Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
-
-
Merhabalar Ben Azerbaycandan katiliyorum bura.NVC-den 30 kasimda mail aldim daha mulakat tarihim belirlenmedi.Bu tarih doneminde onerileriniz varmi?
-
F FreeWoRLD bu başlıktan bahsetti
-
F FreeWoRLD bu başlıktan bahsetti
-
@mursal-mouradli Azerbaycan da süreç nasıl ilerler bilmiyorum. Burada Aralık 2020 de nvc onayı alan arkadaşların konsolosluk görüşmeleri 12 ay sonra gerçekleşti. Şuan için Ankara sadece göçmen vize görüşmeleri ile ilgileniyormuş, umarım en kısa sürede cevap alırsınız. Benim nvc onayım 2021 haziran bilgin olsun 🙂
-
@şener teşekkur ederim bilgilendirme için bende 30 kasım onaylandı.Siz Mulakata Türkiyeden katılıcaksınız galıba.Sizden önce Turkiyeden Eb-3 icin baş vuru yapıb mülakata katılan tanıdığınız ve ya arkadaşınız oldumu? Teşekkürler.
-
@mursal-mouradli, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
@şener teşekkur ederim bilgilendirme için bende 30 kasım onaylandı.Siz Mulakata Türkiyeden katılıcaksınız galıba.Sizden önce Turkiyeden Eb-3 icin baş vuru yapıb mülakata katılan tanıdığınız ve ya arkadaşınız oldumu? Teşekkürler.
Bu konu icerisinde eb 3 basvurusu yapip vize alanlar oldu. Bende onlardan biriyim. Okursaniz aradiginiz bir cok cevabi bulabilirsiniz.
-
@şener, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
@mursal-mouradli Azerbaycan da süreç nasıl ilerler bilmiyorum. Burada Aralık 2020 de nvc onayı alan arkadaşların konsolosluk görüşmeleri 12 ay sonra gerçekleşti. Şuan için Ankara sadece göçmen vize görüşmeleri ile ilgileniyormuş, umarım en kısa sürede cevap alırsınız. Benim nvc onayım 2021 haziran bilgin olsun 🙂
Merhabalar, Aralik 2020 nvc onayi alan arkadaslarin konsolosluk gorusmesi aldigina emin misiniz? Eger oyleyse, arkadaslar bizi bilgilendirebilir mi? Cunku forumdan takip ettigim kadariyla en yakin zamanda (27 Aralikta) @sinobjk ve @neoculus un gorusmeleri vardi ve onlarin nvc onayi Eylul 2020 idi. @Liv11 sizin nvc onayiniz Ekim 2020 idi. Size gorusme tarihi geldi mi? @Cagdas-Kilic bey ve ben 2021 onayliyiz ve bekliyoruz.
-
@IsmailAbi, Merhabalar, bize henüz interview tarihi gelmedi, Ocak 2022 için gelir diye umuyordum ama maalesef. Gelir gelmez buradan yazıyor olurum.
Benim bildiğim Aralık 2020 değil en son Eylül 2020 NVC onayı olanlar interview aldı. -
@ismailabi merhaba, tarihi yanlış yazmışım kusura bakmayın. Eski mesajlara baktım, tarihler sizin belirttiğiniz gibi.
-
Merhabalar
17 shubat Mulakat tarihim,onelileriniz varsa paylashirsaniz sevinirim.
Teshekkurler -
@ismailabi 17 shubat icin geldi bana Mulakat tarihi,hangi sorular soruyorlar genelde?
-
@mursal-mouradli bey merhabalar. Mulakat tarihiniz hayirli olsun, umarim sorunsuz gecer. Bu vize turu icin, mulakat tecrubem henuz yok. O yuzden yardimci olamiyorum. Ama @neoculus ve @sinobjk yakin zamanda vizelerini aldilar ve bu baslik altinda tecrubelerini paylastilar, birkac sayfa geride bunlari okuyabilirsiniz. NVC dokuman onay tarihiniz tam olarak nedir? Onceki iletilerinizde 30 Kasim olarak belirtmissiniz. 30 Kasim 2020 mi tam tarihiniz yoksa 30 Kasim 2021 mi?
-
@ismailabi Merhabalar tekrardan bende 30 kasim 2021
-
@mursal-mouradli tebrikler, önümüzdeki günlerdeki tecbrubelerınızı paylasırsanız, bizleri mutlu edersiniz. Kolaylıklar Dilerim.
-
@mursal-mouradli tebrik ederim, umarım en kısa sürede vizenizi alırsınız.
Siz Tiflis temi Ankara damı mülakata gireceksiniz?
Sizin süreciniz çok güzel bir şekilde hızlı ilerlemiş. Document Qualified 31.Kasım.2021 olup, 17 şubat randevu almak cok iyi bir süreç. -
@smile Teshekkur ederim,umarim bekleyen her kes icin kisa zamanda mulakat tarihi gelir.
Bende Tiflisdi olucak mulakat -
@mursal-mouradli arkadaşalarında belirttiği gibi daha önceki sayfalarda tecrübelerini paylaşan arkadaşlar var, ayrıca Azerbeycan DV grubu var, belki oradaki yorumlarda size genel süreçler konusunda yardımcı olabilir, sağlık raporu vs..
-
Merhabalar, Sanırım Şubat ayı için randevu tarihleri verilmedi. Diğer kategorilere de baktım,sadece IR1/CR1 kategorisinde randevu tarihi alan birini okudum.
-
@liv11 bende maalesef her katogoriye bakıyorum hiç ses yok. DV de 4 adet , IR/CR de 1 adet şubat ayında gördüklerim. Ocak ayı bu şekilde randevusuzdu, istatislik listesini cok merak ediyorum. Belki foruma uye olmayanlar randevu aldı diye dusunuyorum ama E kategorisinde DQ bazında sıra Ekim-2020. 2 aydır sizden guzel bir haber bekliyorum surekli☺️ Hatta mesaj uyarınızı görünce sevinçle actım forumu..
-
-
İyi bir haber verebilmeyi isterdim :) Belki de Türk vatandaşı olmayan ama interview bekleyenlere verdiler bu ay, ne düşüneceğimi bilemiyorum artık..Hergun bakıyorum email gelmiş mi diye :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum