Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Türkiye de harita teknikeri olan biri ABD de inşaat sektöründe iş bulabilir mi?

Diğer Meslekler
8 7 3.6k

Benzer Başlıklar

• ABD'de Arıcılık

Diğer Meslekler
    3
    2 Oy
    3 İleti
    725 Bakış
    Y
    @gucarslan teşekkürler arastırıyorum bende. Türkiye de arıcılık yapıyorum abd ye yerlesmek istiyorum arıcılık ıcın bırseyler yapabılırsem abd nın kanul edebılecegıne ınanıyorum hem ekonomık destek uretım ve ekolojık duzen acısından faydalı buldugum ıcin avantajlı bır iş kolu oldugunu düşünüyorum gonderdıgınız lınklere baktım teşekkürler şimdi oraya bu konu ıle ılgılo nasıl basvurulur neler yapmak lazım bunları arastırmam lazım umarım yardımcı olan cıkar
  • ABD'de Pasif Gelir Kazanma, Indirimler, Faturaları Düşürmek…

Diğer Meslekler
    33
    8 Oy
    33 İleti
    7k Bakış
    FreeLanderF
    @bmyilmaz ABD'de Pasif Gelir Kazanma, Indirimler, Faturaları Düşürmek… içinde söyledi: Amazon Mechanical Turk umarım oradan olumlu sonuca ulaşırsınız
  • 1 Oy
    12 İleti
    2k Bakış
    I
    Bu konuda bna destek olabilecek var mı acaba? Mesela gravür makinesi ile birlikte hangi havya cihazından almalıyım vs
  • Otomotiv sektörü

Diğer Meslekler
    1
    1 Oy
    1 İleti
    898 Bakış
    K
    New Jersey de veya yakınlarında otomotiv fabrikası varmı?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k