Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Sabitlendi Yolculuk
2.8k 432 363.6k 361

• @denizci10 bu bahsettiğin para kazanmanın uygulaması amerika da var zaten aşağıdaki videoda tanıttılar.

https://www.youtube.com/watch?v=0zZlGwzYbsE

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kartalveat havalimanına ilk girerken insanlar eve girer gibi mi giriyor. Sonra bu uygulama sen içeriğine baktın mı nasıl işliyor hangi prodedürleri var. Kaldı ki sen amerika da parasız kalınca insanlar hangi işlere saldırıyorlar bilmediğinden Türkiye den yazmak çok basit. Bence araştırıp deneyimlemediğin olaylar hakkında konuşma istersen. Gittiğin zaman hemen delivery işlerini yapacağım diye beklentin olmasın. Çünkü hemen hesabın açılmıyor sonra videolarda gördüğün kazançlar yok artık. Delivery sayfasında yazanlar var onları okur musun artık kazanç yok diyorlar. Video da seyrettiklerin hangi yılda çekmişler bak bakalım bir hafta önce 10 gün önce çeken var mı kimse yok. Delivery bile düşünsen arabalar uçtu. Önce arabayı alabilecek misin. 3-5k arabalar yok artık. Ondan uzaktan davulun sesi hoş gelir.

• @denizci10, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

@kartalveat bence de başkasının hazırladığı valizle asla ve asla bir yere gitmem. Ama başka bir uygulama var ben onu Almanya uçuşunda kullandım gayette güzel. Uçuş bilgilerini yazıyorsun gittiğin yerden sana sipariş veriyorlar onu alıp geliyorsun. Kabaca anlattım tabi ilgilenenler detaylı incelesin. Uygulamanın adı Glocalzone

Bahsettiğin uygulama olur ve mantıklıda.

• @ayvalik10 Kesinlikle art niyetli olmadığını biliyorum fakat genede kendini bu forumun en bilge kişi olarak görme yada karşındakileri anlayışı kıt sanma.

• Yakın zamanda İstanbul havalimanında test yaptıran var mı?

• Turkiye saati ile 6:30 da munih aktarmali izmir e indim. sadece asi karti yeterli oldu bu yolculuk icin. sadece newark havaalaninda check in yaparken soruldu, Almanya da sorulmadi. Munih gayet rahatti.

• KLM firmasından 3625 tl değerinde kuponum var KLM ile uçacak arkadaşlar iletişime geçebilir kuponu ucuza verebilirim

• @shagydigy @crazycells bu ilan için izin istemen daha doğru olur geçmişte kötü ılaylar oldu

• Merhaba herkese

Son zamanlarda ABD'ye giren oldu mu test yaptırıp? CDC antigen ve naat demiş kabul edilen. Naat sanırım PCR. Havaalanında ikisini de yapıyorlar. Antigen daha hizliymis. İstanbul havalimanında antigen yaptırıp sorunsuz giden olduysa onu yaptıralım bari diye soruyorum. Herhalde CDC nin kabul ettiği antigenlerdendir? Tipleri var herhalde. Ya da yok ama benim kafa karisti :)
    Teşekkürler

• Merhaba aktarmalı uçuşlarda transit vize isteniyor mu ? Lufthansa, frankfurt aktarmalı delta , Paris aktarmalı geliyor. Bilgisi ve tecrübesi olan lütfen bilgi verebilir mi ?

• @xyz, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Merhaba herkese

Son zamanlarda ABD'ye giren oldu mu test yaptırıp? CDC antigen ve naat demiş kabul edilen. Naat sanırım PCR. Havaalanında ikisini de yapıyorlar. Antigen daha hizliymis. İstanbul havalimanında antigen yaptırıp sorunsuz giden olduysa onu yaptıralım bari diye soruyorum. Herhalde CDC nin kabul ettiği antigenlerdendir? Tipleri var herhalde. Ya da yok ama benim kafa karisti :)
    Teşekkürler

Merhaba ben 5 ocak ta istanbul havalimaninda antijen test yatirdim ucreti net hatirlamamakla birlikte 125 veya 175 lira odedim. ADB ye sorunsuz giris yaptim. Test sonucu 20dk da cikti.

Gisede pcr falan olayina girmeden sadece "abd ye gidiyorum antijen test icin kayit yaptirmak istiyorum" derseniz islemler tamamlanir. Afedersiniz diger turlu en pahali testi kaktiriyolar. (300tl)

• @runaslan merhaba 24 saat yaptırılabiliyor mu?

• @cerny ucustan 6 saat once yapmıstım testı

• @runaslan pardon pek doğru soramamışım test merkezi 7/24 açık mı bilginiz var mı

• Bir fikir: Kisi basi $800 lik bir tatil paketi. Italya'da 3 ayri sehirde, ikiser gecelik konaklama ve ucuslar dahil.

Bunu alip Italya'ya gitsek, 6 gun tatil yapsak, sonra geriye donusu yakip, oradan TR'ye gecsek. Yaklasik $200 civari ucuslar Italya-Turkiye arasi.

Toplamda $1,000 ile hem 6 gunluk tatil hemde sonrasinda TR'e varis ve tatile orada devam etmek.

Donus ucusu ise TR'den ayarlanabilir...

• @ygunes munih te ve frankfurt ta Turkiyeye Sunexpress ile yapilan ucuslar var. Bazilari veya hepsi gumrukten Almanya ya giris yapmak gerektiriyor. ABD citizenship veya gc holder olmayanlar bilet alirken bu durumu arastirmalilar.

• Arkadaşlar merhaba,
    Amerikaya ilk uçuşum olacağı için size birkaç sorum olacak;

Uçak biletimi gotogate sitesinden aldım. 15.01.2022 sabah 07:05 Ankara - Frankfurt (Lufthansa) 11:05 Frankfurt -Newjersey newark (Lufthansa) şeklinde olacak.

1- Pcr testi 24 saate indi, cuma günü sabah hastaneden alacağım test sonucu cumartesi için yeterli olacak mı?
    2- Hayat eve sığar uygulamasıyla oluşturduğum pasaportuma tanımlı aşı kartımın çıktısını almam gerekli mi?
    3- Havaalanında Lufthansa firmasından bilet çıktısı almam gerekiyor mu?
    4- Check-in için kaç saat önce orda olmalıyım?
    5- Online check-in gibi birşey gereklimi ?
    6- THY sitesinden baktığımda zorunlu seyahat beyan formu var, bunu çıktı alıp doldurmalımıyım ve ne zaman yapmalıyım?
    7- Bahsettiğim belgeler harici yanıma almamın gerektiği başka belgeler var mı?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• @emrebo, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Arkadaşlar merhaba,
    Amerikaya ilk uçuşum olacağı için size birkaç sorum olacak;

Uçak biletimi gotogate sitesinden aldım. 15.01.2022 sabah 07:05 Ankara - Frankfurt (Lufthansa) 11:05 Frankfurt -Newjersey newark (Lufthansa) şeklinde olacak.

1- Pcr testi 24 saate indi, cuma günü sabah hastaneden alacağım test sonucu cumartesi için yeterli olacak mı?
    2- Hayat eve sığar uygulamasıyla oluşturduğum pasaportuma tanımlı aşı kartımın çıktısını almam gerekli mi?
    3- Havaalanında Lufthansa firmasından bilet çıktısı almam gerekiyor mu?
    4- Check-in için kaç saat önce orda olmalıyım?
    5- Online check-in gibi birşey gereklimi ?
    6- THY sitesinden baktığımda zorunlu seyahat beyan formu var, bunu çıktı alıp doldurmalımıyım ve ne zaman yapmalıyım?
    7- Bahsettiğim belgeler harici yanıma almamın gerektiği başka belgeler var mı?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

@emrebo vize turun nedir? GC oldugunu varsayarak cevaplayacagim.
    1- Cuma gunu verdiginiz test gecerli olacaktir.
    2- Moderna, Biontech gibi ABD'nin tanidigi asilari oldu iseniz, asi kartinizin ciktisi yaninizda bulunsun birden fazla kez gostermeniz gerekebilir.
    3- Bilet ciktisini almaniza gerek yok
    4- Esenboga dis hatlar cok kalabalik olmaz. 2 saat once check-in yapmaniz yeterli.
    5- Ucusun ilk kismi Sunexpress, ikinci kismi muhtemelen United olacak. Sunexpress in online check-in sisteminin calsitigini bugune kadar ben hic gormedim. Ucusun ikinci kismi icin ise ilk defa ABD ye gidecekseniz vizenizi sistem tanimaacagindan muhtemelen havaalaninda check-in yapin uyarisi cikacak. Genede check in yapmayi deneyin. Hic degilse geekli belge varsa onu gorursunuz.
    6-Lufthansa online checkinin de gerekli belgeler gozukur.
    7- Yukarida belirttigim gibi ekstra belge istniyorsa checkin ekraninda gorunur. Frankfurtta ABD ucuslarinin oldugu terminalde vizeniz kontrol edilecek ve kisa bir sorguya cekileceksiniz. Seyehat nedeniniz, ne is yaptiginiz nereye gittiginiz gibi sorular sorulacak, strese girmeden sakince cevap verin. Tepki olcup supheli durum ariyorlar.

• @sigmoidalmammal

Turist vizesi ile seyehat edeceğim.

2- 3 doz biontech oldum, aşı kartımı uygulamadan çıkartacağım o zaman.
    5- sizin dediğiniz gibi ilk kısım Sunexpress ikinci kısım United. Bunun sebebi nedir ? sonuç olarak Lufthansa uçakları ile uçacağım doğrudur değil mi ?
    8- toplamda 3 adet pasaportum var 2 şer yıllık, eski 2 tanesi makasla kesik durumda (yenisini verirken öyle yaptılar) amerika vizemde eski olan pasaportumda ama onu kestirmedim tabiki. Bu bir sorum teşkil eder mi? bütün pasaportlarımıda uçuşta yanıma alacağım.

5.jpg

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    13 İleti
    2k Bakış
    deebeeD
    @ali-atasoy, içinde söyledi: Amerika'dan Turkiye'ye geri dönüş yolculuğu hakkında bilgiler Merhabalar, Türkiyeye almanya'dan aktarmalı olarak geleceğim. Transit vizeye ihtiyaç var mı? Green card sahibiyseniz gerek yok. Lufthansa ile Frankfurt veya Münih aktarmalı uçuşlarda sorun çıkmıyor.
  • Uçak biletini tek yön mü yoksa gidiş-dönüş mü almak daha mantıklı?

Yolculuk
    9
    0 Oy
    9 İleti
    5k Bakış
    crazycellsC
    hatta daha once su baslik altinda da ornek vermistim bu konuda... eger gidis-donus tarihlerini dogru ayarlarsaniz gidis-donus bilet fiyati, tek yon fiyatindan daha ucuza gelmis oluyor... @crazycells, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti @Bekoray, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti @crazycells skyscanner sitesine girdim, sadece thy işaretledim Esenboğa-Boston gidiş uçuşuna (Mayıs) baktım 5130 tl çıkıyor sonra gidiş dönüş (Mayıs-Aralık) fiyatına baktım 10260 tl çıkıyor. Mesela dönüş bileti yandı ben dönerken 5130 tl daha vereceğim ve benden 15390 tl çıkmış olacak nasıl tasarruf edeceğim (gidiş dönüş almasak dönerken yine 5130 tl olacak ve gidiş dönüş fiyatının aynısı olacak hadi diyelim zam geldi (atıyorum 400 lira) . Çok fark eder mi sizce ) . Ben halen nasıl ucuza geldiğini anlamadım sizin söylediğiniz şekli fiyat belirterek detaylı şekilde söyleyebilir misiniz? Bir de şunu soracağım. Amerikadayken türk sitesinden bilet alamıyor muyuz? Ben su an skyscanner'a girdim ve rastgele tarihi 19 Mayis, donusu de 9 Kasim sectim ve gidis donus biletini 4948 TL'ye buldum... Ama bunu sadece birkac dakika icerisinde ve ilk denemede yaptim, eminim donus zamaniyla oynayarak daha iyi deal'ler bulabilirsiniz... [image: 1615304997387-screen-shot-2021-03-09-at-10.47.02-am.png] [image: 1615305005365-screen-shot-2021-03-09-at-10.47.28-am.png] Neden Aralik olarak sectiniz? Aralik-Temmuz-Agustos ucus sezonlari oldugu icin bu aylarda havayolu sirketleri cok fazla indirim yapmaz, cunku nasil olsa ucaklar dolar. Eger daha ucuza getirmek istiyorsaniz sezon disi bir geri donus bileti almalisiniz...
  • Öğrenci olarak sadece gidiş bileti

Yolculuk
    16
    0 Oy
    16 İleti
    1k Bakış
    O
    Araştırmalarım sonucu ziyaretçi vizeleri ve waiver lar hariç j1 gibi vizeler de dönüş bileti almak mecbur değilken yardımcı olur diye yazılmış . Buraya bilgi olarak düşeyim. Bende tek gidiş uçup temmuzda dönüş bileti almaya karar verdim umarım herşey yolunda gider .
  • ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)

Taşındı Yolculuk
    579
    0 Oy
    579 İleti
    57k Bakış
    ATS16A
    @Ayşe-3, içinde söyledi: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?) Cevabınız için teşekkür ederim,gidiş uçağımızda terminal değişikliği yok ama dönüş uçuşumuzda Zürih için terminal bilgisi yok sadece Zürih havaalanı yazıyor orda bi karışıklık olmaz inşallah ZRH havalimanı tek terminal binasından oluşuyor, ABD uçuşunuzdan sonra bağlantı uçuşunuza skymetro treni ile ulaşacaksınız diye hatırlıyorum. Transfer tabelalarini takip etmeniz yeterli, skymetro ilerlerken tünel içerisinde gösterilen İsviçre Alp dağlarına ait animasyonu izlemeyi ihmal etmeyin, güzel yapmışlar 😉 https://www.flughafen-zuerich.ch/en/passengers/fly/all-about-the-flight/transfer
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k