DV2023 Sohbet Odası
-
hadi bakalım 14 gün kaldı🙈
-
Günaydın arkadaşlar iyi pazarlar dilerim. Eğitim yoluyla Avustralya, Kanada, İngiltere, Amerika gibi ülkelere giden tanıdıklarınız ya da buradan birileri var mıdır? Bu ülkelerden hangileri daha avantajlı göçmenlik yolu için ve eşlerin her ikisi de çalışma izni için eğitim yoluyla mı gitmelidir sadece birinin eğitim alması diğer eşe çalışma izni sağlar mı? Bilgisi olanlar yazabilir mi?
-
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Günaydın arkadaşlar iyi pazarlar dilerim. Eğitim yoluyla Avustralya, Kanada, İngiltere, Amerika gibi ülkelere giden tanıdıklarınız ya da buradan birileri var mıdır? Bu ülkelerden hangileri daha avantajlı göçmenlik yolu için ve eşlerin her ikisi de çalışma izni için eğitim yoluyla mı gitmelidir sadece birinin eğitim alması diğer eşe çalışma izni sağlar mı? Bilgisi olanlar yazabilir mi?
En avantajlısı (göçmen hakları adına) NZ ve sonra Kanada
-
13 gün 7 saat 42 dakika 05 saniye kaldı
🤠🤠🤠 -
-
-
@bidünya finaldeki bizleriz 😀
-
@Emtee insani
-
-
@Ping-PONG puhahaha tımarhane bu ülke yemin ederim 😀
-
@ayvalik10 bende de aynı olay var olası bir yurtdışı durumunda fikir danışmak isterim tamamlayıcı sigortayı nasıl devam etiririz diye.
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
10 güne sezon başlıyor. 45 gün avrupa sularında gezicem. Her sabah kalkar sporumu yapar, 2 miles yüzer, kahvaltıdan sonra bir detoks yaparım.
1 yıllık enerji biriktiririm diye düşünüyorum. Yoksa dükkanı kapatıcam. Almıyor artık kafa 😂
Bugün de bunu yapan arkadaşın sayesinde yüldüm biraz. Hamdolsun. 😂

-
@Gökhan-A poliçe bitmeye yakın görüşürüz
-
@Erkand 7 mayis aciklanma tarihi degil mi?
-
@bidünya aynı ya çocuğun sesi şaka gibi 😂
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
10 güne sezon başlıyor. 45 gün avrupa sularında gezicem. Her sabah kalkar sporumu yapar, 2 miles yüzer, kahvaltıdan sonra bir detoks yaparım.
1 yıllık enerji biriktiririm diye düşünüyorum. Yoksa dükkanı kapatıcam. Almıyor artık kafa 😂
Bugün de bunu yapan arkadaşın sayesinde yüldüm biraz. Hamdolsun. 😂

Git git kaç kurtar kendini sağlam kafalar lazım sen dönene kadar biz hepten tırlatmış oluruz kesin😀
-
@marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@bidünya aynı ya çocuğun sesi şaka gibi 😂
Çocuk hem video yapıyıo hem korkuyor yazık arada şey diyor inşallah son konuşmam olmaz🙄diğer videolarını da izlemenizi tavsiye ederim. İnsanın içinin yağları eriyoxldkdhdjdkjddjj
-
@bidünya ahaha izleyeceğim :)
-
Aşı olmadım,sormak istediğim greencard kazanırsak gitmek için korona aşısı olmak zorundamıyız ???
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Napiyonuz ya
Napam be, bekleyip duruz. Sen napıyosun?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
54
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum