FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
-
@Quaresmarda Bence hızlı bir şekilde randevunuzu alın. Bence eğer sürekli randevu bakarsanız randevunuzu ön bir tarihe alıp en geç bence sonbahara kadar randevuya girip vizenizi almış olursunuz. Bu kadar beklediniz, sonuna kadar gidin, vizenizi alın. Vize mülakatında gülümser ve pozitif olun. Beni bu kadar beklettiniz vs demeyin. Onlar sadece bence çok uzun süre geçtiğinden dolayı koşullarınızın değişip değişmediğine bakarlar. Benim idari sürecim 6. aya yaklaşıyor. Nasıl hissetiğinizi çok iyi anlıyorum. 27 ay beklemek inanılmaz.
-
@SUV2019 aldım kasım 2023 dü dün ekim 6 2023 bugün 2022 ekim aldık öne randevuyu
-
@Quaresmarda Mülakat gününe kadar en az 1 kere de Avrupa Birliği ülkelerinden birine giriş çıkış yaparsanız eliniz daha da güçlü olur bence...
-
@SUV2019 dün daha barcelonadan geldim:)
-
İyi günler arkadaşlar ben Ds-5535 formunu doldurmak istedim ancak application visa'da 15 yıllık adresleri belirtmiştim o kısmı belirttiğimi söyleyip geçiyorum.
1- Classification - GreenCard yazmamız mı gerekiyor
2- Yurtdışı seyahat kısmına -(Bu kısmı da belirtmiştim ds-260 formunda adres kısmında) aynı ülkeye 2 defa gitmişliğim var birinde öğrenci olarak diğerinde turist olarak ne yaptığımızı nerede kaldığımızı düz yazı gibi mi yazmamız gerekiyor .
Yardım ederseniz çok sevinirim. -
@Uğur-Aydemir merhaba,
1- Diversity Visa yazacaksınız. (DV1)
2- DS260'da nasıl belirttiyseniz o şekilde belirtin lütfen. adres, tarih, süre şeklinde. gidiş amacınızı da yine aynı şekilde belirtin (education or touristic) -
@gucarslan hocam dv ' yi visa type kısmına yazıyoruz sanıyordum. Oraya ne yazacaz peki imigration mu yazayım.
-
@Uğur-Aydemir, içinde söyledi: FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
@gucarslan Oraya ne yazacaz peki
DV1 yazacaksınız.
-
@gucarslan hocam salaklığımı anlayışla karşılarsınız umarım
2022EUxxxx/DV1/DV1 mi yazıyoruz(Sonuncusu da classification) -
@Uğur-Aydemir hayır,
2022EUxxxx / Diversity Visa / DV1 olarak yazacaksınız. -
@gucarslan Teşekkür ederim hocam
-
Bugün güncelleme veya sonuç alan oldu mu?
-
@SUV2019, içinde söyledi: FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
Bugün güncelleme veya sonuç alan oldu mu?
2 senedir ne bir güncelleme ne bir sonuç aldım nede maillerime otomatik mesaj dışında bir dönüş aldım Amerika'da görünmez olduğumu düşünmeye başladım
-
@mhmettcan Aslında biraz ingilizceniz varsa National Visa Center (NVC)'ı arayıp bilgi alabilirsiniz dosyanızla ilgili. Ama 40-50 dakika telefonda beklemeyi göze almalısınız. +1-603-334-0700. Şu sıralar ararsanız ABD de öğleden sonra, bence uygun olur.
-
Pazartesi de benim idari işlemin tamamlandı. Bütün sürecimiz bitti. Dilerim tüm arkadaşlar en kısa sürede sonuç alır.
Covid’ten dolayı İşlemlerde yavaşlama ve birikme varmış (NVC’den aldığımız bilgiye göre). Ayrıca İdari işlem sürecinde kesinlikle proaktif olmanızı tavsiye ederim.
Avukat düşünüyorduk ama avukatın yapabileceği bir şey olduğunu düşünmüyorum, NVC’de İyi niyetli birisine denk gelinirse yardımcı olabiliyor ve durumunuzu sorgulayabiliyorsunuz.Ayrıca case sorgulamasında işlemler ilerlemiyor gibi görünebiliyormuş fakat gelişmeler olabiliyormuş. Örneğin benim ve eşimin idari işlemde olduğu yazıyordu. Fakat NVC’den öğrendiğimize göre sadece eşim idari işlemdeymiş. (Ben J1 ve eşim J2)
Onun süreci bittikten sonra benimki de bitti.Bir de yabancı sitelerden idari işlem sürecinde insanların neler yaptığını okumanızı tavsiye ederim. Farklı tecrübeler ve farklı tavsiyeler var. Belki size bir yol gösterir.
Herkese kolaylıklar dilerim.
-
@The-Pencere Tebrikler👏👏👏 NVC'yi aramanızın sürece artı bir etkisi oldu mu? Ne kadar sürede telefona baktılar ?
-
Teşekkür ederim. +1 etkisi olduğunu düşünmüyorum. 1 saat 20 dakika sürmüş, Çünkü bizim adımıza okuldaki görevli aradı ve görüştü.
-
5 ay oldu, halen güncelleme yok. Sonucu gelmeyen kaç kişi var burada?
-
@SUV2019 yaklaşık iki ay oldu
-
@gucarslan Merhaba, ap sürecine kalanların hikayelerini okuyordum..2021 de herkes vizelerine kavuşmuş.Ne güzel.Umarım bizlerde de aynı olur. Ben bir kişiyi merak ettim okurken.sonradan imzasını güncellememiş. @muratisik o da vizesini aldı mı? Çünkü hiç birsey yazmamış. Ben böyl bir durumda tüm süreci, mutluluğumu paylaşırdım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum