F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
Merhabalar . Ayin 8 i mulakat var ama yetişemiyoruz malesef . Ne yapmamız gerekiyor ?
-
6 aylik sureler icerisinde esiniz giris cikis yapabilir ama
Esinizin sizin yaninizda kalmasi greencard ini elinde tutmak icin bir gerekce olamaz. Konsoloslugun bu konuyla ilgili yapacak bir seyi yok ve ilgili kurumda degil.Esiniz bu sureyi bir sekilde sizinle gecirse bile sizin basvurunuz sirasinda esinizin amerikada ikamet ediyor olmasi gerekli ve size sponsor olarak desteklemesi gerekiyor. ( baskasi size sponsor olabilir ama abd de yasadiginin kanitlarini isteyebilirler)
Ara ara siteye girip ayni seyleri yazmissiniz. Butun durumunuzu bildiren bir mesaj atarsaniz burdaki arkadaslar eminim dogru yol hakkinda fikir verecektir.
-
@myym aslında ilk girislerini sizinle yapıp kartlarını alabilirler daha sonra arada yaniniza giriş çıkış yapabilirler çünkü anneleri turkiyede ve gelip gitmek onlar için daha kolay olur hem liseye kadar dilleri gelişir. Çünkü green cardlilarin aile vizesi almalari hem uzun hemde masraflı bir süreç. Götürmeyi dusunmeseniz neyse ama madem eninde sonunda gelecekler bu daha kestirme bir yol gibi geldi bana. Tabiki deneyimi olan yada başka fikri olan varsa yada sayın @crazycells bir danışın.
-
@yonca_2020, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
@bologna istemiyor ama isteyebilir. Aslen 15 Nisan a kadar 2021 beyanini yapmak zorunda degiliz ama biz yaptik ve goturuyoruz.
Teşekkürler anlaşılan fazla yuklemekte zarar yok, eksik olmasın yeter mantığıyla hareket etmek lazım
-
@yonca_2020 bu arada cıvıl documents kısmında TC kimlik kartıni da eklemeli miyiz ,ülkelere göre istenen dokümanlar kısmında var ama kimse eklemiyor galiba ,siz eklemiş miydiniz ?
-
@ecom aynı öneriyi bende götürdüm anneye; ama anne velayet vermek istemiyor, sonrasında çok ayrı kalabileceklerini düşünerek şimdilik yanlarında kalabilmeleri için
-
@myym bence siz bu başlığın ilk sayfasını detaylıca okuyun orada bütün bilgiler var zaten. Ama cocuklara başvururken bekleme süresini hesaba katarak basvurunki çocuklar lise cağında orada olabilsinler şuan bir green cardlinin eşi ve 21 yaş altı bekar çocukları için bu islemler en az 2 yıl sürüyor 3 yılda dosyası sonuclananda var.
-
-
@bologna hayir eklemedik
-
Merhaba arkadaşlar Amerika Atlanta Georgia‘da oturan var mı bu gurupta acaba
-
@yonca_2020 teşekkürler 👍
-
Lütfen bilenler acil cevaplaya bilirmi? Yarın mülakatım var ama yetişemedik . Ne yapmamız gerekiyir .
-
@ilkin001 Ankara ABD konsolosluğunu arayın durumunuzu belirtin mail atın telefonla görüşemezseniz keşke bukadar son dakikaya bırakmasaydınız
-
Selamlar,
Eşim ve Çocuklarım için F2A vizesine başvurmayı düşünüyorum. En son visa bulletin’de C - Current olduğu görülüyor. Bekleme süresi hakkında fikri olan var mıdır?
Edit: baktığım yer Final Action imiş. Sanırım bizi ilgilendiren alan Filling ve tarih de OCT21 yani bir kaç ay geriden geliyor.
-
@yollardakiadam biran önce başvurunuzu yapın dosyanız şanslıysanız hızlı sonuçlanan bi servise gider mebraskadan 7 aya vizeyi alan arkadaşım var aksi durumda 1,5 seneyi gözden çıkarın derim
-
@cokbekledik86 önce turist vizesine başvurup sonrasında Amerika ya gidip statü değişsek mi diye düşünüyorum.
-
@yollardakiadam ben bir kaç kez turist vizesi almaya çalıştım fakat eşim Amerika’da olduğu için göçmen vizesine başvurmamı söylediler şansınız varsa onu alırsınız ama ozamanda 2023 lere randevü veriyolar belkide green kartınız daha çabuk çıkar eşiniz Türkiye’de siz amerikadamısınız
-
@cokbekledik86 hepimiz Türkiye’deyiz. Önceden vizesi vardı eşim ve çocukların belki tekrardan randevu almadan verirlerse şansımızı deneyeceğiz sanırım.
-
@ilkin001 merhaba konsolosluğun sitesinden meramınızı iletip randevunuzu revize etmelerini talep edin. Endişe etmeyin verirler yeniden. Siteye girin bulursunuz. Spesifik olarak alanını hatırlamıyorum ama dediğim şekilde yapabilirsiniz
-
Merhaba, I-130 formunu 7 ay önce submit ettik, 1 ay sonra 22 yaşıma gireceğim. Başvurumla alakalı henüz herhangi bir güncelleme veya geri dönüş almadım. Değerli yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum. California Service Center.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum