Dolar Çıldırdı
-
@Bahadır-Kükrer, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@Ping-PONG bak canım kardeşim o gece 3,65 tl bulamadılar anladın mı ? 1 doları 3,65 krş sattılar
Yine aynı yere geliyoruz güzel abicim. Bak aşağıdaki grafik en büyük coin borsası (binance) a ait.
Öyle bir olay yok diyorum. Satmak istersen satarsın almak istersen alırsın. Makas aralığı felan yok. Tek rakam. Neden anlamak istemiyorsun.
-
resim koymayı bilmiyorum resim koyabilsem iyi olacaktı belki inanmazsın 3,65 krş dolar satıldığını yani yukarı yönlü dövizi longladılar şu oluyor alabilirsin lakin satamazsın bak ben o gece ne yaşadığımı ve ne yaşandığını biliyorum ama sen illaki ben o arada sattım siz becerememişsiniz diyorsan eyv.
-
resim koymayı bilmiyorum resim koyabilsem iyi olacaktı belki inanmazsın 3,65 krş dolar satıldığını yani yukarı yönlü dövizi longladılar şu oluyor alabilirsin lakin satamazsın bak ben o gece ne yaşadığımı ve ne yaşandığını biliyorum ama sen illaki ben o arada sattım siz becerememişsiniz diyorsan eyv.
Abi coin borsasında takılanlara sor dememdeki sebep bu zaten. Bunu anlamıyorsun. Lütfen, bilgisi olan bir coin yatırımcısına sor. Anlayacaksın 🙃
-
@Ping-PONG tamam tl tüm dünyaya yani swap diyorum tl karşısında olan tüm varlıklara yani birşeyini satıp tl alımına yani kısacası swap işlemine kapatılmışken sen diyorsunki ben sattım tl geçtim bende diyorum ki şirketlerin bile terste kaldığı bir pozisyonda eğerki sen başarmışsan harcanıyorsun git bunu soya haline çevir ve deki ben kralım sizler bu işi bilmiyorsunuz de valla de.
-
@Bahadır-Kükrer abicim kaç dakikalık bir işlemden bahsediyoruz?
-
senin söylediğin fiyat 17,85 yani 0,86 sanisede yaptığın işlem
-
senin söylediğin fiyat 17,85 yani 0,86 sanisede yaptığın işlem
Ben nerede yazdım abi 17.85 den çıktım diye?
Çünkü dediğinin aksine ben şuradan çıktım yazmadım diye hatırlıyorum?Tek hatırladığım 11.15 den geri girdiğimi yazdığım 🧐
Yanlış anlaşılmasın yalanlamıyorum. Çok güzel bir yerden çıktım ama yazdığımı sanmıyorum.
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@Hopasej, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@Ping-PONG Aynen başkan pozisyonumuz bu :) Çok şükür olaya da hiç yakalanmadım, çünkü adım gibi iyi biliyordum bunu yapacaklarını. Sadece 18.5 liradayken beklemiyordum, kafi geldi demek ki :))
Ben kredi çekip döviz alanlardanım.
Ben de öngördüm. Doğru pozisyonda çıkışımı yaptım.
11.15 sularında gezerken geri girdim. Politika faizi 14 sularında, buralarda gezeceğini tahmin ettim.
Şu an kredi olarak çektiğim parayı ikiye katlamış pozisyondayım.Biraz analiz biraz şans da yaver gidince 🙃
Keşke day trading ile bir kaç yıl daha erken tanışmış olsaydım diyorum şu an. 🙃@Bahadır-Kükrer o bahsettiğinizi yazan Uğur hocam ben değilim. Ben yukarıdaki cümleyi kurmuşum. ???
-
@Ping-PONG resim ekleyemiyorum
-
@Ping-PONG resim ekleyemiyorum
Sayfa numarası nedir acaba?
Yanıtla yapın yorumlayın -
@Ping-PONG 90 ilk yorum
-
@Ping-PONG 90 ilk yorum
O yorum sevgili @ugurksknbck a ait. Ben onun yorumuna yanıt yazdığım için yorumumun içinde onun yorumu gözüküyor.
Oyyyy oyyyy
Nerelerden nerelere
Ne ettin Bahadır Abi 😂 -
@Ping-PONG ben zaten sana birşey demedimki ben o yazıyı yazana söyledim sen geldin bana abi hayırdır dedin ben o yorumu kimin yazdığınada bakmadım senle tutuştuk :) ne güldüm he akşam akşam
-
@Ping-PONG ben zaten sana birşey demedimki ben o yazıyı yazana söyledim sen geldin bana abi hayırdır dedin ben o yorumu kimin yazdığınada bakmadım senle tutuştuk :) ne güldüm he akşam akşam
Abe ne zaman gelsen bu hamama çıkarırsın mesele 😂
Al dinle o zaman benden sana gelsin. 😂
-
@Ping-PONG :)
-
@Ping-PONG :)
Bir konuda dikkatini çektin ama hesabı kapatıp reel kimliğimle üye olacağım tekrar foruma. Bu şekilde insanlarda bir güvensizlik oluşuyor.
Hafatada/Ayda bir de birileri gelip bu it ci felan değil boş beleş eğitimsiz bir adam boş boş konuşuyor yazıyor. 😂 -
@Ping-PONG bencede valla dalacaktım senin yüzünden 4 saattir makae geçmişe dönük mb açıklamasını okuyorum.
-
@Ping-PONG bencede valla dalacaktım senin yüzünden 4 saattir makae geçmişe dönük mb açıklamasını okuyorum.
Bak bitcoin uzun süre sonra ilk defa haftayı 51k dan kapatıyor. Boşver şimdi makaleyi, pozisyon al.
Metaverse coin lerinde yukarı odaklı minimum 20-30% hareketlilik gerçekleşir bir günde 52k yı kırarsa eğer.
😂 -
borsada %40 verdiler elimize o akşamki açıklama sonrası oradan 100 k kurtarırsam alırım
-
@Bahadır-Kükrer
Seninle tartışırken takip etmeyi unuttum. Ters pozisyonda kaldıklarım olmuş. 200$ borçlusun bana 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum