Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Engelli Bireylerin ABD Vizesi Başvuruları

Amerikan Vizeleri
9 5 2.3k 4

Benzer Başlıklar

• United For Ukraine (U4U) ile ABD'ye giden veya gidecekler

Amerikan Vizeleri
    31
    1 Oy
    31 İleti
    3k Bakış
    Serdar BekarS
    Arkadaslar aranızda re parole basvurusu onaylanan varmı u4u ile gelenlerden veya onaylanmayıp avrupaya geri dönen??
  • Is kaynakli acil durum vizesi basvuru talebi

Amerikan Vizeleri
    13
    0 Oy
    13 İleti
    1k Bakış
    I
    @Zeynep-Toprak Acikcasi ne siz sorun ne ben soyleyeyim. On milyon yeri telefonla aradim, yuz bin tane email attim. Tekrar expedite requestinde bulunduktan 4 saat sonra falan request'im reddedildi. Sonuc olarak hic ugrasmayin bence...
  • ABD'de Sosyoloji okumak, OPT hakkı

Taşındı Amerikan Vizeleri
    3
    0 Oy
    3 İleti
    221 Bakış
    LordBoltonL
    @crazycells evet biliyorum aslında mezun olduktan sonra yasal OPT vizesinin izin verdiği meslek dallarını sormuştum belki bilen yada tanıdığı birileri olan çıkar diye
  • Küba 🇨🇺 seyahati ve ABD vizesi

Taşındı Amerikan Vizeleri
    10
    1 Oy
    10 İleti
    3k Bakış
    haymatlos_H
    @MySea sağlık açısından şöyle bir artıları var küba kanser için iğne geliştiren ve deneme aşıları yapan bir ülke ve bunu sanırım ücretsiz kullandırıyor kübada tr den de bunu denemek için gidenler olduğunu haberlerde söyledi ama detaylı bilmiyorum
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k