ayriyetten tuberkuloz testinin tamamlayicisi olan chest x-ray de yapildi her ihtimale karsi. Buyuk sehirlerde fiyatlar tam olarak nasildir bilemiyorum ama soylediginiz fiyat uygun gibi. Saglik kuruluslarini tek tek arayip fiyat alabilirsiniz.
-
@yigiyigi göze buruna falan bakiyorlar mi?
Yoksa basic bir test mi
-
@orcunorcun1881 Basit bir doktor kontrolu(bogaz, kulak, sirt dinleme gibi), belirttigim testlerden once.
-
@ebrupilten bu başlığın ilk iletisini okumanız yeterli.
bol şans.. -
@yigiyigi çok teşekkür ederim cevabınız için
Benim gözlerimde astiğmat var bu sorun olur mu
Göze de bakmışlar mıydı
-
@orcunorcun1881 Yok goze bakilmadi benim testimde. Astigmatinizin sorun olacagini zannetmiyorum.
-
@yigiyigi Çok teşekkür ederim yardımınız için..
-
@orcunorcun1881 Rica ederim.
-
@breeze145 Size de hayırlı olsun. NOA iki gün önce elimize geçti. Checkleri de cash ettiler. Bio randevusunu bekliyoruz bakalım. Bir an önce olsa da yazın Türkiye'ye gidebilsek :)
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
-
AOS ile green card'ta biometrics randevusunda cektikleri fotograf mi kullaniliyor yoksa dosyada verdigimiz fotograf mi kullaniliyor acaba?
-
@yigiyigi Bio randevusunda çekilen kullanılıyor. Bio waive edilmişse gönderdiğiniz kullanılıyor. Çok nadir vakada bio waive ediliyor. Interview da aynı şekilde nadiren waive edilebiliyor. Sanırım size bio randevusu verilmiş. O kullanılacaktır.
-
@AlmostDone Super, tesekkurler!
-
Merhaba, AOS yaparken, lise diplomasi ve diğer Turkce dokümanların çevirisi konusunda nasıl bir yol izliyorsunuz? Ben tum cevirilerimi kendim yaptım fakat onaylatmak gerekecek, onaylatma işlemini nasıl yapmamı önerirsiniz? Teşekkürler.
-
@erdpin, içinde söyledi: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak
Merhaba, AOS yaparken, lise diplomasi ve diğer Turkce dokümanların çevirisi konusunda nasıl bir yol izliyorsunuz? Ben tum cevirilerimi kendim yaptım fakat onaylatmak gerekecek, onaylatma işlemini nasıl yapmamı önerirsiniz? Teşekkürler.
Uscis certified translate kabul ediyor, individual kabul edilmiyor. Ben rushtranslate kullandım, memnun kaldım. Türkiye’de portakal çeviri ile görüştüm, sayfa basına 450 TL dediler. Benim 4 sayfaydı.
Orijinal ıslak imzalı belgeleri de talep edince extra 100 TL ptt gönderimi icin ( garantisi yok, kaybolursa sorumlu değiliz ve genelde kayboluyor dediler), fedex veya dhl icin 1500 TL istediler. Parası çok olunca bunda “kaybolmama” garantisi varmış 🫠
Rush translate ile $150 hallettim ve kısa sürede yapıldı. Orijinal evraklar da express mail ile gönderildi. Ben memnun kaldım. Evrakları aynı orijinal görüntü nasılsa o şekilde istediğimi belirttim ve öyle de yapmışlardı, dipnotlara kadar.Universal translate inceledim öncesinde fakat Uscis’in buradan yapılan bir çok çeviride sorun çıkardığını okudum.Tabi evrak ne kadar çok ise fiyat da artacaktır elbette. $150 içinde express shipping de var. Kendi basına evraklar $123 falandı.
-
Tesekkurler. AOS icin hangi belgeleri çevirtip USCIS'e yolladınız? Tekrar teşekkürler.
-
@erdpin, içinde söyledi: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak
Tesekkurler. AOS icin hangi belgeleri çevirtip USCIS'e yolladınız? Tekrar teşekkürler.
İlk gönderdiğim belgelerde çeviri yoktu. Benden rfe istediler ve mecburen certified translate yaptırdım.
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba,
Adjustment of Status formu ile birlikte bugüne kadar bizim adimiza cikarilan tum pasaportların kimlik bilgileri olan kisminin ve vizelerin kopyasını göndermemiz isteniyor. Fakat benim 2009 yılındaki pasaportum kayıp ve icinde bir tane vizem bulunuyor, ABD'ye ilk giriş vizem ve I-94'de görünmüyor. Section 14'e bununla bununla ilgili bir aciklama yazmamı tavsiye eder misiniz? Yada baska ne yapılabilir? Teşekkürler.
-
Sistem bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba, arkadaşım bugün GC kazandı. 7 binlerde Case Number’ı. Şu an F1 vizesi ile Amerikada bulunmakta. DV Lottery’de 7 binlerde biri için Covid öncesi şartlarda Türkiyeden vize almak daha mantıklıydı. En geç Aralık başı alınırdı sanırım. Konsolosluklardaki belirsizlik dolayısıyla AOS düşünüyor anlık. AOS sürecinin uzun olacabileceğini duyduk. AOS’ta ortalama ne kadar zaman harcar?
-
Merhaba arkadaşlar, DV23 için ailemin sırası 32xxx'lerde. Ankara DV22'de tam kapasite çalışamadı bu nedenle farklı yollar denemek istiyoruz. AOS'yi ilk görüşte buldum ama gerçekten hem zor hem pahalı duran bir vize türü. Buna ek olarak daha uygun fiyatlı veya kolay diyebileceğimiz bir yöntem var mıdır? Amerika'dan takip etmek için sizce? Daha önceden babamın 10 yıllık iş insanı ABD vizesi bulunuyordu. Bende DV22 kazananıyım daha mülakatı alamadım ama gidersem benimde onlara bir yararım olabilir mi almaları gereken vizeler için? Yaşları 55+ üzeri ABD Gazetecilik / basın tarzında bir vize türü gördüm babam basın mensubu bu vizeyi önerir misiniz? Son olarak 10 senelik yine turist/ iş insanı vizesi alırlarsa ABD'den süreci takip edip mülakata orada girebilirler mi? Turist vizesinin olayı oturum veya çalıma olmadan konsolosluk görüşmesine giremez mi? Şimdiden tüm önerileriniz için teşekkür ederim.
-
N Not_Born_Yesterday bu başlıktan bahsetti
-
@mrblack Kesin bir sure yok ama 2.5-3 ay surebiliyor, dosyanin bakildigi ofise bagli olarak.
-
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum